kougi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα πηγα απο μια LG 22ea63v οθονη στην S2715H, το μεγαλο αδερφακι της S2415H. Και στα χρωματα μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι καλυτερη, ειδικα στα σκουρα στα οποια η ματ τα δειχνει λιγο ξεθωριασμενα. Βεβαια το αν θεωρουνται καλυτερες ειναι υποκειμενικο γιατι αν εχεις πχ ενα παραθυρο πισω σου και πεφτει φως τοτε δεν εχει νοημα να αγορασεις glossy λογω αντανακλασης. Παραπανω πληροφοριες δεν γνωριζω περι οθονων, περισσοτερο τα λεω απο προσωπικη εμπειρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μιλάς γενικά δεν ξέρω, δεν κοιτάω ολα τα ποστ. Πάντως όσον αφορά την δικιά μου αποροία o XMorsX μου πρότεινε την Dell S2415H αντί της U2414H. Εσύ έχεις στο μυαλό σου κάποια άλλη; H Dell S2415H στα 250-260 είναι σε τσουχτερή τιμή.Σκέψου ότι κανονικά είναι οθόνη των 200...220€ το πολύ.Αν δεν μπορείς να ανέβεις στις οθόνες των 350+ στα 280€ παίρνεις LG 29'' 21:9 με 99% sRGB ,μεγαλύτερη ανάλυση και επιφάνεια εργασίας,με αρκετά ελαφρύ matte και 4 screen split για multitasking που θες,θα σε βοηθήσει και σε editing (μπορείς να κοιτάξεις και αυτή).Αρκετές από αυτές ανεβαίνουν και στα 75Hz αν σε ενδιαφέρει.Εγώ 250-260€ για U2414H,S2415H όπως σου πα δεν θα δίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία αυτή η οθόνη που μου προτείνεις, απλα δεν με ενδιαφέρει τοοοοοοσο το editing..αυτο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αρκετά ξεκούραστη γιατί ξοδέυω αρκετές ώρες στο PC, να ειναι ξεκούραστη στο διάβασμα και να έχει καλά χρώματα για επεξεργασία φωτογραφίας (δεν ειμαι επαγγελματίας, απλά το έχω σαν hobby) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκούραστη είναι,για αυτό στη πρότεινα.Μεταξύ αυτής και των Dell τη προτιμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Με έχει πιάσει ένας έντονος προβληματισμός...αξίζει πιστεύετε να πάω σε oc i7 και να αφησω την οθόνη για αργότερα; Ο προβληματισμός που επικεντρώνεται στο γεγονός ότι κάτι υπόθηκε για το socket. Οτι δηλαδή σε περίπτωηση μελοντικής αναβάθμισης δεν θα υπάρχει κάτι αξιόλογο για αυτό το socket, αλλα και γενικότερα να επενδύσω τα χρήματα για να έχω καλύτερο hardware. Η πιστεύετε είμαι καλυμένος και με τον AMD, άρα τσάμπα τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σκοπευεις να κανεις στο μελλον με τον υπολογιστη? Απαντωντας σε αυτην την ερωτηση μπορεις να κρινεις αν θα χρειαστει να πας σε i7. Γνωμη μου ειναι οτι οι FX 83xx σε βγαζουν ανετα για ακομα 5 χρονια (και παραπανω) γιατι δε βλεπω να αλλαζει κατι δραματικα στην τεχνολογια που να κανει απαραιτητη την τοσο μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ, ωστε να μην φτανει ενας τετοιος επεξεργαστης. Οτι το socket δεν ειναι αρκετα αναβαθμισιμο ειναι αληθεια, αλλα μην ξεχνας οτι αυτοι οι επεξεργαστες εχουν βγει εδω και 3 χρονια και ακομα προτεινονται για νεα συστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για τέτοια χρήση είσαι καλυμμένος και με τον FX.Και η αντίστοιχη επιλογή σε intel socket δεν θα πάρει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδή σε 1150 δεν θα βγαλει κάτι άλλο η intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, απλα εκει υπαρχουν πιο δυνατοι επεξεργαστες απο τους fx. Βλεπε i7 4790 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Το πιο "extreme" που μπορω να φανταστώ να κάνω στο pc ειναι να έχω 30 tab στον Firefox, download στο torrent, edit pic στο Photoshop, μουσική να παίζει στο YouTube/spotify και ΙΣΩΣ κατι να κάνει render</p> <p>Γενικά multitasking</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα πηγα απο μια LG 22ea63v οθονη στην S2715H, το μεγαλο αδερφακι της S2415H. Και στα χρωματα μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι καλυτερη, ειδικα στα σκουρα στα οποια η ματ τα δειχνει λιγο ξεθωριασμενα. Βεβαια το αν θεωρουνται καλυτερες ειναι υποκειμενικο γιατι αν εχεις πχ ενα παραθυρο πισω σου και πεφτει φως τοτε δεν εχει νοημα να αγορασεις glossy λογω αντανακλασης. Παραπανω πληροφοριες δεν γνωριζω περι οθονων, περισσοτερο τα λεω απο προσωπικη εμπειρια μπορεις να το αναλυσεις λιγο αυτο..? σε τι ειδες βελτιωση στην S2715H...! κυριως για τα χρωματα με ενδιαφερει, οχι για αναλυση και χρονους αποκρισης...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεις να το αναλυσεις λιγο αυτο..? σε τι ειδες βελτιωση στην S2715H...! κυριως για τα χρωματα με ενδιαφερει, οχι για αναλυση και χρονους αποκρισης...!! Κι εγω κυριως για τα χρωματα την αγορασα. Χρονο αποκρισης εχει 8ms που εμενα δε με πειραζει καθολου, και ρυθμο ανανεωσης 60hz. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στην αποδοση χρωματων και γι αυτο φταιει και το γυαλι που εχουν βαλει μπροστα. Σε σχεση με την Lg (που ειναι πολυ καλη) βλεπεις μεγαλες διαφορες αμα βαλεις μια εικονα με πολλα χρωματα διπλα διπλα. Τα μαυρα της ειναι παρα πολυ καλα, και γενικα τα χρωματα ειναι πολυ πιο ζωντανα και εντονα σε σχεση με την ματ οθονη, και φανταζομαι με οποιαδηποτε ματ οθονη που δεν ξεφευγει σε τιμη. Χωρις υπερβολες με μια πρωτη ματια θυμιζει λιγο σε retina του mac. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες και φωτογραφιες στειλε μου pm γιατι ειμαστε off topic! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 kougi, για την χρηση που θελω θα με καλύψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 30 tabs απαιτουν πολλη RAM κυριως. Τα download - youtube/spotify δεν ειναι τιποτα για σημερινους υπολογιστες. Ο 8350 ειναι πολυ καλος στο multitasking που σε ενδιαφερει λογω των 8 πυρηνων, και αν κανεις και OC αυξανεις το σχετικα αδυναμο single core performance του. Δε θυμαμαι σε ποιον επεξεργαστη εχεις καταληξει, η πιο vfm επιλογη ειναι 8320 + OC. Παντως αν σκεφτεσαι για βαρυ multitasking θα προτεινα και 8350 + OC και πιστευω θα εισαι καλυμμενος. Τωρα αν μιλαμε για 3d rendering και επαγγελματικη δουλεια σε επεξεργασια βιντεο πας σε κατι πιο ακριβο. Για δουλεια στο σπιτι-χομπι θα προτεινα 8320. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν χρειαζονταιι υπερβολικη RAM..! απλα σημερα σε συστηματα που δουλευουν με 64bit λειτουργικα, και μπορουν να διαβασουν και να ωφεληθουν με πανω απο 4GB, καλο ειναι -νομιζω- να μπαινουν 2χ4gb, ως ελαχιστη μνημη...! υπεραρκει για ολες τις χρησεις..!! κοιτα με 32-33 καρτελες Chrome, ποση μνημη τρωει το Htpc μου...... κι εδω με 50+ καρτελλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα