Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου PC για μέτρια-απαιτητική χρήση!

toketog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

περισσοτερες φασεις τροφοδοσιας σημαινει καλυτερη, πιο ομοιομορφη τροφοδοσια στον επεξεργαστη, χωρις ανωμαλιες ή "κοψιμο" ρευματος λογω ανεπαρκειας..!! 

κυριως οι φθηνοτερες μητρικες εχουν 4+1 φασεις τροφοδοσιας. οι οποιες ζοριζονται πολυ, οταν βαλεις εναν δυνατο και ενεργοβορο επεξεργαστη -οπως οι 8πυρηνοι FX. ιδιως οταν θελησεις να κανεις και OC σε αυτον τον επεξεργαστη, η μητρικη θα βαλει "κοφτες" για να μην εχει προβληματα με το ρευμα..!

δεν ειμαι τεχνικος να στο εξηγησω με ορολογιες. καποιος αλλος μπορει να στο εξηγησει καλυτερα τεχνικα..! 

Τι πρεπει να κοιταξεις στα χαρακτηριστικα μιας μητρικης για να το καταλαβεις αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

toketog το visionstudio είναι εντάξει κατάστημα (τέλειο δεν θα βρεις) αλλά αυτή τη περίοδο όλοι έχουν πρόβλημα με τις παραδόσεις κτλπ.Συμφωνώ με τα τελευταία μηνύματα του cabdik και βρίσκω καλή τη σύνθεση του.

και ως καταλαβαινουμε οτι μια μητρικη εχει 8 φάσεις τροφοδοσίας;

ο πιο απλος τροπος ειναι να ψαξεις και να διαβασεις τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα. συνηθως το γραφουν..! 

ενας αλλος τροπος, αλλα για ενα λιγο πιο "εκπαιδευμενο" ματι, ειναι να βλεπεις τους πυκνωτες που βρισκονται διπλα στο σοκετ, προς την πλευρα του backpanel.  οσοι πιο πολλοι ειναι, τοσο καλυτερα....!!!!

εχεις δικιο, απλα κοιτουσα τα τεχνικα χαρακτηριστικά που παραθέτουν τα σκρουτζομάγαζα και δεν εβλεπα κατι, αλλα οταν κοόταξα στο site της εταιρίας το βρήκα

• Like 1

Μία σύνθεση από Visionstudio.gr .Το pcάκι θα μπορείς να το παίρνεις και αγκαλιτσα στα Κτελ.Οθόνη δεν έβαλα ο Millennium μπορεί να προσθέσει μια με το υπολειπόμενο ποσό.

post-218697-0-05601300-1440959407_thumb.png

Παιδιά σαν οθόνη θα πάρω την Dell U2414H UltraSharp στα 250€... μετα το review του thelab.gr νομίζω πως είναι η καταλληλότερη οθόνη για εμένα

Mydestiny, στην σύνθεση σου δεν βλέπω να έχεις βάλει ψύκτρα ενώ στις άλλες συνθέσεις είχαμε...επιπλέον η μνήμη της gpu ειναι 1GB αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να είναι 2GB. Και τέλος, αν είναι να πάρω i7 προτιμώ να δώσω 40€ παραπάνω και να πάρω έναν που υποστηρίζει oc

Παιδιά σαν οθόνη θα πάρω την Dell U2414H UltraSharp στα 250€... μετα το review του thelab.gr νομίζω πως είναι η καταλληλότερη οθόνη για εμένα

Mydestiny, στην σύνθεση σου δεν βλέπω να έχεις βάλει ψύκτρα ενώ στις άλλες συνθέσεις είχαμε...επιπλέον η μνήμη της gpu ειναι 1GB αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να είναι 2GB. Και τέλος, αν είναι να πάρω i7 προτιμώ να δώσω 40€ παραπάνω και να πάρω έναν που υποστηρίζει oc

Τα  GB δεν παίζουν ρόλο για την δουλειά που θέλεις την gpu.(cuda cores).Ωστόσο ψύκτρα δεν υπάρχει διότι το σύστημα είναι low cost -thermal solution με τον επεξεργαστή να είναι στα 65watt και να κυμαίνεται σε μηδενικά επίπεδα θερμότητας.Τώρα αν θες OC άλλο καπέλο και πας και σε Z97 μητρική και σε K επεξεργαστή.Απλά σου έκανα μια σύνθεση σε μινι κουτάκι που δεν σου είχαν προτείνει ως τώρα χωρίς να υστερεί σε κάτι.

Η U2414H πάσχει από "grainess" στα "ελαφρά" χρώματα και στο λευκό,αν το ψάξεις.Το οτι είχε πάρει καλές κριτικές δεν την κάνει τέλεια ούτε κατάλληλη για όλους και μπορείς να βρεις και καλύτερες.Θεωρώ πως με 240-250€ δεν αξίζει,μη τη κοιτάς.Έχουν προταθεί καλύτερες που ξεκινάνε από 270-280ε στο άλλο.

Αν μιλάς γενικά δεν ξέρω, δεν κοιτάω ολα τα ποστ. Πάντως όσον αφορά την δικιά μου αποροία o XMorsX μου πρότεινε την Dell S2415H αντί της U2414H. Εσύ έχεις στο μυαλό σου κάποια άλλη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...