GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερα . Εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στον υπολογιστη μου απο laptop . Το λαπτοπ πεθανε δεν αναβει καν ...... στον δισκο αυτον υπαρχουν στην επιφανεια εργασιας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ εγγραφα που δεν πρεπει να χαθουν με ΤΙΠΟΤΑ .... τα αρχεια του δισκου τα βλεπω κανονικα ... αλλα αν παω χρηστες --> user και κανω διπλο κλικ διαβαζει πολυ ωρα και δεν με βαζει μεσα στα εγγραφα μου . Υπαρχει τροπος να μπω μεσα σε εκεινο τον φακελο ; ειναι ζητημα ζωης και θανατου !
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπαίνει απο linux ? Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μπορουσα
panospc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Στο δικό μου υπολογιστή που το έχω δοκιμάσει, μπαίνει κανονικά.
Losser Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεξί κλικ στο φάκελο και ιδιοτητες, δες αν σε αφηνει να μπεις
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τελικά με δεξι κλικ αντιγραφή και δεξι κλικ στον δισκο τον δικο μου επικόλληση τα αρχεία αντιγράφηκαν κανονικά........τέλος τόσο απλό !! Χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα