kostask91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Αγορασα το lenovo g50-80 freedos, και εχω εδω και 1 ωρα προσπαθω να του βαλω τα windows 7. Oταν το ανοιγω, μου βγαζει αυτο εδω, οπως βγαζει και σε αυτον στο 0:29 ( ) ακολουθω ολα τα βηματα του, αλλα στο τελος , οταν παταω exit with saving απο το BIOS , αντι να κανει boot το usb , με ξαναβγαζει στο αρχικο. Τι μπορω να κανω? Καμια ιδεα ?
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορει να μην εφτιαξες σωστα το usb. Δοκιμασε να το ξαναφτιαξεις. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το rufus αντι για το win2flash Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις dvd. Αν το λαπτοπ δεν εχει, με εξωτερικο usb Τελος μπορεις να βγαλεις το δισκο, να τον βαλεις σε αλλο μηχανημα ως δευτερο και να περασεις εκει σε ενα partition τα αρχεια εγκαταστασης των windows. Αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη για laptops. Θα μπορεις να χρησιμοποιεις το Partition ως rescue environment οταν εχεις προβληματα καθως και να ξανακανεις εγκατασταση μελλοντικα τα windows χωρις να ψαχνεις για boot και usb Ο οδηγος ειναι εδω http://www.instructables.com/id/Install-Windows-7-without-USB-or-DVD-without-upgra/
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 http://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool Αν εχεις κάποιο ISO σου φτιάχνει μονο του το USB και κανεις εγκατάσταση.
kostask91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορει να μην εφτιαξες σωστα το usb. Δοκιμασε να το ξαναφτιαξεις. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το rufus αντι για το win2flash Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις dvd. Αν το λαπτοπ δεν εχει, με εξωτερικο usb Τελος μπορεις να βγαλεις το δισκο, να τον βαλεις σε αλλο μηχανημα ως δευτερο και να περασεις εκει σε ενα partition τα αρχεια εγκαταστασης των windows. Αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη για laptops. Θα μπορεις να χρησιμοποιεις το Partition ως rescue environment οταν εχεις προβληματα καθως και να ξανακανεις εγκατασταση μελλοντικα τα windows χωρις να ψαχνεις για boot και usb Ο οδηγος ειναι εδω http://www.instructables.com/id/Install-Windows-7-without-USB-or-DVD-without-upgra/ Εκανα στην αρχη bootable ενα usb , συνδεσα εναν σκληρο απο το προηγουμενο λαπτοπ που ειχα στο σταθερο, και του εβαλα τα windows ωστε να τον βαλω στο λαπτοπ. Η εγκατασταση εγινε μια χαρα. Τον συνδεσα στο λαπτοπ και δεν ανοιγει. Μου βγαλε μια μπλε οθονη στο starting windows και μετα μου λεει κατι για να βαλω το cd της lenovo. Προσπαθησα να το κανω απευθειας απο το λαπτοπ αλλα αντιμετωπιζω το προβλημα που εγραψα στο αρχικο ποστ. DVD δεν εχω . Αυτο με τα partitions δε το πιασα. Δηλαδη να χωρισω τον σκληρο σε partitions και στο ενα να κανω εγκατασταση τα windows ? Τι διαφορα θα εχει με το να μη τον χωρισω ?
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δες τις οδηγιες και θα καταλαβεις Φτιαχνεις ενα μικρο παρτισιον το οποιο παιζει το ρολο του usb η dvd Μπουταρεις απο εκει και εγκαθιστας τα windows στο αλλο παρτισιον! Μετα καθε φορα που ανοιγεις ειναι σαν dual boot και μπορεις να επιλεξεις να ανοιξεις την πληρη εγκατασταση η μπουταρεις απο το παρτισιον που σου επιτρεπει να εγκαταστησεις παλι τα windows η να κανεις repair αν χρειαζεται.
kostask91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ενταξει τα καταφερα, το ψαξα λιγο, εκανα κατι περιεργες δοκιμες , αλλα τα καταφερα. Θα ποσταρω αυριο για καποιες αποριες που μου δημιουργηθηκαν καθως τωρα δεν προλαβαινω. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα