katina Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ή κάτι άλλο; Τι προτείνετε; Έχω επιδότηση 210 ευρώ από Oteshop. https://www.ote.gr/web/guest/pl/201382/kinhta_thlefwna?p_p_lifecycle=1&redir=1&p_l_id=40828&_productlistportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_category=201374&_productlistportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_page=1&_productlistportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_filters=price19%3DprEUR_0_250&_productlistportlet_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet_sortOrder=DESC Τι λέτε;
2.1Ohm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 αμα μπορεις να ανεχτεις τα windows (γτ ειχα Lumia 930 κ απλα σαν λειτουργικο θελει πολυ πολυ δουλεια ακομα) τοτε εννοεται 640 ειναι κινηταρα αλαγκαριστο με πολυ καλη καμερα κ μπαταρια! Γνκα εκτος απο moto g στα 250 ευρο και κατω τα λυμια παιζουν μπαλα μονα τους αλλα ειναι windows phone με οτι συνεπαγεται αυτο!
katina Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σίγουρα; http://www.phonebunch.com/compare-phones/lg_g4c-2050-vs-microsoft_lumia_640_xl-1964/
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 πανω κατω ιδια...αν εξαιρεσουμε το λειτουργικο ειναι κατι σαν εμφανιση vs καμερα σκεψου ποιο ειναι πιο σημαντικο για σενα και παρε την αποφαση σου
Stogianz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 τοτε Lumia απο μένα! 1
2.1Ohm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σίγουρα; http://www.phonebunch.com/compare-phones/lg_g4c-2050-vs-microsoft_lumia_640_xl-1964/ μν βλεπεις τα spect τα windows ειναι παναλαφρο σε σχεση με το ανδροιδ και θα πεταει στην κυριολολεξια! απλα να ξες δν θα εχεις το Multitasking π εχεις στο ανδροιδ! Οπως ειπε κ ο απο πανω αναμεσα σε αυτα τα 2 δαγκοτο 640!
katina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 windows phone όμως ή android? Είμαι πρώην iphone user και δεν έχω εμπειρία από κανένα από τα 2!
2.1Ohm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 αυτο μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις!και τα 2 εχουν υπερ κ κατα!Windows + ταχυτητα smoothness updates - Μηδενικο Multitask(με το που βγαινεις απο εφαρμογη κλεινει η φρεεζαρει) οχι καλο store το λειτουργικο ειδικα τα setting θελουν συμαζεμα λιγο χανεσε!Android + Απιαστο Multitasking open source (δλδ το κανεις οτι θελεις εσυ το κινητο σ) τεραστικα γκαμα εφαρμογων - μερικες φορες λαγκαρει ειδικα στα low end κινητα αμα τα φορτωσεις ,δν θα περνεις αναβαθμισεις τοσο συχνα!Αυτα ειναι τα κυριοτερα απο προσωπικη μ εμπειρια τωρα καποιος αλλος μπορει να πει αλλα δν ξερω δουλεψα πανω απο 3μηνο το λυμια930 (την ναβαρχιδα των windows) κ πιστευω εχω αποκτησει καλη αποψη τωρα με τα windows 10 μπορει να αλλαξουν πολλα δν το ξερω!Εγω σου προτινω πανε σε ενα μαγαζι που να εχει demo units και ψαχουλευε τα για κανα 2ωρο οποιο σου κατσει πιο καλα στο ματι κ σ φανει κλτρο παρτο! Πιστευω θα εισαι ευχαρηστεμνος με οποιο κ να διαλεξεις(δεδομενου και τις τιμης παντα!)
dialer1453 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 windows phone όμως ή android? Είμαι πρώην iphone user και δεν έχω εμπειρία από κανένα από τα 2! Δεν έχεις επιλογή τότε. Μόνο windows αν θες τα νεύρα σου.
mdimitr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα προτείνω και εγώ το 640 xl με επιφύλαξη το μέγεθος μιας και θα είναι απότομη μετάβαση από το iphone. Αν θες το smoothness του iphone να πας στο lumia. Αν θες την πληθώρα εφαρμογών του iphone στο lg. Καλό είναι να αναφέρεις apps που χρησιμοποιούσες στο iphone για να δούμε αν σε καλύπτει το store των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα