idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το είχα πάρει το 2008 απο Αμερική για κάπου $500 και ήταν πολύ καλό για αρκετά χρόνια. Επειδή όμως το ξέχναγα στο φορτιστή όλη μέρα, η μπαταρία τα έφτυσε. Πρέπει να έχει και πρόβλημα με ψύκτρα γιατί υπερθερμαίνεται πανεύκολα κι ας είναι σε βάση με ανεμιστηράκι. Με τα χρονια αρχισε να σερνεται και εχει φτάσει σε σημείο να μην παίρνει τα πόδια του, να κάνει κάτι αιώνια "update" που αποτυγχάνουν και μετά να θέλει άλλες 5-6 ώρες για να ακυρώσει τα "update". Τα χαρακτηριστικά του είναι Site: αυτά Επίσης η χρήση που το θέλω είναι πολύ ελαφρια (ιντερνετ κυρίως). Αξίζει να ασχοληθώ να το πάω κάπου, να μου το σουλουπώσουν (σίγουρα νέα μπαταρία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πιθανό να μην γουστάρουν τα Vista που έχει και να μου το πάνε σε 7 οποτε να θέλει κι αλλα εξτρα κλπ). 'Οπως βλεπετε εχω μια ασχετοσυνη με το αντικείμενο, αλλά θεωρητικά αξίζει να μπω στον κόπο ή backup και όξω?
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έναν εσωτερικό καθαρισμό κι ένα φορμάτ κάντου. Μπαταρία δεν τη βρίσκω κι απαραίτητη, εκτός αν βρεις καμιά συμβατή οικονομική 1
Kostas93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 μαζί με το φορματ αλλαξε του και λειτουργικό αν μπορεις. Τα vista δεν είναι και ότι καλύτερο.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μωρε δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής και η μπαταρία είναι τόσο χάλια που με το που αποσυνδέσεις το ρεύμα, κλείνει. Οπότε λίγο να κουνηθεί ο φορτιστης άντε γεια, περίμενε 3-4 λεπτά να ανοίξει παλι. Για αυτο εχω να το χρησιμοποιήσω κάτι χρόνια, αλλα ειναι η ωρα της κρισης τωρα: ή φτιάξιμο ή σουτ. Τα (σ)βίστα ξερω τα σνομπαρουν ολοι, εμενα μου αρεσαν ειναι η αληθεια αλλα αμα ασχοληθω λογικα θα παω σε 7.
Kostas93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 πάρε ενα φορτιστή τότε, καλύτερα απο το να πάρεις μπαταρία. εναλλακτικά το σκοτώνεις σε καμιά αγγελία και παίρνεις αυτό http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-vivotab-note-8-tablet-8-32gb-mayro-m80ta-dl001b/prod7720653pp/για ίντερνετ και φορητότητα είναι ότι πρέπει.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μωρε δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής και η μπαταρία είναι τόσο χάλια που με το που αποσυνδέσεις το ρεύμα, κλείνει. Οπότε λίγο να κουνηθεί ο φορτιστης άντε γεια, περίμενε 3-4 λεπτά να ανοίξει παλι. Για αυτο εχω να το χρησιμοποιήσω κάτι χρόνια, αλλα ειναι η ωρα της κρισης τωρα: ή φτιάξιμο ή σουτ. Τα (σ)βίστα ξερω τα σνομπαρουν ολοι, εμενα μου αρεσαν ειναι η αληθεια αλλα αμα ασχοληθω λογικα θα παω σε 7. Είναι ανάλογα πόσο θα σου βγει η επισκευή...Αν φταίει το βύσμα στο λάπτοπ συνήθως στα toshiba είναι ένα καλώδιο, δεν μπλέκεις με κολλητήρια κλπ δηλαδή. Αν φταίει ο φορτιστής παίρνεις έναν universal. Τον καθαρισμό με προσοχή μπορείς να τον κάνεις και μόνη σου, όπως και το φορμάτ
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φορτιστες εχω αλλάξει 3-4 γενικά γιατι τα εφτυναν και αυτοι. Εχει χαλάσει το θηλυκό, η υποδοχη στο λαπτοπ. Και η μπαταρια φοβαμαι μη σκασει καμια μερα γιατι μιλαμε για χρονια το ειχα σχεδον μονιμα στη πριζα. Γενικα δεν το προσεχα καθολου το λαπτοπ. Δηλαδη μονο με καθαρισμα λες θα στρωσει τα κουλα που κανει?
Kostas93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τη μπαταρία μπορεις να τη βγάλεις τελείως αν τη φοβάσαι.
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Επειδη εχω ενα παρομοις χρονολογιας toshiba Και παρομοιων χαρακτηριστικων,του κανεις ενα καθαρισμα,αλλαζεις παστα,βαζεις τα 7αρια,παιρνεις μια μπαταρια και εισαι κομπλε για ιντερνετ. Βλεπεις και ταινια 720ρ κιολας
hliastsek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ενας καθαρισμος, αλλαγη παστας, και ενα φορματ (windows 10) με αλλαγη σε 120αρι ssd θα ηταν οτι καλυτερο μπορεις να του κανεις. http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=120+ssd 1
Losser Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν έχεις φορτιστή που λειτουργεί, μπορείς να φτιάξεις το βυσμα για την φορτιση (στο λαπτοπ) με κανενα 30 αρι ευρω (μπορει να στο καθαρίσει κιολας), και το δουλευεις χωρις μπαταρια, του βαζεις home win 7 32 (υπάρχουν drivers). Μέχρι εκεί, δεν δινεις αλλα λεφτα, γιατι είναι παλιο και μπορει να μην ξανα ανοιξει. Κράτα και back up οτι σημαντικο εχεις μεσα.
kamatero1973 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 καταρχάς κανε καθαρισμό στάνταρ και format άμα θες μπορείς να πάρεις ssd και θα είναι φουλατο ααα φτιάξε και την θήρα ssd 120 gb : http://www.guaranty.gr/product/1002106/kingston-ssdnow-v300-120gb-sv300s37a-120g.html 50 ευρώ θύρα κάνα 30 ευρώ και το format καν το μόνος δες βίντεο στο youtube τώρα για τον καθαρισμό βρες κάνα φίλο που ξέρει από αυτά
web_assasin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το jack για το φορτιστη κανει 5 ευρω το πολυ,αν ξερει καποιος να το φτιαξει. δεν αξιζει να βαλεις ssd σε τετοιο μηχανημα,αλλα αμα ειναι να βαλεις βαλε και λιγη ραμ ακομα και windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα