Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χω ανοίξει και το χω βάλει στο ρεύμα και βγάζω την μπαταρία την ξαναβαζω την βγάζω πάλι πατάω power on και αρχίζει να ξεκινάει το ανεμιστηρακι κανει τον ήχο επίσης που ανοίγει αλλα η οθόνη δεν ανοίγει ουτε τα φωτακια στο πλήκτρο , επίσης εχω εξωτερικό hdd αλλα απο την στιγμή που δεν μου ανοίγει καν κανονικά , τι να κανω 

Πάτα λίγο το F2 να ανεβεί ο φωτισμός της οθόνης μήπως πήγε στο μηδέν.Καμιά φορά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Πάτα λίγο το F2 να ανεβεί ο φωτισμός της οθόνης μήπως πήγε στο μηδέν.Καμιά φορά ποτέ δεν ξέρεις.

Σε πρόλαβα χαχαχ ;Ρ οχι , είτε ειναι ο φορτιστής ( μικρή παροχή ρεύματος ) είτε η μπαταρία είτε κατι χειρότερο

Δημοσ.

Σε πρόλαβα χαχαχ ;Ρ οχι , είτε ειναι ο φορτιστής ( μικρή παροχή ρεύματος ) είτε η μπαταρία είτε κατι χειρότερο

Όταν ''ανάβει'' και λες ακούς το ανεμηστηράκι ακούγεται και ο ήχος εκκίνησης του macbook ? 

Δημοσ.

Eίναι το ίδιο Macbook pro που είχες αναφέρει παλαιότερα, για προβλήματα στην οθόνη?

Τώρα λες οτι δεν ανάβει. Μπορεί να μην ανάβει οθόνη ή να έχει κάποιο βραχυκύκλωμα το καλώδιο της.

Σου συνιστώ επίσης να δοκιμάσεις να βγάλεις τον μηχανικό σκληρό και να μπουτάρεις .

• Like 1
Δημοσ.

Eίναι το ίδιο Macbook pro που είχες αναφέρει παλαιότερα, για προβλήματα στην οθόνη?

Τώρα λες οτι δεν ανάβει. Μπορεί να μην ανάβει οθόνη ή να έχει κάποιο βραχυκύκλωμα το καλώδιο της.

Σου συνιστώ επίσης να δοκιμάσεις να βγάλεις τον μηχανικό σκληρό και να μπουτάρεις .

Δεν φταίει η οθόνη εχω ψάξει στο ΝΕΤ το κανει αυτο , το θέμα ειναι πως να το βάλω να bootάρει απο τον εξωτερικό αφού δεν ανοίγει καν ;;;

Δημοσ.

Δεν φταίει η οθόνη εχω ψάξει στο ΝΕΤ το κανει αυτο , το θέμα ειναι πως να το βάλω να bootάρει απο τον εξωτερικό αφού δεν ανοίγει καν ;;;

Mπορεί και να φταίει μην το αποκλείεις. Προς το παρόν σου προτείνω να δοκιμάσεις έναν άλλο φορτιστή να ξέρουμε ότι δεν φταίει ο δικός σου. 

Υ.Γ Εσύ είσαι που είχες πρόβλημα όταν ακουμπούσες την οθόνη εξωτερικά και έκλεινε ? Εκτός και αν κάνω λάθος. Διαβάζουμε και απαντάμε σε τόσα πολλά νήματα καθημερινά που είναι δύσκολο να θυμάσαι όλους τους χρήστες.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν ανόιγει? Απο την στιγμή που κάνει τον ηχο όταν ξεκινάει  και δουλεύουν τα  ανεμιστηράκια, παίζει να μην ανοίγει η οθόνη.Δοκίμασε να αυξομοιώσεις την ενταση του ήχου να δεις αν ακούγεται τίποτα. Στο πληκτρολόγιο ανάβει το caps lock?

Δημοσ.

Που λέτε σημερα βάζω τον φορτιστη και ξαφνικα ανοίγει φωτακι στον φορτιστη πράσινο μετα πορτοκαλί αλλα και πάλι πάτησα να το ανοίξω άκουσα τον ήχο χωρις εικόνα πάλι όμως εκανα ενα smc reset και μετα τζίφος έβγαλα τον φορτιστη απο το λαπτοπ και το φωτακι παρόλο που το έβγαλα παραμένει πορτοκαλί ακόμα και αν το βγάλω απο την μπριζα , πιστεύω πτι εχει θέμα ο φορτιστής

Δημοσ.

Πήγα που λέτε να δοκιμάσω άλλον φορτιστη και τα φωτακια ηταν πορτοκαλί έδειχνε πως φόρτωνε δηλαδή αλλα όταν το πάτησα να ανοίξει άκουγα τον ήχο οτι ανάβει αλλα οθόνη τιποτα caps lock φωτακι και συτο τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...