NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλοι μου, χθες που λέτε λοιπόν ειχα μπει στο λαπτοπ και ο φορτιστής παρόλο που δεν είχε αναμενο το φωτακι στο λαπτοπ μεσα έδειχνε την ένδειξη του κεραυνού τέλος πάντων αφού το έκλεισα , πήγα πιο μετα να το ανοίξω και αυτή την φορα αργούσε πολυ να κανει boot και μολις φόρτωνε κατω η μπάρα ξαφνικα έβγαζε ενα σύμβολο απαγορευτικό το εκανα κάμποσες φορές restart εν τω μεταξύ η μπαταρία μου είχε ένδειξη 5% ξαφνικα ε και μετα δεν μου άνοιγε καθόλου το λαπτοπ , το άνοιξα έβγαλα μπαταρία τιποτα , ο φορτιστής εκει να μην αντιδρά.. Ξερει κανεις μηπως τι παίζει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ή φορτιστής ή δίσκος θα έλεγα σε πρώτη φάση...
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ή φορτιστής ή δίσκος θα έλεγα σε πρώτη φάση... Εχω 2 δίσκους μεσα εναν ssd που εκανα boot απο κει κιόλας και εναν hdd αλλα τωρα δεν ανοίγει καν το λαπτοπ
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχω 2 δίσκους μεσα εναν ssd που εκανα boot απο κει κιόλας και εναν hdd αλλα τωρα δεν ανοίγει καν το λαπτοπ Ο φορτιστής σου είναι οκ;
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ο φορτιστής σου είναι οκ; Δεν γνωρίζω δεν εχω και αλλη συσκευή να δοκιμάσω ή φορτιστη άλλον δυστυχώς..
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν γνωρίζω δεν εχω και αλλη συσκευή να δοκιμάσω ή φορτιστη άλλον δυστυχώς.. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι να πας σε ένα κατάστημα (τύπου public) και να δοκιμάσεις επιτόπου έναν φορτιστή. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι να πας σε ένα κατάστημα (τύπου public) και να δοκιμάσεις επιτόπου έναν φορτιστή. Αυτο μαλλον θα κανω , πάντως όταν βγάζω τον φορτιστη απο το λαπτοπ στην άκρη κατω απο την θύρα ακουστικών αναβοσβήνει ενα πράσινο φωτακι
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτό είναι το σήμα ;. sign.png Ναιιι όταν άνοιγε αυτο έδειχνε
ozelot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το σήμα υποδηλώνει ότι ναι μεν το σύστημα έχει εντοπίσει μια bootable εγκατάσταση του Mac OS X, όμως κάτι δεν πάει καλά. Είτε δηλαδή οι ρυθμίσεις λογισμικού και hardware δεν συνεργάζονται, ή λείπει μια ζωτική συνιστώσα στην εγκατάσταση του Mac OS X. Αρχικά, για reset το SMC – (System Management Controller), ένα micro-controller στην μητρική που ελέγχει τις ηλεκτρικές λειτουργίες του Mac, μεταξύ αυτών την ανταπόκριση του power button και την διαχείριση της μπαταρίας. Ίσως μπορέσεις στη συνέχεια να ανοίξεις το μηχάνημα. • Σύνδεσε το MagSafe στο Mac και στο ρεύμα. • Στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα Shift-ctrl-alt και το power button για 5″. • Αφήνεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πατάς το power button. Ίσως να εμφανισθεί ξανά το σήμα, που πιθανώς θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε.
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το σήμα υποδηλώνει ότι ναι μεν το σύστημα έχει εντοπίσει μια bootable εγκατάσταση του Mac OS X, όμως κάτι δεν πάει καλά. Είτε δηλαδή οι ρυθμίσεις λογισμικού και hardware δεν συνεργάζονται, ή λείπει μια ζωτική συνιστώσα στην εγκατάσταση του Mac OS X. Αρχικά, για reset το SMC – (System Management Controller), ένα micro-controller στην μητρική που ελέγχει τις ηλεκτρικές λειτουργίες του Mac, μεταξύ αυτών την ανταπόκριση του power button και την διαχείριση της μπαταρίας. Ίσως μπορέσεις στη συνέχεια να ανοίξεις το μηχάνημα. • Σύνδεσε το MagSafe στο Mac και στο ρεύμα. • Στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα Shift-ctrl-alt και το power button για 5″. • Αφήνεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πατάς το power button. Ίσως να εμφανισθεί ξανά το σήμα, που πιθανώς θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε. Ναι φιλε μου αλλα αφού δεν ανοίγει το να πατησω τα κουμπιά ενώ ειναι κλειστό τι θα καταφέρω ; Θα το δοκιμάσω πάντως μολις πάω σπίτι ευχαριστώ πολυυ
ozelot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Για να τρέξει η ρουτίνα, το μηχάνημα πρέπει να είναι κλειστό. Σε επιτυχία λοιπόν, ή αν σ' αυτή την ιστορία όντως εμπλέκεται το SMC, το μηχάνημα θα πρέπει στη συνέχεια να ανοίξει με πιθανή την εμφάνιση του σήματος.
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Για να τρέξει η ρουτίνα, το μηχάνημα πρέπει να είναι κλειστό. Σε επιτυχία λοιπόν, ή αν σ' αυτή την ιστορία όντως εμπλέκεται το SMC, το μηχάνημα θα πρέπει στη συνέχεια να ανοίξει με πιθανή την εμφάνιση του σήματος. Τιποτα φιλε εχω την εντύπωση οτι δεν περνά ρεύμα δεν ξέρω πάντως όταν πατάω το κουμπάκι για την μπαταρία που δείχνει τα πράσινα φωτακια μου αναβοσβήνει μονο 1 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από NobodyRankXV
ramarg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τιποτα φιλε εχω την εντύπωση οτι δεν περνά ρεύμα δεν ξέρω πάντως όταν πατάω το κουμπάκι για την μπαταρία που δείχνει τα πράσινα φωτακια μου αναβοσβήνει μονο 1 Έχεις κάποιον εξωτερικό 2,5άρη δίσκο hdd να τον περάσεις στο macbook και να κάνεις clean install ? Εγώ θα έλεγα πως ο σκληρός έφαγε τα ψωμιά του. Ναιιι όταν άνοιγε αυτο έδειχνε Τώρα δεν δίνει καθόλου σημεία ζωής ? Μήπως αποφορτίστηκε ή χάλασε η μπαταρία ? Αλλά και πάλι με ρεύμα έπρεπε να ξεκινά ακόμα και αν δεν μπουτάρει στο osx.
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχεις κάποιον εξωτερικό 2,5άρη δίσκο hdd να τον περάσεις στο macbook και να κάνεις clean install ? Εγώ θα έλεγα πως ο σκληρός έφαγε τα ψωμιά του. Τώρα δεν δίνει καθόλου σημεία ζωής ? Μήπως αποφορτίστηκε ή χάλασε η μπαταρία ? Αλλά και πάλι με ρεύμα έπρεπε να ξεκινά ακόμα και αν δεν μπουτάρει στο osx. Το χω ανοίξει και το χω βάλει στο ρεύμα και βγάζω την μπαταρία την ξαναβαζω την βγάζω πάλι πατάω power on και αρχίζει να ξεκινάει το ανεμιστηρακι κανει τον ήχο επίσης που ανοίγει αλλα η οθόνη δεν ανοίγει ουτε τα φωτακια στο πλήκτρο , επίσης εχω εξωτερικό hdd αλλα απο την στιγμή που δεν μου ανοίγει καν κανονικά , τι να κανω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα