KonstantinosX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερα ενας φιλος μου κανει ενα συστημα 1500 ευρω και τον ενδιαφερουν 2 κουτια το https://www.skroutz.gr/s/6741332/Corsair-Graphite-760T-Window.htmlκαι το NZXT h440 razer edition τι θα περνατε εσεις?
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εφοσον ειναι διατεθειμενος να ριξει 200 ευρω για κουτι, υπαρχει τεραστια γκαμα να διαλεξει. Κατα την γνωμη μου,δεν χρειαζεται συμβουλη,ας παρει οποιο του αρεσει να ειναι και ευχαριστημενος. Εγω παντως προτιμουσα να κοψω φλεβες παρα να ριξω 200 ευρω για κουτι σε συστημα των 1500 ευρω.Θα επαιρνα ενα καλο κουτι το πολυ μεχρι 100 ευρω και το υπολοιπο θα το εβαζα για καλυτερη καρτα γραφικων,η επεξεργαστη,η τροφοδοτικο,η ssd. 1
KonstantinosX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κοιτα εχει sli g1 gaming gtx 970 i7 4970k ktlp προσωπικα και τα δυο ειναι πανεμορφα (ψεματα ειναι παραπανω απο 1500) αλλα και εγω σε δλμα ειμαι το ωραι που εχει το nzxt ειναι ο φωτισμος και η mat υφη αλλα ο φωτισμος λυνετε
XronisR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εφοσον ειναι διατεθειμενος να ριξει 200 ευρω για κουτι, υπαρχει τεραστια γκαμα να διαλεξει. Κατα την γνωμη μου,δεν χρειαζεται συμβουλη,ας παρει οποιο του αρεσει να ειναι και ευχαριστημενος. Εγω παντως προτιμουσα να κοψω φλεβες παρα να ριξω 200 ευρω για κουτι σε συστημα των 1500 ευρω.Θα επαιρνα ενα καλο κουτι το πολυ μεχρι 100 ευρω και το υπολοιπο θα το εβαζα για καλυτερη καρτα γραφικων,η επεξεργαστη,η τροφοδοτικο,η ssd. Συμφωνω στα 100-110 ευρω θα βρεις αριστα κουτια,δεν αξιζει να ριξεις λεφτα παραπανω. 1
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κοιτα εχει sli g1 gaming gtx 970 i7 4970k ktlp προσωπικα και τα δυο ειναι πανεμορφα (ψεματα ειναι παραπανω απο 1500) αλλα και εγω σε δλμα ειμαι το ωραι που εχει το nzxt ειναι ο φωτισμος και η mat υφη αλλα ο φωτισμος λυνετε Αν δεν εχει 5 δισκους,δεν χρειαζεται μεγαλο κουτι για καλο airflow. Αν του αρεσει καποιο ας το παρει,γιατι να μπουμε σφηνα στο γουστο του? Εγω , και παρομοιο συστημα με του φιλου σου να ειχα,παλι το δικο μου κουτι θα επαιρνα. Γι αυτο,σου ειπα και πριν ,ειναι θεμα γουστου,το κουτι. 1
KonstantinosX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το ξανα λεω δν ειναι για μενα οποτε δν μπορω να πω κατι εκεινος θελει να ριξει τοσα γτ εχεο ειδη π.χ. ssd κλπ και το συστημα του ειναι overkill ειδη απλα με ειπε να ρωτησω εδω στο φορουμ τι θα περνατε εσεις Αν δεν εχει 5 δισκους,δεν χρειαζεται μεγαλο κουτι για καλο airflow. Αν του αρεσει καποιο ας το παρει,γιατι να μπουμε σφηνα στο γουστο του? Εγω , και παρομοιο συστημα με του φιλου σου να ειχα,παλι το δικο μου κουτι θα επαιρνα. Γι αυτο,σου ειπα και πριν ,ειναι θεμα γουστου,το κουτι. ποιο κουτι εχεις?
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το ξανα λεω δν ειναι για μενα οποτε δν μπορω να πω κατι εκεινος θελει να ριξει τοσα γτ εχεο ειδη π.χ. ssd κλπ και το συστημα του ειναι overkill ειδη απλα με ειπε να ρωτησω εδω στο φορουμ τι θα περνατε εσεις ποιο κουτι εχεις?
umbrella co. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το 760Τ θεωρω πως ειναι υπερβολικο, εκτος κι αν θα παει αργοτερα σε custom υδροψυξη με waterblocks, reservoirs και αλλα τετοια. Απο την αλλη, το 440 εχει καποια θεματα με τις θερμοκρασιες του λογω μονωσης. Τιποτε το ιδιαιτερο, απλα ζεσταινεται πιο ευκολα. Απο κει και περα, μια εξαιρετικη εναλλακτικη ειναι το Phanteks: 2
centouno Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 +1 για το luxe αλλά και όλη την σειρά της phanteks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα