Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο τιτλος.Εχω ειδη 15 λεπτα και προσπαθω να βαλω μια ταινια να δω αλλα ο υπολογιστης δεν προκειται να με αφησει.Χρησιμοποιω google chrome για την περιηγηση μου στο internet αλλα τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει να κολλαει τρομερα.Ουσιαστικα αμα κολλησει μια φορα,συνεχιζει να κολλαει μεχρι να κανω επανακκινηση τον υπολογιστη.Μπορει μεσα σε 10 λεπτα να κολλησει 7 φορες.Αμα ανοιξω πανω απο 2 καρτελες ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κολλησει.Επισης εχει αρχισει να κολλαει και σε καποια παιχνιδια(world of warships,red orchestra 2,verdun)που καποτε δεν κολλουσε.Μεχρι το τελος σεπτεμβριου θα εχω αλλαξει επεξεργαστη,αλλα μεχρι τοτε τι γινεται?Ο επεξεργαστης μου ειναι ο intel extreme qx 6700 σε stock ρυθμισεις(δεν τον εχω κανει ποτε oc).Δουλευει σε μαχ 62 βαθμους οταν παιζω παιχνιδια(και δεν ξεπερναει ποτε το 70% load)ενω οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν ξεπερναει τους 27-28 βαθμους και το  8-9% load...Για καρτα γραφικων εχω την gigabyte gtx 750 ti 2gb oc windforce,8gb dual channel ram,750 watt psu της silverstone kai την nvidia 680i sli.Παρακαλω βοηθηστε.

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται η RAM σου αρχίζει να γερνά. Ο Chrome είναι διάσημος για το ότι κυριολεκτικά τρώει την RAM σου. Αν δεν έχεις πολύ RAM, φαίνεται βρήκαμε το πρόβλημα. Αν όμως έχεις κανά 8άρι, τότε το πρόβλημα πιθανόν έχει να κάνει με κάποιο malware οπότε κάνε scan με ένα πρόγραμμα που σου αρέσει.

Δημοσ.

εμενα μου βρωμαει για δισκος παντως.

για κανε ενα τσεκ κ δες αν μπορεις μηπως φορτωνει με κανα ''περιεργο'' το disk usage.

οπως κ να χει τσεκαρε κ γι'αυτο που λεει ο trelobyter

Δημοσ.

ελεγχος δίσκων με hard disk sentinel για αρχή.

Με συγχωρειται για την καθυστερηση αλλα ημουνα εκτος για 3 μερες.Προσπαθησα να κατεβασω το hard disk sentinel αλλα για καποιο λογο οταν πηγαινα να το ανοιξω μου ελεγε corrupted file,και δεν μπορουσα να το ανοιξω.Ετσι λοιπον,κατεβασα το HD TUNE PRO.Θα μπορουσες σε παρακαλω φιλε μου να μου πεις τι να προσεξω σε αυτο το προγραμμα?Ποιες τιμες να σημειωσω?Ειναι ολα με διαγραμματα και ετσι δεν καταλαβαινω πολλα.Ευχαριστω

Δημοσ.

Για να σου λέει corrupted και για να έχεις τέτοια κολλήματα μάλλον ο σκληρός σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα. Αν έχεις άλλο σκληρό κάνε μια δοκιμή, για να ελέγξεις αν όντως φταίει ο σκληρός και όχι κάτι άλλο το οποίο μπορεί να μην το έχουμε φανταστεί.

Δημοσ.

Εχω τους Nvidia Jbod 279,47G???(δεν ειμαι σιγουρος,ετσι λεει τουλαχιστον το προγραμμα hd tune pro).Ειναι 2,μαζι συνδεδεμενοι(φαινονται σαν ενας)ωστε να παιζουν γρηγοροτερα.Εχω την nvidia 680i sli(μητρικη).Δεν ξερω αν αξιζει να αγορασω καινουργιους σκληρους γιατι το πολυ μεχρι το τελος σεπτεμβριου θα αλλαξω επεξεργαστη,μητρικη,ραμ.Δεν εχω αλλο σκληρο για να κανω καποια δοκιμη.

Για να σου λέει corrupted και για να έχεις τέτοια κολλήματα μάλλον ο σκληρός σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα. Αν έχεις άλλο σκληρό κάνε μια δοκιμή, για να ελέγξεις αν όντως φταίει ο σκληρός και όχι κάτι άλλο το οποίο μπορεί να μην το έχουμε φανταστεί.

• Like 1
Δημοσ.

ελεγχος δίσκων με hard disk sentinel για αρχή.

Φαίνεται η RAM σου αρχίζει να γερνά. Ο Chrome είναι διάσημος για το ότι κυριολεκτικά τρώει την RAM σου. Αν δεν έχεις πολύ RAM, φαίνεται βρήκαμε το πρόβλημα. Αν όμως έχεις κανά 8άρι, τότε το πρόβλημα πιθανόν έχει να κάνει με κάποιο malware οπότε κάνε scan με ένα πρόγραμμα που σου αρέσει.

Memory leak ισως?

εμενα μου βρωμαει για δισκος παντως.

για κανε ενα τσεκ κ δες αν μπορεις μηπως φορτωνει με κανα ''περιεργο'' το disk usage.

οπως κ να χει τσεκαρε κ γι'αυτο που λεει ο trelobyter

guys,με ξεχασατε :( .Το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει

Δημοσ.

Εχω τους Nvidia Jbod 279,47G???(δεν ειμαι σιγουρος,ετσι λεει τουλαχιστον το προγραμμα hd tune pro).Ειναι 2,μαζι συνδεδεμενοι(φαινονται σαν ενας)ωστε να παιζουν γρηγοροτερα.Εχω την nvidia 680i sli(μητρικη).Δεν ξερω αν αξιζει να αγορασω καινουργιους σκληρους γιατι το πολυ μεχρι το τελος σεπτεμβριου θα αλλαξω επεξεργαστη,μητρικη,ραμ.Δεν εχω αλλο σκληρο για να κανω καποια δοκιμη.

nvidia δισκος δεν παιζει. προφανως  ειναι nvidia το SB για αυτο σου γραφει αυτο.Ειναι σε raid και τουλ. ο ενας μαλλον εχει θεμα. . .Θες να βρεις ενα προγραμμα που να βρισκει την υγεια του δισκου σε raid (<-ενωση δισκων σαν ενα).  προτεινω να παρεις τα αρχεια σου, να σπασεις το raid και να κανεις φορματ στον εναν που δεν εχει προβλημα μεχρι να παρεις το νεο πισι

Δημοσ.

στειλε ενα screenshot απο την διαχειριση εργασιας να δουμε τι παιζει.....προφανως κατι θα γεμιζει την μνημη σου τερμα...

τελικα εχω 4gb ram

nvidia δισκος δεν παιζει. προφανως  ειναι nvidia το SB για αυτο σου γραφει αυτο.Ειναι σε raid και τουλ. ο ενας μαλλον εχει θεμα. . .Θες να βρεις ενα προγραμμα που να βρισκει την υγεια του δισκου σε raid (<-ενωση δισκων σαν ενα).  προτεινω να παρεις τα αρχεια σου, να σπασεις το raid και να κανεις φορματ στον εναν που δεν εχει προβλημα μεχρι να παρεις το νεο πισι

δεν ξερω πως γινεται αυτο φιλε.

post-347548-0-43256400-1441360851_thumb.png

post-347548-0-50803400-1441360855_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...