Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html

Και εκεί το έχει στην ίδια τιμή και έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από εκεί χωρίς πρόβλημα

Το καλύτερο, και πολύ πιο αξιόπιστο απ' όλα όσα εχουν αναφερθεί (gearbest, banggood, oppomart).
Δημοσ.

Μονο που το vickmall δεν υπαρχει σε μαυρο χρωμα!:/ οποτε λεω να παω για pre-order απο oppomart. Ειναι αξιοπιστο site?

Δημοσ.

Μονο που το vickmall δεν υπαρχει σε μαυρο χρωμα!:/ οποτε λεω να παω για pre-order απο oppomart. Ειναι αξιοπιστο site?

Νομίζω στέλνει μόνο DHL. Εάν δεν στέλνει με απλό ταχυδρομείο, ξέχνα το καθώς έχεις σίγουρο και το τελωνείο ;)

Δημοσ.

Με 97.1% ικανοποίηση, δεν θα το έλεγα.... Δοκίμασε κανένα παραδοσιακό κινεζομάγαζο.

Στο kimovil ξεκινάνε οι τιμές από 206$ βλέπω, ενώ εδώ το έχει στα 204.99$

Http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-2-mtk6795-22ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-4g-lte-sma-g-41582

Δημοσ.

1ον αγορά μόνο από τα κλασσικά γνωστά κινεζοσάιτ, ας μην τα ξαναναφέρουμε.

2ον πάντα με ταχυδρομείο, ποτέ με κούριερ γιατί τα κερατιάτικα είναι σίγουρα.

3ον μακριά από αλί και τρις αλί, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου στείλουν, πως θα στο στείλουν ή ακόμα και αν θα το στείλουν.

4ον έχει χιλιοειπωθεί το θέμα με τα capital controls, γιατι εδώ και 8 ποστ δεν έχει αναφερθεί γαμώ το φελέκι μου;

5ον πολύ καλή αγορά, το xiaomi γαμάει.

• Like 3
Δημοσ.

4ον έχει χιλιοειπωθεί το θέμα με τα capital controls, γιατι εδώ και 8 ποστ δεν έχει αναφερθεί γαμώ το φελέκι μου;

Επειδή PayPal και το κόλπο με τη λειτουργία Request money.

Σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ το πρώτης γενιάς Moto G με το Redmi Note 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...