Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω ένα ipod touch 1ης γενιάς. Δεν είναι κάτι το συναρπαστικό αλλά για mp3 απλά είναι μια χαρά. Έχω 2 απορίες. πρώτον αν το κάνω jailbreak έχω να κερδίσω τίποτα; Και δεύτερον η μπαταρία του έχει ψιλοκαταστραφεί. Αξίζει να μπω στη διαδικασία να την αλλάξω; μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να το πάω έξω; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω ένα ipod touch 1ης γενιάς. Δεν είναι κάτι το συναρπαστικό αλλά για mp3 απλά είναι μια χαρά. Έχω 2 απορίες. πρώτον αν το κάνω jailbreak έχω να κερδίσω τίποτα; Και δεύτερον η μπαταρία του έχει ψιλοκαταστραφεί. Αξίζει να μπω στη διαδικασία να την αλλάξω; μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να το πάω έξω; Ευχαριστώ πολύ!

Αν μπορείς να την αλλάξεις μόνος την μπαταρία πάρε μία oem και θα είναι σίγουρα καλύτερη ως προς την αυτονομία σε σχέση με την γερασμένη αυθεντική.. Πάνω από 10-15 ευρώ για την μπαταρία εγώ πάντως δεν θα έδινα.Αν κάνεις jailbreak δεν κερδίζεις κάτι σε μία τόσο παλιά συσκευή,ειδικά αν δεν ασχολείσαι κάποια χρόνια με αυτό δεν θα ξέρεις ούτε τι ακριβώς ζητάς,θα περνάς ό,τι tweak βρίσκεις και στο τέλος θα καταλήξεις να κάνεις επαναφορά.

Δημοσ.

θα κερδισεις κατι φιλε, κι εγω εχω to ipod touch 1gen (εδω και τοοοσα χρονια) και δεν εχω παρει ακομη smartphone
θα κερδισεις διαχειριση εργασιων (sb settings αν θυμαμαι καλα;) , θα κερδισεις τροποποιησεις στο θεμα (αλλαγες στο γραφικο περιβαλλον ,ισως και επιλογη αλλων θεματων..) εεμμμ επισης θα μπορεις να κατεβασεις browser( τον Opera) και θα μπορεις να πλοηγεισαι αρκετα ευπρεπως στο ιντερνετ..
εμμμ εχουν περασει καποια χρονια απο τοτε που τα εψαχνα αυτα, μιας και η apple μας εχει αφησει στην εκδοση 3.1.3 kai to 2gen ipod touch

Δημοσ.

το οτι περασαν τα χρονια και η apple το αφησε στη μοιρα του ισχυει basilis5... ναι και σε μενα τωρα πια  δε μπαινει σχεδον καμια εφαρμογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...