nick.the.greek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , έχω μια απορία. Έχω σύνδεση το στέρεο με το pc μου και δεν βγάζει τόσο καθαρό ήχο , έχει θόρυβο στον ήχο. Το καλώδιο που τα συνέθεσα είναι χοντρό και δεν ξέρω αν είναι για ήχο γιατί βγάζει 2 βύσματα που μπαίνουν στο ράδιο και άλλα δυο ίδια και τα συνδεσα με ένα ανταπτορα πού βγάζει σε καρφί δεν βγάζει δηλαδή 2 για ράδιο και 1 καρφί για το pc. λέτε να φταίει αυτό ??? το η κάρτα ήχου να μην είναι τόσο καλή?/ η το ράδιο??? παίζει μουσική άλλα όχι με καθαρό ήχο σαν μπάσο παραπάνω ακούγετε και με λίγο βουητό...Σας ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν έτσι και αλλιώς δεν παίζει καθαρά τότε γιατί νομίζεις ότι φταίει το οτιδήποτε άλλο; Ενδέχεται να έχει πρόβλημα το καλώδιο ή ο αντάπτορας αν και γενικά είναι σωστά αυτά τα δυο χοντρά είναι a/v,rca καλώδιο που είναι στάνταρ μπορείς να ψάξεις να αγοράσεις ένα που βγάζει απευθείας καρφί από την μία αλλά αν έχει πρόβλημα το stereo ότι και να κάνεις.. 1
nick.the.greek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ααα μπράβο πιστεύω οτι αν πάρω το καλώδιο με απευθείας βυσμα θα παίζει καλά. το στερεό ομως όταν βαζω ακούγονται τελεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα