Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με BSOD σε καινούριο laptop με Windows 7. Ξεκίνησε σαν απλό σφάλμα όταν τρέχω ένα παιχνίδι (Metin 2), που σύμφωνα με τα Windows το προκαλούσε το user32.dll. Η Microsoft προτείνει Windows Updates και ενημέρωση των drivers. Τα έκανα και τα δυο, αλλά το πρόβλημα συνέχισε. Ψάχνοντας στο ιντερνετ, βρήκα τυχαία ένα ποστ κάποιου που είχε παρόμοια προβλήματα, που του δημιουργούσε το AVG. Το άλλαξα με Avast, αλλά και πάλι το πρόβλημα δεν λύθηκε. Πλέον, μου βγάζει BSOD κάθε φορά που ξεκινάω το παιχνίδι. Υπόψιν ότι BSOD βγάζει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ όλες τις άλλες ώρες το λαπτοπ λειτουργεί κανονικά. Από την άλλη, user32.dll error έβγαζε και σε άλλα προγράμματα, αλλά έχω την εντύπωση πως το εκανε μόνο όταν είχε πρώτα βγάλει error στο Metin (δηλαδή μετά από restart, ότι και να τρέξω δεν έχει θέμα, εκτός του Metin φυσικά). Έκανα sfc /scannow, δεν βρήκε κάτι. Κοίταξα λίγο τα minidumps, αλλά δεν μου λένε κάτι: Καμιά ιδέα; EDIT: Τελικά έφτιαξε με ένα system restore, αν ξαναρχίσει θα επανέλθω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα