adrainsmith Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 We have the official synopsis and episode stills for season 3 episode 21 of Blindspot - Defection, starring Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton and Luke Mitchell. Check out the description and sneak peek photos for the highly anticipated new episode online at FANdemonium Network.
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Έχω σταματήσει στο τέλος της πρώτης σεζόν, αξίζει να τη συνεχίσω λέτε; Μου άρεσε αρκετά η πρώτη σεζόν, συνεχίζει το ίδιο καλά;
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ανεβαίνει αρκετά μετά την πρώτη η αλήθεια είναι.. 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 S4E1...για όνομα...δεν ήταν και πολύ σοβαρή σειρά, αλλά κρατούσε κάποιο ενδιαφέρον και κάποια "λογική". Το είδα χτες και έφριξα...μια ασύνδετη τραβηγμένη μπούρδα. Αν και το 2ο είναι στο ίδιο "επίπεδο", Χ.
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε S4E1...για όνομα...δεν ήταν και πολύ σοβαρή σειρά, αλλά κρατούσε κάποιο ενδιαφέρον και κάποια "λογική". Το είδα χτες και έφριξα...μια ασύνδετη τραβηγμένη μπούρδα. Αν και το 2ο είναι στο ίδιο "επίπεδο", Χ. Tην είχα αφήσει στο τέλος της 1ης σεζόν λόγω έλλειψης χρόνου, ενώ μου άρεσε πολύ. Σκεφτόμουν τώρα να την ξαναπιάσω, δεν αξίζει τον κόπο;
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Tην είχα αφήσει στο τέλος της 1ης σεζόν λόγω έλλειψης χρόνου, ενώ μου άρεσε πολύ. Σκεφτόμουν τώρα να την ξαναπιάσω, δεν αξίζει τον κόπο; 1η-2η, βλέπονται άνετα, με ενδιαφέρον. 3η τραβάει κάπως, αλλά οκ. Δεν μπορώ να σου πω να μην...δες 2-3 επεισόδια και αποφάσισε.
Kostasspil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει μείνει κανας ήρωας να τη βλέπει ακόμα; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Kostasspil
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Πάλι καλά, νόμιζα ήμουν ο μόνος 😛 Γνώμες γι αυτή τη σεζόν;
imitheos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ. Δεν ντρέπομαι να πω ότι την ξεκίνησα επειδή λατρεύω οπτικά την Jamie Alexander αλλά όπου την είδα είναι ντιπ ξύλινη οπότε δεν περίμενα πολλά και έτσι δεν απογοητεύτηκα Την βλέπω ευχάριστα την σειρά για να περνάει η ώρα. Λίγο η κλώνος της Felicity μου την δίνει που γνωρίζει βιοχημεία, νευρολογία, της έρχονται ιδέες για την καθοδήγηση διαστημόπλοιου που δεν τις σκέφτηκαν οι επιστήμονες της nasa που ήρθαν σαν σύμβουλοι, κτλ.
star12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 τη σειρα τη παρατησα στο επ 16 που μετα βιας ειδα το β κυκλο .ειχε λιγο ενδιαφερον με ενα backround story Aaron, αλλα δυστηχως εχει ολα τα κλισε σειρων που χουμε δει 800 φορες ως τωρα.η χαζουλα του fbi που ναι πανεξυπνη,το κλασσικο ρομαντσο,ο κακος που ξερουμε πως στο τελος θα τα κακαρωσει,και σε καθε επ οι κακοι ξενοι τρομοκρατες να προσπαθουνε με παση θυσια να καταστρεψουν τη νεα υορκη και να μη μπορουν στο τελος. καντε το κανσελ και βγαλτε κατι προτωτυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα