groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοεις δεν υπαρχει? Πφφφ..... Καλά, σοβαρά τώρα το ρωτάς αυτό; Δεν σου έχει μιλήσει κανείς για αυτό το θέμα; Πόσο είσαι; 5; Δεν υπάρχει = δεν υπάρχει.
groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε... επειδή είμαι καλός... σε όσους ζούνε ακόμα με μύθους δίνω ένα hint.. Google for: Vunter Slash 1
damian1977 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Mην γελατε!!! Η δικια μου λιωνει για τον Marko Hietala και ψηνει να αφησω και εγω τετοιο μουσι! (KAI ΦΩΝΑΡΑ ΟΜΩΣ....)
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι ο Marko, έχει κι αυτός την γοητεία του. Κι άλλη δόση από Nick Holmes: Samuli Ponsimaa (των Finntroll), omg I think I'm in love: Και απ'τους Finntroll πάλι...ο Mathias "Vreth" Lillmåns [μα πόσα κουκλιά σε ένα συγκρότημα!!!]: Λιώνω λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχ δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα!! 2
HALF EVIL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Sorry nenya , αλλά γιατί εκτός ελάχιστων περιπτώσεων μου φαίνονται γραφικοί;
WorldOfGlass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παπαμε Αylin και για να μην βγω off topic μπαρμπαντανι φιλθ
deesnider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αφήσατε μέχρι στιγμής στην απ' έξω, τον ορισμό τού ανδρικού κάλους. Είστε τουλάχιστον απαράδεκτοι! 3
HALF EVIL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο κύριος, εκδορέας είναι στον ελεύθερο χρόνο του;
deesnider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο κύριος, εκδορέας είναι στον ελεύθερο χρόνο του; Ο κύριος τα έχει όλα λέμε! Κουκλί ζωγραφιστό από φάτσα, πρώτο μπόι (ένα με το πάτωμα) και φωνή αγγέλου μετά από γαργάρα με πετρέλαιο και σπασμένα γυαλιά... ...και μ' αυτή τη φωνή - ω, ναι! - έχει τραγουδήσει, μεταξύ όλων των άλλων αξέχαστων και τη συγκλονιστικότερη μπαλάντα που έχει να παρουσιάσει η metal σκηνή. Το βασικό όμως το είπαμε: Είναι όμορφος ο άτιμος! 1
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Tomi Koivusaari Rob Bourdon Daniel Erlandsson Petri Lindroos
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!! ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ??? Sorry για τα caps, είχα μία μικρή έκρηξη ενθουσιασμού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα