*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 1ον, το θέμα είναι eye-candy και τίποτα παραπάνω. ΔΕΝ είναι για να καταλήξουμε σε debate ποιός ήταν ο καλύτερος κιθαρίστας, τραγουδιστής κλπ. 2ον, το θέμα δεν είναι μόνο για μας τις κορασίδες. Καλοδεχούμενα και τα σχόλια των αγοριών. 3ον, ποστάρετε κι άλλες φωτό των όμορφων της Metal. 4ον, ναι ναι το ξέρουμε ότι πολλοί έχουν γίνει σαν ανάποδο γαμώτο τώρα στα γεράματα. But who cares. Παρουσιάζω μερικούς ενδεικτικά [a personal list]: Robert Plant Cliff Burton Jani Lane Sebastian Bach Slash Gus G Corey Taylor Tuomas Holopainen Hide
De@th L0rd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ όχι οι ΟΜΟΡΦΕΣ Καλά τώρα στον Robert Plant θα ήθελα να μοιάζω κι εγώ. Γαμάτο μαλλί ,Seventies ενδυμασία, ανοιχτά πουκάμισα. Ο τύπος είναι είδωλο. Πάντως δεν είσαι η πρώτη με τον Bach. Ακόμη και τύπισσες που δεν ακούν το είδος, μόλις τον βλέπουν κάνουν σαν τρελές. Μιλάμε πάντως αποκλειστικά για όμορφους; Γιατί υπάρχουν και τυπάδες που δεν ήταν όμορφοι άλλα είχαν φοβερό image και ξετρέλαιναν τα γκομενάκια (πχ Αlice Cooper). 1
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλά Nick Holmes και από κοντά ακόμη πιο καύλα λέμε <3
DhZou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πολύ καλά λοιπόν... Άντρες: Καβερντάλας και Λέμμαρος: 1
Kevin Malone Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Cristina Scabbia Και για να είμαι ontopic και να μη γκρινιάζει η topic-starter: Myles Kennedy ο οποίος μοιάζει λίγο με τον photogenic metalhead 3
censOred Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Mike Patton James Hetfield Οι πρωτοι που μου ερχονται.
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δε γίνεται να ανοίγει thread για άνδρες metal μουσικούς - καύλες και να μην postάρεται ο ορισμός του χαρακτηρισμού, Peter Steele. 1
thomasG4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Και για να είμαι ontopic και να μη γκρινιάζει η topic-starter: Myles Kennedy ο οποίος μοιάζει λίγο με τον photogenic metalhead You mean Kevin Bacon
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μα δεν είναι γλύκας ο Akerfeldt εδώ πέρα; Επίσης μην ξεχνάμε τον......Varg! 1
groot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ο Plant πότε έπαιξε metal; Επίσης, ο επόμενος για την ηλικία του θαρρώ πως είναι αρκετά ωραίος... και το συγκρότημά του από τα σημαντικότερα για την metal σκηνή του. Και έναν άλλο.... που (πιστεύω) ότι στις γυναίκες έχει πέραση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα