dante14023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερες! Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα καθως δεν εχουν γινει αλλαγες hardware στο desktop εδω και χρονια. Παταω το power button και το pc δεν επαιρνε μπρος, αναβαν λαμπακια, γυριζαν ανεμιστηρες για λιγα δευτερολεπτα και μετα εσβηνε και ξαναεπαιρνε μπροστα μονο του κανοντας αυτο το loop. Το ανοιξα και το καθαρισα απο σκονη. Ανοιγει και δουλευει κανονικα εκτος απο την καρτα ηχου που βγαζει code 12 και λεει οτι δεν εχει αρκετα recources για να δουλεψει. Conflict με αλλη συσκευη δεν υπαρχει. Δοκιμασα να βγαλω/βαλω drivers, τιποτα. Επισης, κουφο fact ειναι οτι, το dvdrom εχει χαλασει εδω και 1-2 χρονια αλλα οταν το εβγαλα να το πεταξω, παρατηρησα οτι δεν δουλευε η καρτα ηχου (η οποια ειναι pci). Οταν συνεδεα το dvdrom λειτουργουσε και η καρτα (wtf?), οποτε το αφησα συνδεμενο. Το συστημα εχει win7 x64 και με εξαιρεση το κουφο με το dvdrom λειτουργουσε κανονικοτατα μεχρι χθες... Καμια ιδεα κανεις; Τροφοδοτικο μηπως;
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πηγή: Code12 Για διάβασε εδώ και δες αν αυτό διορθώσει το πρόβλημα με το code 12.
dante14023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 nope! Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λενε για drivers κτλ. Εχω βγαλει drivers, καρτα, τα εχω ξαναπερασει ολα, αλλα το προβλημα επιμενει. Ουτε conflict εμφανιζει στο msinfo32.exe.
dante14023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 update: δοκιμασα την καρτα σε αλλα δυο pc, ενα με win7 x64, οπου και παλι δεν την εβλεπε και σε ενα με win xp, το οποιο την εβλεπε αλλα οταν εβαζα τους drivers ελεγε "plug in asus xonar". Προφανως ειναι προβλημα της καρτας και καπου ειδα οτι μπορει να εχει αλλαξει το eeprom αλλα και παλι οι τιμες που δινει το σαιτ για το αλλαγμενο eeprom δεν ταιριαζουν με τις δικες μου. καμια ιδεα κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα