aXkouKOula Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, εχω Vdsl και δυο Pc στο σπιτι ... θελω να μου πειτε αν ειναι ευκολο πως μπορω να εχω ενα PC π.χ. ( 40 download 7 upload) και στο αλλο τα υπολοιπα π.χ. ( 10 download 3 upload ).. Δηλαδη να περιορισω την συνδεση του δικτιου των PC .. Ευχαριστω για το χρονο σας !
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ποιό modem έχεις; Και καλό θα ήταν να ανοιξεις ένα θέμα στην ενότητα με τα Δίκτυα.
aXkouKOula Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 να το κανω στα δυκτια το ποστ? το βρηκα εχω thomsom v87 το κλασικο που δινουν
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δώσε ακριβές μοντέλο γιατί ψάχνω να το βρω και δε το βρίσκω πουθενα για να σε βοηθήσω.
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορεις να βαλεις το net limiter, προγραμμα ειναι, να το βαζεις να ανοιγει με το pc και να εχεις περιορισμενη απο εκει την ταχυτητα. Σε 10 λεπτα θα εχεις τελειωσει
aXkouKOula Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δώσε ακριβές μοντέλο γιατί ψάχνω να το βρω και δε το βρίσκω πουθενα για να σε βοηθήσω. δεν ειμαι σπιτι δυστηχως αυτο ειναι https://www.google.gr/search?q=thomson+v+87&safe=strict&espv=2&biw=1152&bih=773&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAmoVChMIiYr2zoPJxwIVi7waCh0ZywfX#safe=strict&tbm=isch&q=modem+thomson+v+87&imgrc=WZeAJ3yyZFTAVM%3A Μπορεις να βαλεις το net limiter, προγραμμα ειναι, να το βαζεις να ανοιγει με το pc και να εχεις περιορισμενη απο εκει την ταχυτητα. Σε 10 λεπτα θα εχεις τελειωσει στον υπολογιστη που 8ελω τον περιορισμο να το βαλω αυτο ? ειναι εμπιστο και λειτουργικο ?
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το net limiter μοιάζει δυνατό δε το ξέρω δοκίμασε το. Αλλιώς θα πρέπει να ανοίξεις και να ρυθμίσεις το QOS στο modem σου.
aXkouKOula Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 θα προτιμισω μια σταθερη ρυθμιση απλα ρωταω γιατι ειμαι ασχετος να ψαξω δηλαδη πως ρυθμιζω το QOS στο modem ? Το net limiter μοιάζει δυνατό δε το ξέρω δοκίμασε το. Αλλιώς θα πρέπει να ανοίξεις και να ρυθμίσεις το QOS στο modem σου. οπως ειπα ειμαι ασχετος αυτο πιστευεις θα μου δοσει στοιχεια για το πως να λυσω το προβλημα μου ? επιδη ειπες για QOS LINK: (http://www.adslgr.com/forum/threads/33661-QoS-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9)
XronisR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 να το κανω στα δυκτια το ποστ? το βρηκα εχω thomsom v87 το κλασικο που δινουν Μαλλον το v789vn εχεις.Πατα 192.168.1.1,βαλε admin και OteVdsl και πες μας τι βλεπεις.
aXkouKOula Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δεν εχω οτε ειμαι στην wind . το εψαξα λιγο χθες και ειδα οτι το modem που εχω δεν εχει την επιλογη αυτη.. και απο οτι καταλαυα πρεπει να παρο ενα αλλο καλυτερο απο αυτο που μου δοσανε. μπωρειτε να μου πειτε αν ισχυει αυτο να μην δοσω τσαμπα λεφτα ?
jkoukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 H φθηνότερη λύση είναι η αγορά κάποιου TP-Link ασύρματου router που έχει δυνατότητα Bandwidth Management. Η συσκευή που έχεις τώρα θα μπει σε λειτουργία Bridge mode, ώστε να δουλεύει ως απλό modem και όλα τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβει ο νέος router. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για όλα τα βαλάντια και εξαρτάται από τις δυνατότητες που θέλεις και το διαθέσιμο χρηματικό ποσό. Προσωπικά θα επέλεγα μια συσκευή που να είναι συμβατή με εναλλακτό firmware (DD-WRT, OpenWRT κλπ) ώστε να έχω ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Αν έχεις κάποιες γνώσεις και την ευχέρεια ν' ασχοληθείς παραπάνω, η απόλυτη λύση είναι κάποιο ασύρματο router της Mikrotik. Για συσκευή VDSL modem/router, οι επιλογές είναι τα TD-W9970 και TD-W9980. Μετά ξεφεύγουμε σε κόστος αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα