frozex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλήμερα σας κυρίες και κύριοι, προχθές μου ήρθε ένα μήνυμα στο whatsapp μου από κάποιον χρήστη "WhatsApp" του οποίου το κινητό ξεκινούσε +44 (Ηνωμένο Βασίλειο), το οποίο μήνυμα έλεγε πως κέρδισα μια συσκευή στην κλήρωση της ημέρας και μου είχε να πατήσω κάπου για περισσότερες πληροφορίες. Όντας κινητό, δεν με ενδιέφερε και πολύ αν ήταν ιός αυτό που μου έλεγε να πατήσω γιατί με μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ήταν όλα κομπλέ, πάτησα στο "λινκ" και απλώς με πήγε στην "αρχική" του google (www.google.gr). Προχθές δεν έδωσα πολύ σημασία αλλά σήμερα όταν άνοιξα το κινητό μου είχα ξανά το ίδιο μήνυμα, το οποίο πάλι με πήγαινε στο google. Ξέρετε τι μπορεί να είναι αυτό; Λέτε να πάω σε καμιά Vodafone να μου πουν τη γνώμη τους; Μόλις παρατήρησα πως το πρώτο μήνυμα ήρθε από αριθμό που ξεκινούσε με +7 (Καζακστάν), τα μηνύματα είναι ολόιδια. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα με το κείμενο και επίσης αν βρίσκετε το θέμα σε λάθος ενότητα.
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βαλε ενα AdBlock SMS απο το Play store για να μην σε ζαλιζει.
ParganMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/579822-spam-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-whatsapp/ 1
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 σπαμ δηλαδή....Ναι.Εγω εχω το Go SMS pro εχει μποκαρισματα και για τηλεφωνα και για καθε ειδους μυνηματα. Εσυ αμα δεν θες να αλλαξεις το εργοστασιακο SMS βαλε καποιο SMS Spam. Postman-Spam Blocker No Spam SMS Spam Blocker 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ελπίζω να μην είναι καποια χρεωσιμη υπηρεσία. Σε πολλούς μας έχει έρθει.
dali13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι. Εγω εχω το Go SMS pro εχει μποκαρισματα και για τηλεφωνα και για καθε ειδους μυνηματα. Εσυ αμα δεν θες να αλλαξεις το εργοστασιακο SMS βαλε καποιο SMS Spam. Postman-Spam Blocker No Spam SMS Spam Blocker Στο Whatsapp του ήρθε το μήνυμα, είσαι βέβαιος πως αυτά κόβουν spam από το whatsapp;
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Στο Whatsapp του ήρθε το μήνυμα, είσαι βέβαιος πως αυτά κόβουν spam από το whatsapp;Ναι ειμαι.Εχω Cosmote και οτι ενημερωση ειναι να μου ερθει το Go sms που εχω τουλαχιστων τα κοβη. Και το Spam Blocker που ειχα παλιοτερα τα εκοβε.
angmar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ο OP δεν εννοεί όμως το what's up της cosmote, αλλά αυτό το WhatsApp οπότε μάλλον οι εφαρμογές αυτές δε θα κάνουν τίποτα. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αυτο δεν το εχω δοκιμασει. Ας κανει μια προσπαθεια δεν χανει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα