Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω την τωρινή έκδοση του Kubuntu 15, όπως και την προηγούμενη 14, σε VMware 10/11/12 κάτω απο Windows 7 & 10 και δεν μπορεί να ξεκινήσει ούτε το live cd. Μου εμφανίζει κάπιο πρόβλημα, που μάλλον οφείλεται στο σύστημα αρχείων. Υπάρχει κάποιο σχετικό tutorial, ή καμμιά ιδέα για το τι θα κάνω; Απο googling δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ποιο ειναι το προβλημα ακριβως? Παιρνεις καποιο error code? Σου δινει καποιο αλλο στοιχειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι, με βάζει σε ένα loop με τα παρακάτω μυνήματα: Οποια επιλογή και να διαλέξω, με ξαναβγάζει στα ίδια ή κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν το βάζεις αλλά σε ένα στικακι να το δοκιμάσεις σαν lI've CD ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Mηπως εχει προβλημα η iso ? Mια χαρα ειχε δουλεψει σε μενα και το Ubuntu και το Kubuntu. Τωρα εχω/δοκιμαζω το Linux Mint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα