forgotten Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παθων και μαθων ,εκανα ελεγχο πριν την αγορα της συσκευης(iphone 5s) να δω αν ειναι barred κλπ η συσκευη απο οτι εδειξε ο ελεγχος ηταν κλειδωμενη στην 02 ,και με ενα ξεκλειδωμα των 18 ευρω θα την εκανα open σε ολα τα δικτυα.η συσκευη ηρθε σε ενα 20ημερο ,κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω 10 μερες και με ενημερωνουν οτι η συσκευη ειναι barred οποτε και δεν μπορει να ξεκλειδωθει. τωρα εχω ενα ωραιοτατο ipod αξις 270e ,η r-sim δεν το αναγνωριζει .το προβλημα ειναι οτι το paypal κανει την παπια και θελει πιστοποιηση οτι η συσκευη δεν δουλευει και διαφορα φαιδρα, οποτε μου εμεινε απλα το γραφω για να αποφυγουν αλλη την ιδια ζημια απο οτι εμαθα κανουν την εξης πατεντα ,πωλουν την συσκευη ,δηλωνουν οτι κλαπηκε ,εισπρατουν την ασφαλεια και ουσιαστικα η συσκευη γινεται barred ,δεν δουλευει στην αγγλια και αν δεν ηταν unlocked δεν δουλευει πλεον πουθενα ,οποτε προσοχη στις αγορες σας 2
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παθων και μαθων ,εκανα ελεγχο πριν την αγορα της συσκευης(iphone 5s) να δω αν ειναι barred κλπ η συσκευη απο οτι εδειξε ο ελεγχος ηταν κλειδωμενη στην 02 ,και με ενα ξεκλειδωμα των 18 ευρω θα την εκανα open σε ολα τα δικτυα.η συσκευη ηρθε σε ενα 20ημερο ,κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω 10 μερες και με ενημερωνουν οτι η συσκευη ειναι barred οποτε και δεν μπορει να ξεκλειδωθει. τωρα εχω ενα ωραιοτατο ipod αξις 270e ,η r-sim δεν το αναγνωριζει .το προβλημα ειναι οτι το paypal κανει την παπια και θελει πιστοποιηση οτι η συσκευη δεν δουλευει και διαφορα φαιδρα, οποτε μου εμεινε απλα το γραφω για να αποφυγουν αλλη την ιδια ζημια απο οτι εμαθα κανουν την εξης πατεντα ,πωλουν την συσκευη ,δηλωνουν οτι κλαπηκε ,εισπρατουν την ασφαλεια και ουσιαστικα η συσκευη γινεται barred ,δεν δουλευει στην αγγλια και αν δεν ηταν unlocked δεν δουλευει πλεον πουθενα ,οποτε προσοχη στις αγορες σας Πολύ κρίμα φίλε μου...αλλά γιατί έδωσες 270€ για κλειδωμένο;! Υπάρχουν στο ebay κάποια ξεκλειδώματα που κάνουν και για blacklisted συσκευές, δες μήπως μπορείς να κάνεις κάτι...αν και είναι πολύ πιο ακριβά!
forgotten Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πολύ κρίμα φίλε μου...αλλά γιατί έδωσες 270€ για κλειδωμένο;! Υπάρχουν στο ebay κάποια ξεκλειδώματα που κάνουν και για blacklisted συσκευές, δες μήπως μπορείς να κάνεις κάτι...αν και είναι πολύ πιο ακριβά! δεν αξιζει να δωσω αλλα 100-120 ευρω για το ξεκλειδωμα ,βασικα μετανιωσα που ασχοληθηκα με το θεμα την επαθα ξανα παλαιοτερα και απο οτι φαινεται το ios δεν με θελει... 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δεν αξιζει να δωσω αλλα 100-120 ευρω για το ξεκλειδωμα ,βασικα μετανιωσα που ασχοληθηκα με το θεμα την επαθα ξανα παλαιοτερα και απο οτι φαινεται το ios δεν με θελει... Αυτό ήθελα να γράψω...εσύ νομίζω είπες πρόσφατα πως την είχες πάθει και με ένα κλειδωμένο ipad! 1
forgotten Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτό ήθελα να γράψω...εσύ νομίζω είπες πρόσφατα πως την είχες πάθει και με ένα κλειδωμένο ipad! ναι πριν 6 μηνες και ακομα το εχω και καθεται ,δεν θα ξανασχοληθω απλα.... 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ναι πριν 6 μηνες και ακομα το εχω και καθεται ,δεν θα ξανασχοληθω απλα.... Τουλάχιστον με μεταχειρισμένα!
ramarg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Με jailbreak δεν γίνεται να αποφύγει το κλείδωμα @zio ? Δεν έχω ασχοληθεί αλλά νομίζω γίνεται άρση περιορισμών παρόχου.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Με jailbreak δεν γίνεται να αποφύγει το κλείδωμα @zio ? Δεν έχω ασχοληθεί αλλά νομίζω γίνεται άρση περιορισμών παρόχου. Να ξεκλειδώσεις κλείδωμα δικτύου με jb έχω την εντύπωση ότι γινόταν μόνο στις πολύ παλιές εποχές... 1
Expertr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 <p>ΠΟΤΕ apple συσκευη απο ebay...Στην καλυτερη των περιπτωσεων σου ερχεται τα ιδια λεφτα με το να το παρεις απο εδω.Αυτες οι δουλειες γινονται μονο εαν πας ο ιδιος εξω</p> 2
iMarilina Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παθων και μαθων ,εκανα ελεγχο πριν την αγορα της συσκευης(iphone 5s) να δω αν ειναι barred κλπ η συσκευη απο οτι εδειξε ο ελεγχος ηταν κλειδωμενη στην 02 ,και με ενα ξεκλειδωμα των 18 ευρω θα την εκανα open σε ολα τα δικτυα.η συσκευη ηρθε σε ενα 20ημερο ,κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω 10 μερες και με ενημερωνουν οτι η συσκευη ειναι barred οποτε και δεν μπορει να ξεκλειδωθει. τωρα εχω ενα ωραιοτατο ipod αξις 270e ,η r-sim δεν το αναγνωριζει .το προβλημα ειναι οτι το paypal κανει την παπια και θελει πιστοποιηση οτι η συσκευη δεν δουλευει και διαφορα φαιδρα, οποτε μου εμεινε απλα το γραφω για να αποφυγουν αλλη την ιδια ζημια απο οτι εμαθα κανουν την εξης πατεντα ,πωλουν την συσκευη ,δηλωνουν οτι κλαπηκε ,εισπρατουν την ασφαλεια και ουσιαστικα η συσκευη γινεται barred ,δεν δουλευει στην αγγλια και αν δεν ηταν unlocked δεν δουλευει πλεον πουθενα ,οποτε προσοχη στις αγορες σας Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ για ποιό λόγο πάτε και παίρνετε κλειδωμένες συσκευές όταν κυκλοφορούν στις αγγελίες με αρκετά παρόμοιες τιμές.....για να γλυτώσετε τί ακριβώς? 20-30 ευρώ? και μετά μένετε με ipod. 1
voldemort Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τοση φολα ρε φιλε οσο στα iphone και γενικα της apple δεν εχω ξαναδει. Πουλανε ενα σωρο ελλατωματικα και κλειδωμενα. Τα 300αρια πανε και γυρνανε...για να κανεις αγορα μετ θελει να γινεις "χειρουργος".
dkotanid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οι τιμές στα μεταχειρισμένα δε διαφέρουν σημαντικά, όσο αφορά τουλάχιστον την Γερμανική αγορά. Καλύτερα από insomnia όπου έχεις και μία καλύτερη άμυνα (αξιολογήσεις) και εν πάση περιτπώση μπορείς να έρθεις σε επαφή είτε τηλεφωνική είτε δια ζώσης...Δε συμφέρει όπως λέει και η φίλη iMarilina! + one tip more...να κοιτάτε σε apple συσκευές αν γίνεται να είναι εντός εγγύησης!
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ούτε αυτό μπορείς να το τσεκάρεις σίγουρα! Μπορεί να είναι χρονικά εντός εγγύησης αλλά να έχει βάλει κάποιος χέρι και να στο βγάλουν εκτός...γενικά θέλει πολύ προσοχή, μπέρδεμα είναι Οι τιμές στα μεταχειρισμένα δε διαφέρουν σημαντικά, όσο αφορά τουλάχιστον την Γερμανική αγορά. Καλύτερα από insomnia όπου έχεις και μία καλύτερη άμυνα (αξιολογήσεις) και εν πάση περιτπώση μπορείς να έρθεις σε επαφή είτε τηλεφωνική είτε δια ζώσης...Δε συμφέρει όπως λέει και η φίλη iMarilina! + one tip more...να κοιτάτε σε apple συσκευές αν γίνεται να είναι εντός εγγύησης! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα