degrelle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αγαπητοι συνφορουμίτες και γνώστες του Linux έχω μια απορία και δεν την βρήκα κάπου αλλού εδώ οπότε ανοίγω νέο thread και να με συνχωρέσουν οι φίλοι Mods. Θέλω να με βοηθήσετε να κανω επίλογή διανομής linux για white hat hacking (security penetration). Προς το παρόν χρησιμοποιώ το ubuntu 12.04 lts αλλά ενώ μπορώ να κάνω penatrate wep/wpa δικτυα δεν μπορώ με τίποτα να κάνω penetrate το δικό μου που έχει ασφάλεια wpa2. Σημείωση:Για όλες τις ενέργειες που κάνω σε δίκτυα πέραν του δικού μου έχω την άδεια των κατόχων που έχουν στο όνομα τους την σύνδεση.(μιας και μιλάμε αποκλειστικά για white hat ενέργειες) Σημείωση 2:Είμαι νέος ακόμα και μαθαίνω το linux αλλά εάν γίνει εξαρχής η σωστή επιλογή διανομής νομίζω θα βοηθησει στο χρόνο. Σημείωση 3:Παρακαλώ εάν προτείνετε κάποια άλλη διανομή πέραν της ήδη εγκατεστημένης να με διαφωτίσετε αναφέροντας τις διαφορές με το ubuntu 12.04 lts στον τομέα που με ενδιαφέρει. Να είστε όλοι καλά για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σημείωση:Για όλες τις ενέργειες που κάνω σε δίκτυα πέραν του δικού μου έχω την άδεια των κατόχων που έχουν στο όνομα τους την σύνδεση.(μιας και μιλάμε αποκλειστικά για white hat ενέργειες)Αυτό δεν είναι ανάγκη να το γράφεις. Σε πιστεύουμε (λέμε τώρα). Αν δεν σε πιστεύαμε θα μπορούσε κάποιος να σου ζητήσει διαπιστευτήρια. Τα έχεις; Σημείωση 2:Είμαι νέος ακόμα και μαθαίνω το linux αλλά εάν γίνει εξαρχής η σωστή επιλογή διανομής νομίζω θα βοηθησει στο χρόνο.Τότε καλά είσαι με το Ubuntu. Μάθε καλά εκείνο το πρόγραμμα που λέγετε τερματικό. Διάβασε σχετικά άρθρα με penetration / wep / wpa / wpa2 ..κλπ. Υπάρχουν 100αδες στο διαδίκτυο. Φρόντισε όμως να ξεχωρίσεις την σαβούρα (γιατί ως γνωστόν κυκλοφορεί πολύ από δαύτη εκεί έξω). Σημείωση 3:Παρακαλώ εάν προτείνετε κάποια άλλη διανομή πέραν της ήδη εγκατεστημένης να με διαφωτίσετε αναφέροντας τις διαφορές με το ubuntu 12.04 lts στον τομέα που με ενδιαφέρει. Kali Linux Η βασική διαφορά που έχει με το Ubuntu (το οποίο έχεις τώρα) είναι ότι περιέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι (για penetration) προ-εγκατεστημένα. Καλή επιτυχία στο white hacking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ. Διαπιστευτήρια απο χαρτιά δεν έχω καθότι είμαι μαθητευόμενος αλλά μπορούν να μιλήσουν οι γείτονες για μένα. Απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι φωνάζουμε ο ένας στον άλλο να αλλάξει κωδικό και πόση ώρα χρειάστηκε να σπάσει! Αυριο πρωί μετα την δουλειά θα βάλω το Kali. Οι εντολές στο terminal οι ίδιες είναι η αλλάζει κάτι; π.χ. στο aircrack και το reaver και το macchanger...... Επίσης για το σύστημα της υπογραφής ποια εκδοση kali linux προτεινεις? 64bit να φανταστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ. Διαπιστευτήρια απο χαρτιά δεν έχω καθότι είμαι μαθητευόμενος αλλά μπορούν να μιλήσουν οι γείτονες για μένα. Απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι φωνάζουμε ο ένας στον άλλο να αλλάξει κωδικό και πόση ώρα χρειάστηκε να σπάσει! Αυριο πρωί μετα την δουλειά θα βάλω το Kali. Οι εντολές στο terminal οι ίδιες είναι η αλλάζει κάτι; π.χ. στο aircrack και το reaver και το macchanger...... Επίσης για το σύστημα της υπογραφής ποια εκδοση kali linux προτεινεις? 64bit να φανταστώ.... Δεν έχεις υπογραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 PC1: MOBO:Gigabyte Z97D-P3 LGA 1150 CPU:i5-4690k GPU:SLi GTX 295 palit RAM:32GB (4x8GB) Kingston 8GB HyperX Savage 2400MHz CL11 [HX324C11SR/8] HDD1:SSD Kingston V300 120GB HDD2:SSD Kingston V300 120GB PC2: MOBO:ASUS MAXIMUS V LGA 1155 CPU:i5-3570k RAM:(8GB)2x 4GB RIPJAW 1300MHz GPU:SLi GTX 560Ti HDD1:Kingston V300 120GB HDD2:Kingston V300 120GB Παρακαλώ για κάθε pc την προτεινόμενη διανομή kali.....Αν υπάρχει και Link θα χρωστάω χάρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δε θα αλλαξει τιποτα αν αλλαξεις διανομη Αν δε μπορεις να το σπασεις με τη μια δε θα μπορεις ουτε νε την αλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 To θεμα ειναι οτι στα wpa2 δεν μπορει να κανει stable connection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Οι εντολές στο terminal οι ίδιες είναι η αλλάζει κάτι; π.χ. στο aircrack και το reaver και το macchanger...... Οι εντολές ίδιες είναι παντού. Αυτά που αναφέρεις είναι προγράμματα τα οποία μπορείς επίσης να τα εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 καλό είναι απλά να βάλεις μια διανομή και να εγκαταστήσεις τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν ένα ένα μόνος σου. Και ποιο πολλά θα μάθεις και θα αναγκαστείς να τα σετάρεις μόνος σου. Τώρα αν τα θέλεις όλα αυτά έτοιμα απλά πας στο backtrack http://www.backtrack-linux.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα