cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Απλά μάλλον δεν το ποστάρω στο σωστό θέμα, μιας και ο τίτλος του θέματος είναι αν υπάρχει κάπου untouched το iso των windows 7 για κατέβασμα. Η απάντηση είναι ναι, υπάρχει στο site της Microsoft, δίνεις το κλειδάκι σου και το κατεβάζεις. Λοιπον βαζω το κλειδακι που λες, αλλα μου πεταει το εξης μηνυμα ΣφάλμαΟ αριθμός-κλειδί προϊόντος που εισαγάγατε φαίνεται να είναι για λογισμικό που έχει προεγκατασταθεί από τον κατασκευαστή της συσκευής. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής για τις επιλογές αποκατάστασης λογισμικού. Τι κανω μου, δεν εχω dvd απο τοτε που τον πηρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βάζεις τον κωδικό απτο αυτοκόλλητο του φορητού ή από πρόγραμμα που δείχνει τον κωδικό των windows? Edit: Έβαλα τον δικό μου κωδικό απτο αυτοκόλλητο του φορητου και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα.
cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βάζεις τον κωδικό απτο αυτοκόλλητο του φορητού ή από πρόγραμμα που δείχνει τον κωδικό των windows? Edit: Έβαλα τον δικό μου κωδικό απτο αυτοκόλλητο του φορητου και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Εγώ έβαλα από σταθερό τον κωδικό από αυτοκόλλητο και μου το έβγαλε...
Kris_Lyn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πιθανόν ο κατασκευαστής του λάπτοπ τροποποίησε τα Windows για να προσθέσει δικά του features ή δεν ξέρω κι εγώ τι, οπότε ίσως αλλάζει το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν αναγνωρίζεται στο εργαλείο που έχει η MS για κατέβασμα. Οπότε δοκιμάστε να κατεβάσετε απ' το site του κατασκευαστή αν υπάρχει. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας το recovery partition επαναφέρετε το λάπτοπ στην αρχική του κατάσταση.
cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πιθανόν ο κατασκευαστής του λάπτοπ τροποποίησε τα Windows για να προσθέσει δικά του features ή δεν ξέρω κι εγώ τι, οπότε ίσως αλλάζει το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν αναγνωρίζεται στο εργαλείο που έχει η MS για κατέβασμα. Οπότε δοκιμάστε να κατεβάσετε απ' το site του κατασκευαστή αν υπάρχει. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας το recovery partition επαναφέρετε το λάπτοπ στην αρχική του κατάσταση. Εγω δεν τα εχω αυτα που εχω σταθερο... αρα τι κανω?
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω δεν τα εχω αυτα που εχω σταθερο... αρα τι κανω? Εσύ απλά βάλε το κλειδί του σταθερού, κατέβασε το iso, γράψ' το σε ένα φλασάκι και χρησιμοποίησέ το για εγκατάσταση.
cpttony Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εσύ απλά βάλε το κλειδί του σταθερού, κατέβασε το iso, γράψ' το σε ένα φλασάκι και χρησιμοποίησέ το για εγκατάσταση. Μου βγαζει το μηνυμα που παρεθεσα παραπανω... (σχολιο #16, 1ο της σελιδας). Αρα, τι κανω, τωρα..
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μου βγαζει το μηνυμα που παρεθεσα παραπανω... (σχολιο #16, 1ο της σελιδας). Αρα, τι κανω, τωρα.. Α, σόρυ, δεν το πρόσεξα. Τον σταθερό σου τον αγόρασες έτοιμο; Είναι κάποιας εταιρίας;
cpttony Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Α, σόρυ, δεν το πρόσεξα. Τον σταθερό σου τον αγόρασες έτοιμο; Είναι κάποιας εταιρίας; TUVLO- X είναι, όταν τον πηρα (2010) ειχε΅τα 7 με 32 bit. Περυσι που εκανα αναβαθμιση μου εβαλαν τα 64 bit... Μου αλλαξαν το αυτοκολλητακι πανω στο PC... αρα?
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 TUVLO- X είναι, όταν τον πηρα (2010) ειχε΅τα 7 με 32 bit. Περυσι που εκανα αναβαθμιση μου εβαλαν τα 64 bit... Μου αλλαξαν το αυτοκολλητακι πανω στο PC... αρα? Τι αναβάθμιση έκανες; Βασικά καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις. Λογικά μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν ένα dvd με τα windows. Υπάρχει στον σκληρό σου recovery partition;
cpttony Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι αναβάθμιση έκανες; Βασικά καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις. Λογικά μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν ένα dvd με τα windows. Υπάρχει στον σκληρό σου recovery partition; Δεν εχει recovery... Όλα τα αλλαξα εκτος κουτι... Και δεν ηταν στο Πλαισιο..
La_MoRt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πιθανόν ο κατασκευαστής του λάπτοπ τροποποίησε τα Windows για να προσθέσει δικά του features ή δεν ξέρω κι εγώ τι, οπότε ίσως αλλάζει το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν αναγνωρίζεται στο εργαλείο που έχει η MS για κατέβασμα. Οπότε δοκιμάστε να κατεβάσετε απ' το site του κατασκευαστή αν υπάρχει. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας το recovery partition επαναφέρετε το λάπτοπ στην αρχική του κατάσταση. Μη λέμε ότι να'ναι παιδιά κανείς κατασκευαστής πέραν της Microsoft δεν τροποποιεί καμία έκδοση windows. Απλά το κελιδί είναι προεγκατεστημένο και πιθανόν η έκδοση να είναι DSP. Αν ανοίγει ο υπολογιστής τότε μπορείς να κάνεις επανφορά από το partition όπως αναφέρθηκε ή να πάρεις τηλέφωνο την ίδια τη Microsoft (Ελλάδας) για να σου πει τι θα κάνεις.
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ίσως ήταν λάθος διατύπωση από μέρους μου. "...the reason that you have to go direct to "OEM" to get Windows recovery disks or files, is that OEMs customize their windows installations to work with their hardware. If you used a disk or file obtained direct from MSFT to reinstall it would not contain those customizations. So there appears to be a reasonable reason for the requirement to go to OEM manufacturers..." Οπότε επικοινώνησε με το κατάστημα που σου βάλανε τα Windows για να ζητήσεις το iso.
cpttony Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Oκ, ουσιαστικα αν βαλω τα 10 (θα φτιαξω και σε αυτο), δεν μου χρειαζεται το iso των 7. Απλως να το εχω... μετα από χρονια μπορει να θελω να τα ξαναβαλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα