Spyros7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρά τώρα έχεις να δώσεις 400€ για μία συσκευή και κάνεις οικονομία στα 1-2 3-10 ευρώ.. ένας απο τους λόγους που θυμώνω με τους χρήστες Android σαν προγραμματιστής είναι αυτός, γιατί να κατεβάζεις παράνομα τις εφαρμογές ενώ κάποιοι χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους και κουράστηκαν και πλήρωσαν για να τις φτιάξουν; Όχι δεν υπάρχει παράνομο Download για τις εφαρμογές, αν ψάχνεις συσκευή για αυτό τον σκοπό τότε πήγαινε σε Android αλλά πολλά κάποια από τα παραπάνω δεν θα τα βρείς εκεί. Κάποια από τα παιχνίδια είναι δωρεάν κάποια , τα περισσότερα όχι, όπως γράφω και παραπάνω κάθε μήνα πολλές εφαρμογές και παιχνίδια μπορείς να τα βρείς δωρεάν αφού τα βγάζουν για μία μέρα δωρεάν για λήψη ή απο Promotion όπως το Goat Simulator στο IGN. Ταινίες δωρεάν ή θα τις κατεβάσεις (δεν ξέρω εγώ απο πού κατεβάζεις ταινίες γιατί δεν το κάνω) ή τις βλέπεις πληρωνοντας κάτι στο Netflix νόμιμα ή νοικιάζεις απο το iTunes. Fixed. Στο χε πει απ την αρχη οτι θελει να κατεβάζει τσαμπα. @montevoutsas: Στη στηλη αριστερα στη σελίδα του κάθε app που σου προτεινανε λέει αν είναι δωρεαν ή πόσο έχει
montevoutsas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 δεν αξιζει ρε..να πληρωνεις για να κατεβαζεις!! μαλλον για τ λενοβο θα παω
Neg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 δεν αξιζει ρε..να πληρωνεις για να κατεβαζεις!! μαλλον για τ λενοβο θα παω Ακόμα και σε Android δεν νομίζω να βρείς καλές εφαρμογές κυρίως "Killer" παιχνίδια δωρεάν.. εκτός αν τα κατεβάσεις παράνομα, κάτι που δεν θα σου συνιστούσα ζώντας στην Γερμανία, μιας και ελέγχουν την ροή Download που και που και το πρόστιμο θα είναι μεγάλο αν βρούνε κάτι. Κοίτα αν εσύ ενδιαφέρεσαι για τα κλασσικά δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές, αυτά τα έχουν και τα δύο τάμπλετ, αλλα όπως είπα και παραπάνω ποιοτικά παιχνίδια και εφαρμογές δεν θα βρείς σε κανένα απο τα δύο εκτός αν τα κατεβάσεις παράνομα.
Gravekeeper8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παιδια ειμουν ετοιμος να παρω το ipad air 2 αλλα θα παρω τελικα το asus chromebook c201 απο ebay γιατι ειναι πιο λειτουργικο απο ταμπλετ κατα την γνωμη μου.Αν εχω αδικο πειτε το μου θα ηθελα να ξερω αν κανω σωστη επιλογη
firepc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παιδια ειμουν ετοιμος να παρω το ipad air 2 αλλα θα παρω τελικα το asus chromebook c201 απο ebay γιατι ειναι πιο λειτουργικο απο ταμπλετ κατα την γνωμη μου.Αν εχω αδικο πειτε το μου θα ηθελα να ξερω αν κανω σωστη επιλογη Μονο ο Neg εκατσε και εγραψε 2 σελιδες και σας εξηγει γτ τα iPad ειναι τα καλυτερα. Ο ενας με το που ειδε οτι πρεπει να δινεις 2, 3 ευρω για καλες εφαρμογες και παιχνιδια, εκοψε περα. Και συ μας λες οτι το chromebook ειναι πιο λειτουργικο... ε, ωρα καλη λοιπον
montevoutsas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 οι αποψεις ειναι διαφορετικες...τωρα κατι αλλο! Καλη φωτογραφια με φλας σε ταμπλετ υπαρχει?
atheatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 οι αποψεις ειναι διαφορετικες...τωρα κατι αλλο! Καλη φωτογραφια με φλας σε ταμπλετ υπαρχει? http://www.amazon.com/Mudder-Portable-Spotlight-Samsung-Motorola/dp/B00KSUSMWK/ref=sr_1_1/191-0619243-3709413?ie=UTF8&qid=1441677556&sr=8-1&keywords=ipad+camera+flash Tα πάντα υπάρχουν....
firepc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.amazon.com/Mudder-Portable-Spotlight-Samsung-Motorola/dp/B00KSUSMWK/ref=sr_1_1/191-0619243-3709413?ie=UTF8&qid=1441677556&sr=8-1&keywords=ipad+camera+flash Tα πάντα υπάρχουν.... αχαχαχαχαχαχαχαχαχ αυτο ειναι τρολ ρε παιδια?? αχαχαχαχαχ 1
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 δεν αξιζει ρε..να πληρωνεις για να κατεβαζεις!! μαλλον για τ λενοβο θα παω Γιατί δεν παίρνεις ενα windows tablet? Θα μπορείς να παίζεις παιχνιδια για pc τσάμπα και το app store δεν ειναι όσο τραγικό το περιγράφουν + οτι θα σου έρθει πιο οικονομικά από το καθε overpriced προιον της apple
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν παίρνεις ενα windows tablet? Θα μπορείς να παίζεις παιχνιδια για pc τσάμπα και το app store δεν ειναι όσο τραγικό το περιγράφουν + οτι θα σου έρθει πιο οικονομικά από το καθε overpriced προιον της apple "Overpriced" 270 ipad mini retina, 340 ipad Air, 450 Air 2
alextrela172 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για τα σκουπίδια είναι οτιδήποτε iPad με 1gb ram. Όλα ωραία που έγραψες πίσω σε πολλούς παραμέτρους, αλλά να τα γράφουμε όλα. Ούτε στον εχθρο μου θα έπαιρνα με 1gb ram. Από το ios 8 τα 2gb ram είναι υπέρ απαραίτητα,ποσο μάλλον το ios 9. Πήγαιναν σύννεφο τα κρεμασματα είτε app είτε περισσότερο browsing(ειτε safari,ειτε chrome είτε mercury το ίδιο και το αυτό) στα 2 πρώτα μου iPad το ένα με 512mb,το δευτερο με 1gb(mini 1 και 2 αντίστοιχα) Από τη στιγμή που πήρα εδώ και 1 χρόνο το air 2 βρήκα την ηρεμία μου σε με περιορισμό στο ελάχιστο των κρεμασμάτων αν και δεν έχουν εξαληφθει εντελώς. "Overpriced" 270 ipad mini retina, 340 ipad Air, 450 Air 2 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από alextrela172
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω οτι αυτο θα σε καλύψει καθως συνδυάζει και laptop και tablet http://www.skroutz.gr/s/5763592/Asus-Transformer-Book-T200TA-CP018H-32GB.html Αν υπαρχει θεμα με το οικονομικο μπορείς να πας σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/5958556/Asus-Transformer-Book-T100TAF-BING-DK024B-1GB-32GB.html Μακριά απο ios και android tablet Το μόνο που θα πάρεις ειναι ενα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη.
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για τα σκουπίδια είναι οτιδήποτε iPad με 1gb ram. Όλα ωραία που έγραψες πίσω σε πολλούς παραμέτρους, αλλά να τα γράφουμε όλα. Ούτε στον εχθρο μου θα έπαιρνα με 1gb ram. Από το ios 8 τα 2gb ram είναι υπέρ απαραίτητα,ποσο μάλλον το ios 9. Πήγαιναν σύννεφο τα κρεμασματα είτε app είτε περισσότερο browsing(ειτε safari,ειτε chrome είτε mercury το ίδιο και το αυτό) στα 2 πρώτα μου iPad το ένα με 512mb,το δευτερο με 1gb(mini 1 και 2 αντίστοιχα) Από τη στιγμή που πήρα εδώ και 1 χρόνο το air 2 βρήκα την ηρεμία μου σε με περιορισμό στο ελάχιστο των κρεμασμάτων αν και δεν έχουν εξαληφθει εντελώς. Έχοντας mini 1 + 2 + air στο mini 1 είχε θέμα το iOS 8 όχι στο 2 ή στα Air. Το iOS 9 έχει φτιαχτεί για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα στις παλαιότερες συσκευές. Νομίζω οτι αυτο θα σε καλύψει καθως συνδυάζει και laptop και tablet http://www.skroutz.gr/s/5763592/Asus-Transformer-Book-T200TA-CP018H-32GB.html Αν υπαρχει θεμα με το οικονομικο μπορείς να πας σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/5958556/Asus-Transformer-Book-T100TAF-BING-DK024B-1GB-32GB.html Μακριά απο ios και android tablet Το μόνο που θα πάρεις ειναι ενα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη. Ότινανε η μία ανακρίβεια μετά την άλλη, δεν έχεις χρησιμοποιήσει να υποθέσω πότε iPad Air ή άλλα λειτουργικά εκτός Windows και Android.
alextrela172 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά και στο 2(που το είχα κοντά 8-9 μήνες)και στο air έχει αρκετά. Εσύ μάλλον δεν τα αντιλαμβάνεσαι. Μόνο ένα δεκάλεπτο σε μαγαζι με τα 2 air δουλεύοντας παράλληλα με έπεισε για την ξεκάθαρη ανωτερότητα του air 2. 3 καρτέλες ίντερνετ ανοιξα στο air και στο air 2 και μετά ένα 5 λεπτο αφού προηγούμενα είχα βγει στο air μου έκαναν reload στο air 2 όχι. Άσε που η οθόνη του air 2 ήταν ανώτερη με την αντανακλαστική επίστρωση. Όσο για το ios 9 δεν θα λυσει τίποτα αλλά θα προσθέσει παραπάνω θέματα καθιστώντας την εμπειρία χρήσης κουτσουρεμενη έως τον Αρη από 1gb και κάτω iPad. Όχι τυχαία η apple σήμερα δεν έβγαλε air 3 απλά μόνο την πολύ επιβεβλημένη αναβάθμιση που χρειαζόταν το mini,βαζοντας του τα specs του air 2 Έχοντας mini 1 + 2 + air στο mini 1 είχε θέμα το iOS 8 όχι στο 2 ή στα Air. Το iOS 9 έχει φτιαχτεί για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα στις παλαιότερες συσκευές. Ότινανε η μία ανακρίβεια μετά την άλλη, δεν έχεις χρησιμοποιήσει να υποθέσω πότε iPad Air ή άλλα λειτουργικά εκτός Windows και Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα