Neg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι εε?..δηλαδη τι παραπανω εχει απο το lenovo δεν με καλυβει? το θελω το ταμπλετ για παιχνιδια ταινιεσ και φωτογραφια καλη και γενικα να ειναι γρηγορο και να εχει μεγαλη οθονη..το συγκεκριμενο ταμπλετ ειναι και ανετο...και επειδη ειναι μαρκα και ακουγετε και ειναι και ακριβα τα ιπΑΝΤ ..δεν ξερω διαφωτισε με σε λεπτομεριες γιατι δεν τα ξερω ευχαριστωω! Ακριβά, αυτή τη στιγμή θες να πάρεις ένα Lenovo που κοστίζει παραπάνω.. Αν θες να δείς την δύναμη του GPU του iPad για τα παιχνίδια, τσέκαρε παιχνίδια που φτιάχτηκαν για την Metal τεχνολογία του iOS 8 όπως το Zen Garden https://www.youtube.com/watch?v=OK_gtNJ0Olk και είναι σε Real Time. Θές παιχνίδια; Hearthstone τρέχει δίχως κολλήματα, θές MOBA; Vainglory https://www.youtube.com/watch?v=id45kDNdXzA , Θές Action Style RPG με Gestures? Infinity Blade: https://www.youtube.com/watch?v=rD9PJeEO4tE σου αρέσουν Cartoon games nintendo style; Heroki: https://www.youtube.com/watch?v=g-e9SNkk7lM πολλά απο τα παραπάνω όπως το Heroki τρέχουν με 60FPS. Εφαρμογές; θες σημειώσεις με Pen; Notability http://www.gingerlabs.com/ Σου αρέσουν τα Digital Artwork/Illustration;: Pro Create: http://procreate.si/ Multitasking έχει επίσης το iPad, απίστευτη απόδοση CPU δίχως κολλήματα και μην ξεχνάς οτι σε αντίθεση με άλλα Tablet, οι εφαρμογές για iPad είναι φτιαγμένες για την οθόνη του, δεν είναι εφαρμογές κινητού Stretched.Έχεις επίσης το iCloud για όλες τις εφαρμογές σου ώστε όταν χρειαστείς κάτι και να σου χαλάσει η συσκευή, τα Save, Έγγραφα κλπ είναι πάντα στο iCloud ως Backup αυτόματα. Αυτός ο μύθος ότι τα iPad είναι ακριβά πρέπει να τελειώσει, ψάξε λίγο τις τιμές και θα καταλάβεις. Θές φωτογραφία; το iPad έχει μια απο τις καλύτερες κάμερες για Tablet, η οθόνη είναι 9,7 ίντσες που είναι μεγάλη και έχει απίστευτη ανάλυση και όσο για ταινίες ευχαρίστως μπορείς να δείς είτε μέσω Netflix στην Γερμανία είτε να τις κατεβάσεις "διαφορετικά" στην συσκευή, κάτι που δεν θα σου πρότεινα γιατί έχουν καλό έλεγχο στα δίκτυα τους για παράνομο Download οι Γερμανοί. Αλλά και να έχεις απο αλλού ταινίες μπορείς να τις φορτώσεις και στο Default Player και στο VLC σε περίπτωση που είναι περίεργο αρχείο ή έχει υπότιτλους. Πές μου βασικά τι άλλες λειτουργίες ή εφαρμογές θες να σε πληροφορήσω. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από Neg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και αν εισαι και fun των Adventure games τοτε θα τα χαρεις πολυ στο iPad. Εχει παρα πολλα και καλα. Και τα παλια που αν δεν τα προλαβες στο Pc, βγαινουν στο iPad με πολυ καλα γραφικα. Βασικα τι παιχνιδια σου αρεσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gravekeeper8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποσο λετε να παισει η τιμη δηλαδη πανω κατω του air 2 οταν βγει το air 3??.Επισης αρχιζω να στεφτομαι μηπως παω για κανενα chromebook ειμαι σε διλημμα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από Gravekeeper8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
montevoutsas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κοιτα να δεις αυτα που μου εστειλες με γεμισαν να σου πω...αν ειναι ετσι να παω για ιπαντ ρε συ..αλλα τις διαφορες πεσμου με το Λενοβο..εχει μιονεκτημα καπου το λενοβο ? ευχαριστω Ποσο λετε να παισει η τιμη δηλαδη πανω κατω του air 2 οταν βγει το air 3??.Επισης αρχιζω να στεφτομαι μηπως παω για κανενα chromebook ειμαι σε διλημμα τι ειναι το crhromebook oeo ? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από montevoutsas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μικρα λαπτοπ συνηθως 13 ιντσων που εχουν λειτουργικο της google (Chrome OS) τα οποια χρησιμοποιουνται για browsing κατα κυριο λογο. Δεν εχει σχεση με windows, android η ios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 κοιτα να δεις αυτα που μου εστειλες με γεμισαν να σου πω...αν ειναι ετσι να παω για ιπαντ ρε συ..αλλα τις διαφορες πεσμου με το Λενοβο..εχει μιονεκτημα καπου το λενοβο ? ευχαριστω τι ειναι το crhromebook oeo ? Τα Chromebook είναι για WebBrowsing κυρίως και Web υπηρεσίες. Όσον αφορά το Lenovo 1) Intel HD Graphics (Ξεχνάς βαριά παιχνίδια) σε αντίθεση με το iPad Air που όπως είδες τα παιχνίδια που μπορεί να τρέξει είναι τρομερά σε γραφικά 2) Android vs iOS εδώ είναι το σημείο που ο καθένας αγοράζει κάτι για τα γούστα του, αν θέλεις κάτι σταθερό δίχως κολλήματα και να ξέρεις ότι οι εφαρμογές του App Store μαζί και τα παιχνίδια θα παίζουν δίχως κολλήματα τότε πας σε iOS iPad άν θες παραμετροποίηση πας σε Android Lenovo. 3) Intel Atom. Περισσότερα δεν χρειάζεται να πώ, οι συσκευές Atom λίγο να τις φορτώσεις σέρνονται. 4) Άσχημο.. είναι χοντρό θες κάτι ελαφρύ και λεπτό να το παίρνεις προφανώς μαζί σου και να είσαι παραγωγικός. 5) 2GB Ram και Android δεν πάνε μαζί ειδικά σε Tablet που θες να κάνεις δουλειά και να παίζεις αξιοπρεπή παιχνίδια. 6) Lenovo = Bloatware (Γεμάτο με άχρηστες εφαρμογές που δεν μπορείς να αφαιρέσεις) Άμα διαβάσεις τα Reviews των πελατών στο Amazon πολλοί είναι απογοητευμένοι, γενικώς με αυτά τα λεφτά αφού είσαι αυτή τη στιγμή στη Γερμανία παίρνεις καλύτερη συσκευή και τέλος στο iPad έχεις τεράστια γκάμα ποιοτικών εφαρμογών φτιαγμένες από την βάση καθαρά για Tablet ώστε να χρησιμοποιούν όλο το μέγεθος της οθόνης. Επίσης με την αγορά σου προσφέρει δωρεάν όλη την συλλογή iWork (Pages, Numbers, Keynote, iMovie, Garage Band τα αντίστοιχα Word, Excel, Power Point, Επεξεργασία Βίντεο και Δημιουργία μουσικής με υποστήριξη οργάνων μουσικής αν χρειαστεί). Σε περίπτωση που καταλήξεις σε iPad Air και έχεις ερωτήσεις μετά την αγορά ή χρειάζεσαι εφαρμογές, ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Αλλά όπως είπα και πριν περίμενε ένα μήνα ακόμα να βγουν καινούργια iPad ώστε να πέσουν οι τιμές των παρόντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάτοχος του "απλού" Lenovo yoga 2 εδω και κανα μήνα, αλλα δυστυχώς λόγω διακοπών δεν το εχω δοκιμάσει εντατικά. Μπορώ να πω μόνο ότι παίζει τελείως απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, με άμεση απόκριση και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Ποιότητα οθόνης πολύ καλή και ήχος αρκετά καλός (dolby). Ο επεξεργαστής είναι γρήγορος και με χαμηλή κατανάλωση χωρίς θέματα μέχρι τώρα (σε καμία περίπτωση δε λες οτι "σέρνεται" αν τον φορτώσεις) και τα 2gb μου είναι υπεραρκετά αν και εχω την τάση να φορτωνω apps αβερτα. Απο παιχνίδια, GT racing 2 και Bard's tale που δοκίμασα τα επαιξε πολυ άνετα. Δεν έχει ιδιαίτερο bloatware, και επειδή είναι android μπορεί κάποιος να κανει root και να βγάλει ότι δε θέλει (δεν εχω ασχοληθεί γιατί δεν είναι πρόβλημα το bloatware μέχρι τώρα) Το σχήμα στην αρχή με παραξένεψε αλλά τελικά το συνηθισα, και το στάντ είναι πολύ βολικο. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή επίσης. Με βάση τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου θα το πρότεινα. Σε σχέση με το ipad, συγκρίνετε αρκετά ανόμοια πράγματα. Σε h/w το lenovo είναι ανώτερο, με 4πυρηνο cpu 22nm που πιάνει τα 1,87GHz σε σχέση με τον 2πυρηνο του ipad, και 2gb ram αντι για μόλις 1 του ipad. Το αν είναι μειονέκτημα που είναι atom το cpu είναι υποκειμενικό. Στο μόνο που υπερτερεί το ipad σε h/w είναι στα γραφικά και στην -άχρηστη για τον περισσότερο κόσμο- ανάλυση της οθόνης του. Επίσης ξεχνάτε ότι μιλάτε για τάμπλετ που έχει ενσωματωμένο προτζέκτορα!! (Lenovo) Σε θέμα value for money δλδ το lenovo είναι πολύ ανώτερο. Οι μόνοι λόγοι να προτιμήσει κάποιος το ipad είναι τα παιχνίδια(αν και με 1gb ram αμφιβαλλω στο ότι δε θα κολλαει στα βαριά) ή αν θέλει οπωσδήποτε iOS. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από Spyros7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτοχος του "απλού" Lenovo yoga 2 εδω και κανα μήνα, αλλα δυστυχώς λόγω διακοπών δεν το εχω δοκιμάσει εντατικά. Μπορώ να πω μόνο ότι παίζει τελείως απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, με άμεση απόκριση και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Ποιότητα οθόνης πολύ καλή και ήχος αρκετά καλός (dolby). Ο επεξεργαστής είναι γρήγορος και με χαμηλή κατανάλωση χωρίς θέματα μέχρι τώρα (σε καμία περίπτωση δε λες οτι "σέρνεται" αν τον φορτώσεις) και τα 2gb μου είναι υπεραρκετά αν και εχω την τάση να φορτωνω apps αβερτα. Απο παιχνίδια, GT racing 2 και Bard's tale που δοκίμασα τα επαιξε πολυ άνετα. Δεν έχει ιδιαίτερο bloatware, και επειδή είναι android μπορεί κάποιος να κανει root και να βγάλει ότι δε θέλει (δεν εχω ασχοληθεί γιατί δεν είναι πρόβλημα το bloatware μέχρι τώρα) Το σχήμα στην αρχή με παραξένεψε αλλά τελικά το συνηθισα, και το στάντ είναι πολύ βολικο. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή επίσης. Με βάση τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου θα το πρότεινα. Σε σχέση με το ipad, συγκρίνετε αρκετά ανόμοια πράγματα. Σε h/w το lenovo είναι ανώτερο, με 4πηρυνο cpu 22nm που πιάνει τα 1,87GHz σε σχέση με τον 2πηρυνο του ipad, και 2gb ram αντι για μόλις 1 του ipad. Το αν είναι μειονέκτημα που είναι atom το cpu είναι υποκειμενικό. Στο μόνο που υπερτερεί το ipad σε h/w είναι στα γραφικά και στην -άχρηστη για τον περισσότερο κόσμο- ανάλυση της οθόνης του. Επίσης ξεχνάτε ότι μιλάτε για τάμπλετ που έχει ενσωματωμένο προτζέκτορα!! (Lenovo) Σε θέμα value for money δλδ το lenovo είναι πολύ ανώτερο. Οι μόνοι λόγοι να προτιμήσει κάποιος το ipad είναι τα παιχνίδια(αν και με 1gb ram αμφιβαλλω στο ότι δε θα κολλαει στα βαριά) ή αν θέλει οπωσδήποτε iOS. Κλασσική σύγκριση με Specs ανάμεσα σε Android με iOS μέρα με την νύχτα,επίσης μου λες για δύο παιχνίδια που μπορεί να παίξει και το παμπάλαιο iPad 2, εγώ μιλάω από εμπειρία και μιλάω για μεγάλες εφαρμογές με απαιτήσεις και μην ξεχνάς οτι ο φίλος παραπάνω για να ρωτάει γνώμες δεν έχει γνώσεις απο Rooting και Custom Roms, θέλει κάτι για να δουλεύει άψογα δίχως κολλήματα. Επίσης η καραμέλα με το Rooting έχει παλιώσει, ακόμα δεν κατάφεραν οι κατασκευαστικές να βγάλουν Patch για τις τρύπες ασφαλείας και οι περισσότερες συσκευές τρέχουν ακόμα με Outdated έκδοση του Android. Android είναι για κάποιον χρήστη που θέλει όπως είπα και παραπάνω, την παραμετροποίηση μέσω Rooting ώστε να Patchαρει και μόνος του τα λογισμικά γιατί αν περιμένεις από τις κατασκευαστικές σώθηκες, επίσης το όνομα Lenovo δεν μου λέει κάτι, έχει γίνει αρκετά κακόφημο με τα Bloatware και τα Superfish που έβαζε στα Yoga. Όσο για τις αμφιβολίες σου, δανείσου ένα iPad Air για ένα μήνα φόρτωσε ότι ποιο παραγωγικό βρεις και παιχνίδια με Next-Gen γραφικά και μετά τα λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά έπαιξα και αυτά αναφέρω, και είναι και τα δύο παιχνίδια με πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτά που παίζει ο φίλος. Τα specs είναι specs όμως, και το θέμα είναι αν θέλει να πληρώσει διπλή τιμή για h/w μόνο και μόνο επειδή έχει iOS επάνω. Ειδικά επειδή δεν πήγαινε προς τα εκεί από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά έπαιξα και αυτά αναφέρω, και είναι και τα δύο παιχνίδια με πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτά που παίζει ο φίλος. Τα specs είναι specs όμως, και το θέμα είναι αν θέλει να πληρώσει διπλή τιμή για h/w μόνο και μόνο επειδή έχει iOS επάνω. Ειδικά επειδή δεν πήγαινε προς τα εκεί από την αρχή. Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά αλλά ίδια τιμή τα βλέπω και τα δύο: Lenovo και iPad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το iPad Air 2 εχει 2gb Ram. Και επειδη ολες του οι εφαρμογες ειναι για iPad, το κανουν να πηγαινει σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά αλλά ίδια τιμή τα βλέπω και τα δύο: Lenovo και iPadΕννοω ότι android tablet με παρόμοια specs με το ipad θα κόστιζε πολύ λιγότερο. Να καταλάβει δλδ ότι πληρώνει το iOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοω ότι android tablet με παρόμοια specs με το ipad θα κόστιζε πολύ λιγότερο. Να καταλάβει δλδ ότι πληρώνει το iOS. Το iPad έχει καλύτερη υποστήριξη καλύτερη απόδοση σε όλα σε σχέση με αυτά που λές αλλα συνεχίζεις να συγκρινεις μονάχα τα Specs τυπικό επιχείρημα χρήστη Android, ενώ στην Γερμανία με το ίδιο κόστος παίρνει κάποιος το Air 2 και με λιγότερα το Air 1 με LTE αλλα εσύ απλά κοίτα τα Specs kαι όχι σε βάθος το τι συνδιάζει το Hardware μαζί με το Software του iPad Air, τι SDK παρέχει στους προγραμματιστές και τι επιτυχημένες εφαρμογές γράφουν πάνω σε αυτά ώστε να προσφέρουν την καλύτερη πιθανή εμπειρία ενός Tablet. Απο τα λεγόμενα σου δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ iPad Air γιαυτό και συγκρίνεις μονάχα τα Specs ξεχνόντας το τί υπάρχει στο βάθος μίας συσκευής, δεν είναι κακό να δοκιμάζουμε και άλλες συσκευές και λειτουργικά που και πού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας... θελω να αγορασω μια συσκευη να παιζω παιχνιδια καμοια ταινια σερφαρισμα κτλπ..αλλα θελω και μπαταρια σε καποιες περιπτωσεις ..μεχρι 500 ευρω τι προτινετε απο τα 2? ευχαριστω.. αν θες να το χεις μαζι συνεχεια ταμπλετ.αν θες παιχνιδια "φορητά και εύκολα" ταμπλετ. αλλιώς λαπτοπ που και να παλιωσει σε μια 10ετια του περνας λινουξ και τρεχει σαν καινουργιο. Αλλά με τα cc οι επιλογες σίγουρα έχουν περιοριστεί και οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από Pseudonumo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι διαβαζω....Τα ταμπλετ παιζουν μια χαρα παιχνιδια αν τρεχουν windows και δωσεις ενα καλο budget. Παιρνεις και μια θηκη με πληκτρολογιο και εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα