Προς το περιεχόμενο

ταμπλετ η λαπτοπ ?

montevoutsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας... θελω να αγορασω μια συσκευη να παιζω παιχνιδια καμοια ταινια σερφαρισμα κτλπ..αλλα θελω και μπαταρια σε καποιες περιπτωσεις ..μεχρι 500 ευρω τι προτινετε απο τα 2? ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καμια σχεση το ταμπλετ με το λαπτοπ. Τι παιχνιδια παιζεις? Στο ταμπλετ θα μπορεις να παιζεις μονο τα χαζοπαιχνιδα του play store, τελειως casual. Οχι πως με 500 ευρω θα παιζεις σοβαρα παιχνιδια στο λαπτοπ αλλα τελοσπαντων. Το ταμπλετ προσφερει μεγαλυτερη φορητοτητα και αυτονομια ενω το λαπτοπ ειναι καλυτερο για δουλειες γραφειου, ταινιες και κανενα ελαφρυ παιχνιδι (σε αυτα τα λεφτα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιταξε να δεις Κανενα heartstone ..alla skeftomai oti mporei na xreiastw kai tilefwno..dld tablet Lte alla den ksero..ti protineis? to thelo gia tin douleia(magirio) kai apo kamoia fora gia metafrasi google giati menw germania kAi den ksero kl germanika kai me boithaei..

Επεξ/σία από montevoutsas

Αν χρειαζεται να μεταφραζεις on the go, και να παιρνεις και καποιο τηλεφωνο οπως λες, τοτε παρε ενα ταμπλετ μια χαρα κανει για την δουλεια που το θες.

http://www.skroutz.gr/s/5293121/Sony-Xperia-Z3-Compact-Tablet-LTE-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/5080075/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-LTE-16GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν χρειαζεται να μεταφραζεις on the go, και να παιρνεις και καποιο τηλεφωνο οπως λες, τοτε παρε ενα ταμπλετ μια χαρα κανει για την δουλεια που το θες.

http://www.skroutz.gr/s/5293121/Sony-Xperia-Z3-Compact-Tablet-LTE-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/5080075/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-LTE-16GB.html

και για παιχνιδια? βρηκα αυτο κανει για κανενα heartstone ktlp?

http://geizhals.de/lenovo-yoga-tablet-2-pro-32gb-lte-silber-59429485-59428123-a1182873.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Καμια σχεση το ταμπλετ με το λαπτοπ. Τι παιχνιδια παιζεις? Στο ταμπλετ θα μπορεις να παιζεις μονο τα χαζοπαιχνιδα του play store, τελειως casual. Οχι πως με 500 ευρω θα παιζεις σοβαρα παιχνιδια στο λαπτοπ αλλα τελοσπαντων. Το ταμπλετ προσφερει μεγαλυτερη φορητοτητα και αυτονομια ενω το λαπτοπ ειναι καλυτερο για δουλειες γραφειου, ταινιες και κανενα ελαφρυ παιχνιδι (σε αυτα τα λεφτα).

Kλα μια χαρα παιχνιδια μπορει να παιζει σε laptop των 500 €.

Kλα μια χαρα παιχνιδια μπορει να παιζει σε laptop των 500 €.

Εξαρταται το πως μεταφραζει κανεις το παιχνιδια. Αν εσυ με αυτο εννοεις να παιζεις λολ στα 45 fps ευχαριστω αλλα δε θα παρω. Αλλα παιχνιδια παιζω εγω, αλλα εσυ, και αλλα ο TS, και ο καθενας μας εχει και διαφορετικες απαιτησεις. 

και για παιχνιδια? βρηκα αυτο κανει για κανενα heartstone ktlp?

http://geizhals.de/lenovo-yoga-tablet-2-pro-32gb-lte-silber-59429485-59428123-a1182873.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Το hearthstone ειναι card game δεν εχει απαιτησεις, λογικα θα μπορει να το παιξει.

https://eu.battle.net/support/en/article/hearthstone-system-requirements

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε ένα τάμπλετ με ένα λάπτοπ διαφέρουν πάρα πολύ.

Αν όμως θέλεις την συσκευή για σερφάρισμα όπως είπες, ταινίες και παιχνίδια και όλα αυτά με άψογη μπαταρία τότε περίμενε λίγο ακόμα να ανακοινώσει τα καινούργια iPad η Apple και πάρε ένα Air 64bit αφού θα πέσουν οι τιμές τους σύντομα.

Οπότε με 300€ έχεις 12ώρες μπαταρία και παίζει παιχνίδια σε επίπεδο κονσόλας φτιαγμένα ακόμα και με την Unreal engine 4, όσο για Hearthstone, παίζει σαν νερό, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Αν όμως θέλεις ποιο ανεπτυγμένη χρήση τότε πήγαινε σε λάπτοπ. Όπως και να το κάνουμε τα λάπτοπ έχουν σε πολλούς τομείς τα υπέρ τους. Αλλά αναλόγως την χρήση πάντα. Αν αποφασίσεις πάντως για Τάμπλετ επένδυσε τα σε iPad Air δεν θα το μετανιώσεις έχει τρομερή δύναμη ειδικά σε GPU. 

Edit:

Μόλις διάβασα το σχόλιο σου για την Γερμανία και την γλώσσα, ήμουν στην θέση σου πριν 4 χρόνια, πάρε απευθείας το iPad στην Γερμανία είναι φτηνά. Έχει αρκετές ποιοτικές εφαρμογές και για το θέμα της γλώσσας.

Επεξ/σία από Neg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε ένα τάμπλετ με ένα λάπτοπ διαφέρουν πάρα πολύ.

Αν όμως θέλεις την συσκευή για σερφάρισμα όπως είπες, ταινίες και παιχνίδια και όλα αυτά με άψογη μπαταρία τότε περίμενε λίγο ακόμα να ανακοινώσει τα καινούργια iPad η Apple και πάρε ένα Air 64bit αφού θα πέσουν οι τιμές τους σύντομα.

Οπότε με 300€ έχεις 12ώρες μπαταρία και παίζει παιχνίδια σε επίπεδο κονσόλας φτιαγμένα ακόμα και με την Unreal engine 4, όσο για Hearthstone, παίζει σαν νερό, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Αν όμως θέλεις ποιο ανεπτυγμένη χρήση τότε πήγαινε σε λάπτοπ. Όπως και να το κάνουμε τα λάπτοπ έχουν σε πολλούς τομείς τα υπέρ τους. Αλλά αναλόγως την χρήση πάντα. Αν αποφασίσεις πάντως για Τάμπλετ επένδυσε τα σε iPad Air δεν θα το μετανιώσεις έχει τρομερή δύναμη ειδικά σε GPU. 

Edit:

Μόλις διάβασα το σχόλιο σου για την Γερμανία και την γλώσσα, ήμουν στην θέση σου πριν 4 χρόνια, πάρε απευθείας το iPad στην Γερμανία είναι φτηνά. Έχει αρκετές ποιοτικές εφαρμογές και για το θέμα της γλώσσας.

http://geizhals.de/lenovo-yoga-tablet-2-pro-32gb-lte-silber-59429485-59428123-a1182873.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=euδεν ειναι σαν ΙΠαντ αυτο? οσο αναφορα τα Ι παντ, εχουν περιορισμο στο να κατεβαζεις και δεν ξερω αν συμφερει για τα λεφτα τ ρε συ..θελω να κατεβαζω τσαμπα

Γεια σας και εγω ενδιαφερομαι για το ipad air 2 το 16αρι.Ομως θα ηθελα να ρωτησω αν εχει μεγαλες διαφορες απο το air το πρωτο και μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο για της νεες κυκλοφοριες των Ipad.Οποιος γνωριζει ποτε ''βγαινουν'' τα νεα ταμπλετ ωστε να παισουν οι τιμες των παλιων μπορει να μου το πει γιατι το χρειαζομαι μεχρι τελη Σεπτεμβριου επειδη θα παω εξωτερικο.Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://geizhals.de/lenovo-yoga-tablet-2-pro-32gb-lte-silber-59429485-59428123-a1182873.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=euδεν ειναι σαν ΙΠαντ αυτο? οσο αναφορα τα Ι παντ, εχουν περιορισμο στο να κατεβαζεις και δεν ξερω αν συμφερει για τα λεφτα τ ρε συ..θελω να κατεβαζω τσαμπα

Μα ποιός σου είπε ότι το App Store δεν έχει δωρεάν εφαρμογές; με λιγότερα λεφτά παίρνεις το Air 1 LTE 32GB. Καμία σχέση το Lenovo με το iPad πήγαινε στο Saturn/Mediamarkt και δοκίμασε το iPad και τις εφαρμογές του. http://geizhals.de/apple-ipad-air-lte-32gb-schwarz-grau-md792fd-a-a1021041.html και έχει πολύ καλύτερη απόδοση απο το Lenovo, tablet υβρίδιο με Intel Atom δεν θα έπερνα στην θέση σου. (Η γνώμη μου) απο εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις, όπως είπα δοκιμασε ένα iPad σε ένα κατάστημα και μετά αποφάσισε.

Γεια σας και εγω ενδιαφερομαι για το ipad air 2 το 16αρι.Ομως θα ηθελα να ρωτησω αν εχει μεγαλες διαφορες απο το air το πρωτο και μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο για της νεες κυκλοφοριες των Ipad.Οποιος γνωριζει ποτε ''βγαινουν'' τα νεα ταμπλετ ωστε να παισουν οι τιμες των παλιων μπορει να μου το πει γιατι το χρειαζομαι μεχρι τελη Σεπτεμβριου επειδη θα παω εξωτερικο.Ευχαριστω

Εγώ θα περίμενα μέχρι τον οκτώμβριο να βγούν τα καινούργια iPad ώστε να πέσει η τιμή του Air 2 στην τιμή του Air 1 και πάει λέγοντας. Μεγάλες διαφορές δεν θα δείς μονάχα στον επεξεργαστή και στην κάμερα αν δεν κάνω λαθος.

Επεξ/σία από Neg

Αυτο που λεει ο/η Neg. Περιμενετε τον Οκτωβριο να δουμε τι θα γινει. Αν βγει Air 3 τσιμπιστε το σε καμια Black Friday. Αν σας ειναι ακριβο πατε στο Air 2 αλλα οχι πιο κατω. Ναι το air 1 με το 2 εχουν μεγαλη διαφορα ειδικα στην ταχυτητα και στην φορτωση.

Έχει πλέον λαπτοπ με την nVidia 740 & 840m σε αυτά τα χρήματα και νομίζω πως είναι και αρκετά αξιοπρεπή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα εχει την ουσιαστικη και βαρβάτη διαφορά που είχε το air 1 με το air 2 το επερχόμενο air 3.

Επομένως τσιμπα το air 2 διότι η μόνη ουσιαστική διαφορά θα ειναι ο Α9 επεξεργαστής του air 3 αλλα ήδη ο A8X που φοράει το air 2 ειναι πολυ δυνατός και σε CPU-GPU.

Και η ram στα 2gb θα παραμείνει,δεν θα αυξηθεί με το air 3.

Το μόνο θετικό με το air 3 ότι θα πέσει η τιμή του air 2 αμα θες να περιμένεις κανα μήνα.

Επεξ/σία από alextrela172

Μα ποιός σου είπε ότι το App Store δεν έχει δωρεάν εφαρμογές; με λιγότερα λεφτά παίρνεις το Air 1 LTE 32GB. Καμία σχέση το Lenovo με το iPad πήγαινε στο Saturn/Mediamarkt και δοκίμασε το iPad και τις εφαρμογές του. http://geizhals.de/apple-ipad-air-lte-32gb-schwarz-grau-md792fd-a-a1021041.html και έχει πολύ καλύτερη απόδοση απο το Lenovo, tablet υβρίδιο με Intel Atom δεν θα έπερνα στην θέση σου. (Η γνώμη μου) απο εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις, όπως είπα δοκιμασε ένα iPad σε ένα κατάστημα και μετά αποφάσισε.

Εγώ θα περίμενα μέχρι τον οκτώμβριο να βγούν τα καινούργια iPad ώστε να πέσει η τιμή του Air 2 στην τιμή του Air 1 και πάει λέγοντας. Μεγάλες διαφορές δεν θα δείς μονάχα στον επεξεργαστή και στην κάμερα αν δεν κάνω λαθος.

ναι εε?..δηλαδη τι παραπανω εχει απο το lenovo δεν με καλυβει? το θελω το ταμπλετ για παιχνιδια ταινιεσ και φωτογραφια καλη και γενικα να ειναι γρηγορο και να εχει μεγαλη οθονη..το συγκεκριμενο ταμπλετ ειναι και ανετο...και επειδη ειναι μαρκα και ακουγετε και ειναι και ακριβα τα ιπΑΝΤ ..δεν ξερω διαφωτισε με σε λεπτομεριες γιατι δεν τα ξερω ευχαριστωω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...