Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Κυρίως όταν παίζω παιχνίδια το pc μου κλείνει ξαφνικά μετά από περίπου 5 λεπτά. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τα εξής χωρίς να λύσω το πρόβλημα:

- Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή και της γραφικών είναι σε λογικές τιμές.

- Δανείστηκα κάρτα γραφικών

- Δανείστηκα τροφοδοτικό

- Πέρασα νέους drivers στη γραφικών μου

- Τσέκαρα τις ram και τα slot τους

- Καθάρισα 2 φορές από σκόνη

Οπότε ή θα φταίει η μητρική ή δε ξέρω τι άλλο!! Ιδού τα specs:

- AMD Radeon HD 6700

- Amd FX-6100 Six-Core

- Η μητρική είναι GIGABYTE GA-990XA-UD3

- Ενας σκληρός Seagate 1TB και 2 ραμ Corsair 4 gb.

- Τροφοδοτικό 600W Corsair

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια κι ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Το να κλεινει ξαφνικα μετα απο παιχνιδι (που σημαινει cpu gpu δουλευουν σχεδον 100%) η για θερμοκρασιες μου κανει η για ανεπαρκη τροφοδοσια, αλλα λες πως τα ελεγξες και τα 2..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Κυρίως όταν παίζω παιχνίδια το pc μου κλείνει ξαφνικά μετά από περίπου 5 λεπτά. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τα εξής χωρίς να λύσω το πρόβλημα:

- Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή και της γραφικών είναι σε λογικές τιμές.

- Δανείστηκα κάρτα γραφικών

- Δανείστηκα τροφοδοτικό

- Πέρασα νέους drivers στη γραφικών μου

- Τσέκαρα τις ram και τα slot τους

- Καθάρισα 2 φορές από σκόνη

Οπότε ή θα φταίει η μητρική ή δε ξέρω τι άλλο!! Ιδού τα specs:

- AMD Radeon HD 6700

- Amd FX-6100 Six-Core

- Η μητρική είναι GIGABYTE GA-990XA-UD3

- Ενας σκληρός Seagate 1TB και 2 ραμ Corsair 4 gb.

- Τροφοδοτικό 600W Corsair

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια κι ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Μια απορια,πως ξερετε οτι ο επεξεργαστης εχει νορμαλ θεμοκρασια εφοσον σβηνει ο υπολογιστης σε 5 λεπτα? Μεχρι να τον ξανανοιξετε, αν υπερθερμενεται,εχει ξανακατεβει σε νορμαλ temps. Ποια ψυκτρα εχετε και την εχετε τοποθετησει εσεις?

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Μια απορια,πως ξερετε οτι ο επεξεργαστης εχει νορμαλ θεμοκρασια εφοσον σβηνει ο υπολογιστης σε 5 λεπτα? Μεχρι να τον ξανανοιξετε, αν υπερθερμενεται,εχει ξανακατεβει σε νορμαλ temps. Ποια ψυκτρα εχετε και την εχετε τοποθετησει εσεις?

Σβήνει μετά από 5 λεπτά παιχνιδιού περίπου. Το τέσταρα ενώ είχα ανοιχτό κάποιο game, και να ζοριζόταν πάνω από 65 δεν πήγαινε οπότε το πιο λογικό είναι να έχει θέμα η μητρική..

Δημοσ.

65 βαθμοι για amd επεξεργαστη δεν ειναι και οτι καλυτερο :P

70 λεει οτι ειναι το μεγιστο παντως, λες να το κοιταξω;

Δημοσ.

Αν εχεις βαλει μονος σου την ψυκτρα ξανακοιτα την οπως λεει και ο benign, μπορει να μην εχει κατσει καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχε υποψη σου οτι καποια bios εχουν default να κλεινει το συστημα οταν το cpu φτασει η ξεπερασει τους 65 βαθμους.Οποτε κακη τοποθετηση σε συναρτηση με αυτην την ρυθμιση του bios.

Δημοσ.

Εχε υποψη σου οτι καποια bios εχουν default να κλεινει το συστημα οταν το cpu φτασει η ξεπερασει τους 65 βαθμους.Οποτε κακη τοποθετηση σε συναρτηση με αυτην την ρυθμιση του bios.

Τελικά διορθώκηκε το θέμα! Αλλαξα πάστα στον cpu και επεσαν 20 βαθμοι, ολα οκ τώρα, σας ευχαριστώ παιδιά!!

Δημοσ.

Να εριξε η παστα απο μονη της 20 βαθμους λιγο δυσκολο εκτος και αν πριν δεν υπηρχε καθολου παστα :P μαλλον κατι επαιζε με την ψυχτρα.

• Like 2
Δημοσ.

Να εριξε η παστα απο μονη της 20 βαθμους λιγο δυσκολο εκτος και αν πριν δεν υπηρχε καθολου παστα :P μαλλον κατι επαιζε με την ψυχτρα.

Σοβαρα 20 επεσαν! Ειχε ελαχιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...