gelef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Κυρίως όταν παίζω παιχνίδια το pc μου κλείνει ξαφνικά μετά από περίπου 5 λεπτά. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τα εξής χωρίς να λύσω το πρόβλημα: - Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή και της γραφικών είναι σε λογικές τιμές. - Δανείστηκα κάρτα γραφικών - Δανείστηκα τροφοδοτικό - Πέρασα νέους drivers στη γραφικών μου - Τσέκαρα τις ram και τα slot τους - Καθάρισα 2 φορές από σκόνη Οπότε ή θα φταίει η μητρική ή δε ξέρω τι άλλο!! Ιδού τα specs: - AMD Radeon HD 6700 - Amd FX-6100 Six-Core - Η μητρική είναι GIGABYTE GA-990XA-UD3 - Ενας σκληρός Seagate 1TB και 2 ραμ Corsair 4 gb. - Τροφοδοτικό 600W Corsair Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια κι ευχαριστώ προκαταβολικά!!
kougi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το να κλεινει ξαφνικα μετα απο παιχνιδι (που σημαινει cpu gpu δουλευουν σχεδον 100%) η για θερμοκρασιες μου κανει η για ανεπαρκη τροφοδοσια, αλλα λες πως τα ελεγξες και τα 2..
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Κυρίως όταν παίζω παιχνίδια το pc μου κλείνει ξαφνικά μετά από περίπου 5 λεπτά. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τα εξής χωρίς να λύσω το πρόβλημα: - Οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή και της γραφικών είναι σε λογικές τιμές. - Δανείστηκα κάρτα γραφικών - Δανείστηκα τροφοδοτικό - Πέρασα νέους drivers στη γραφικών μου - Τσέκαρα τις ram και τα slot τους - Καθάρισα 2 φορές από σκόνη Οπότε ή θα φταίει η μητρική ή δε ξέρω τι άλλο!! Ιδού τα specs: - AMD Radeon HD 6700 - Amd FX-6100 Six-Core - Η μητρική είναι GIGABYTE GA-990XA-UD3 - Ενας σκληρός Seagate 1TB και 2 ραμ Corsair 4 gb. - Τροφοδοτικό 600W Corsair Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια κι ευχαριστώ προκαταβολικά!! Μια απορια,πως ξερετε οτι ο επεξεργαστης εχει νορμαλ θεμοκρασια εφοσον σβηνει ο υπολογιστης σε 5 λεπτα? Μεχρι να τον ξανανοιξετε, αν υπερθερμενεται,εχει ξανακατεβει σε νορμαλ temps. Ποια ψυκτρα εχετε και την εχετε τοποθετησει εσεις? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2015 από benign 1
gelef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μια απορια,πως ξερετε οτι ο επεξεργαστης εχει νορμαλ θεμοκρασια εφοσον σβηνει ο υπολογιστης σε 5 λεπτα? Μεχρι να τον ξανανοιξετε, αν υπερθερμενεται,εχει ξανακατεβει σε νορμαλ temps. Ποια ψυκτρα εχετε και την εχετε τοποθετησει εσεις? Σβήνει μετά από 5 λεπτά παιχνιδιού περίπου. Το τέσταρα ενώ είχα ανοιχτό κάποιο game, και να ζοριζόταν πάνω από 65 δεν πήγαινε οπότε το πιο λογικό είναι να έχει θέμα η μητρική..
kougi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 65 βαθμοι για amd επεξεργαστη δεν ειναι και οτι καλυτερο
kondoras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δες και ποιά έκδοση BIOS έχεις, μήπως χρειαστείς αναβάθμιση.
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν εχει τοποθετηθει καλα η ψυκτρα μου φαινεται.
gelef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 65 βαθμοι για amd επεξεργαστη δεν ειναι και οτι καλυτερο 70 λεει οτι ειναι το μεγιστο παντως, λες να το κοιταξω;
kougi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν εχεις βαλει μονος σου την ψυκτρα ξανακοιτα την οπως λεει και ο benign, μπορει να μην εχει κατσει καλα. 1
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχε υποψη σου οτι καποια bios εχουν default να κλεινει το συστημα οταν το cpu φτασει η ξεπερασει τους 65 βαθμους.Οποτε κακη τοποθετηση σε συναρτηση με αυτην την ρυθμιση του bios.
gelef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εχε υποψη σου οτι καποια bios εχουν default να κλεινει το συστημα οταν το cpu φτασει η ξεπερασει τους 65 βαθμους.Οποτε κακη τοποθετηση σε συναρτηση με αυτην την ρυθμιση του bios. Τελικά διορθώκηκε το θέμα! Αλλαξα πάστα στον cpu και επεσαν 20 βαθμοι, ολα οκ τώρα, σας ευχαριστώ παιδιά!!
kougi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Να εριξε η παστα απο μονη της 20 βαθμους λιγο δυσκολο εκτος και αν πριν δεν υπηρχε καθολου παστα μαλλον κατι επαιζε με την ψυχτρα. 2
gelef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Να εριξε η παστα απο μονη της 20 βαθμους λιγο δυσκολο εκτος και αν πριν δεν υπηρχε καθολου παστα μαλλον κατι επαιζε με την ψυχτρα. Σοβαρα 20 επεσαν! Ειχε ελαχιστη
duffyduck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 δεν πατουσε καλα η ψυκτρα (αυτη ειναι η μονη εξηγηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα