makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το Pro διαβάζω ότι είναι με καλλίτερα υλικά. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, οπότε προχωράς στην παραγγελία.
newsformobiles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα το banggood περνάει και κάρτα απευθείας, αν και καλύτερα ότι κάνεις να το κάνεις μέσω paypal.
Hasta La Vista Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά το παρήγγειλα σε prioriry mail , πόσες οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο κ αν περάσει πόσο θα είναι το ποσό του ;
arisg90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Παράγγειλτε το από το κορυφαίο vickmall για γρήγορη αποστολή και σοβαρή εγγύηση.
newsformobiles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αύριο βλεπω στο FB ολα τα κινεζομαγαζα εχουν προσφορές λόγω 11.11 λέει. Κοίτα αν το βρεις πουθενά σε προσφορά και παρτο από εκει πιο φθηνά.
greekmanael Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά , και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το banggood com (με paypal), αλλά έχω δύο απορίες: 1) Το banggood.com είναι αξιόπιστο ; 2) Πως θα αυξήσω τα megapixels από 5/2 σε 8/5 mp ;
VasKag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά , και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το banggood com (με paypal), αλλά έχω δύο απορίες: 1) Το banggood.com είναι αξιόπιστο ; 2) Πως θα αυξήσω τα megapixels από 5/2 σε 8/5 mp ; Για το 2, υπαρχει σαν ρυθμιση στη φωτογραφικη μηχανη. Εχω διαβασει ομως οτι οι φωτογραφιες ειναι καλυτερες στο 5 παρα στο 8. Too much interpolation.
greekmanael Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Για το 2, υπαρχει σαν ρυθμιση στη φωτογραφικη μηχανη. Εχω διαβασει ομως οτι οι φωτογραφιες ειναι καλυτερες στο 5 παρα στο 8. Too much interpolation. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.
newsformobiles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το banggood μια χαρά αξιόπιστο μαγαζί είναι. Μπορείς ν' αγοράσεις και χωρίς paypal, αν και δεν το προτείνω!
greekmanael Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το banggood μια χαρά αξιόπιστο μαγαζί είναι. Μπορείς ν' αγοράσεις και χωρίς paypal, αν και δεν το προτείνω! Με πρόλαβες , θα το ρωτούσα και αυτό , δηλαδή δεν θέλω να φτιάξω paypal για ένα κινητό . Τι λέτε να μην το ρισκάρω ;Να περιμένω κάποια προσφορά από το skroutz;Μπορώ να το αγοράσω από κάπου σε αυτήν την τιμή με αντικαταβολή; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από greekmanael
greekmanael Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Mάλλον θα το αγοράσω από το skroutz με αντικαταβολή .
Makeran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Mάλλον θα το αγοράσω από το skroutz με αντικαταβολή .Είπες χωρίς PayPal. Πιστωτική δε σε πειράζει, έτσι? Ε, τότε πάρτο από κινεζομάγαζο με πιστωτική. Εκτός και αν δεν μπορείς, δε θέλεις ή κάτι τέτοιο οπότε πάω πάσο.
greekmanael Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Είπες χωρίς PayPal. Πιστωτική δε σε πειράζει, έτσι? Ε, τότε πάρτο από κινεζομάγαζο με πιστωτική. Εκτός και αν δεν μπορείς, δε θέλεις ή κάτι τέτοιο οπότε πάω πάσο. Μπορώ απλά διαβάζω σε διάφορα forums ότι δεν είναι ασφαλές να αγοράζεις από τα e shops χωρίς paypal , όπως είπε και ο newsformobiles πιο πάνω.
p_under Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ποτε χωρις paypal απο κινεζομαγαζο.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα