Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ;) Το πρόβλημα μου είναι αρκετά απλό αλλά σπαστικό όσο δεν παει. Σε random περιπτωσεις το ,πλήκτρο ctrl δεν δουλεύει ουτε το αριστερό ουτε το δεξι. Φανταστείτε ποσο εκνευριστικο είναι να μην μπορω έτσι να κάνω π.χ copy paste. Υπάρχει περίπτωση παλι ξαφνικα το ctrl να αρχίσει να δουλεύει χωρίς να κάνω τπτ στο pc χωρίς καν restart ,ώσπου να του πιάσουν παλι οι αναποδες και να σταματήσει. Το πρόβλημα αυτό συγκεκριμένα θυμάμαι οτι δημιουργήθηκε στα 8.1 όταν μέσω teamviewer προσπάθησα να αλλάξω στο pc, φίλου μου γλώσσα μέσα στο word με τον συνδιασμό πληκτρωv alt shift. Ελεγα οτι ίσως ηταν κάποιο bug και οτι με το πςρεσμα των 10 θα λυθεί..όπως φανταζεστε τίποτα.. Εχω googlarei αρκετά και βρήκα οτι είναι πρόβλημα των office 14 αλλά καμια διόρθωση με τις λύσεις που προτείνουν. Υπάρχει παρ ελπίδα κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή αν εχετε καποιες ιδέες..δεν θα ήθελα να φτάσω σε φορμάτ και η δυνατότητα restore έχει ηδη παρέλθει. Merci για οποία απαντηση

Δημοσ.

Πες μας πρώτα αν μιλάς για laptop ή σταθερό.

Εγώ πιστεύω ότι το πλήκτρο έχει πρόβλημα και δεν είναι θέμα λειτουργικού. Σύνδεσε ένα δεύτερο usb πληκτρολόγιο και δες αν εκεί δουλεύει κανονικά. Επίσης ένας έλεγχος με το adwcleaner και το malwarebytes δε βλάπτει. Κάνε και μια προσπάθεια σε ασφαλή λειτουργία.

Ο ποιο απλός τρόπος για να το κάνεις στα 10άρια είναι να πας από τη σημαία των win (έναρξη)->Λειτουργία και μετά, κρατώντας πατημένο το πλήκτρο SHIFT να πατήσεις Επανεκκίνηση. Μετά στις επιλογές που θα βγάλει πήγαινε Αντιμετώπιση προβλημάτων->Ρυθμίσεις εκκίνησης->Επανεκκίνηση.

Εδώ και άλλοι τρόποι για να μπεις σε ασφαλή λειτουργία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...