Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το γυρίσουν όλοι σε android από τους μεγάλους κασκευαστές το επόμενο μου τηλέφωνο θα έιναι κανα τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.

αν το γυρίσουν όλοι σε android από τους μεγάλους κασκευαστές το επόμενο μου τηλέφωνο θα έιναι κανα τέτοιο.

Συμφωνώ!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να το θαψω, αλλά χωρίς wifi και 3g δεν πάει πουθενά για νετ, ποσο μάλλον για Skype! Εδώ με τις παντόφλες παιδευόμαστε όταν παίζει edge-2g...

Δημοσ.

Οπως ειπαν και αλλοι χωρις 3g και WiFi αχρηστα τα επιπλεον χαρακτηρηστικα ειδαλλως για dumbphone μια χαρα ειναι αλλα υπαρχουν και φθηνοτερα

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης stelios18120 είπε:<br />

Ειναι πολλα υποσχομενο να γινει μια χαρα φανταροκινητο

Οσοι ψαρακες θα μπειτε τιμηστε το!<br />

<br />

στο στρατο σου ελενχουν τα πραγματα κ αμα δουν καμερα το κατασχουν εκτος αν το κρυψεις καλα καλα καπου  (στο κεντρο εκπαιδευσης ετσι, γιατι μετα στην μοναδα σκας με phablet)<br />

<br />

Aυτο παλια! Πλεον δεν ελεγχουν τιποτα.334σ εδω.</p>

Δημοσ.

To 222 ειναι απλά ενα περισσοτερο δουλεμενο Nokia 215 στον τομεα του software. Δεν εκανε κανενα νεο R&D η Microsoft. Πηρε το καλουπι του 215 και εβαλε μερικους Ινδους να το βελτιωσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό είναι βασισμένο (όπως και όλα τα τελευταία feature phones της Nokia/ Microsoft) στη πλατφόρμα S30+ που παρόλο το όνομα δεν είναι της Nokia αλλά της Mediatek και με ελείψεις σε χαρακτηριστικά που δεν είχε η Series 40 και Series 30 ακόμα της Nokia.

Δυστυχώς...

Δημοσ.

Πριν ακούσω για το πόσο τέλεια είναι και πάλι η Nokia μην μπερδεύεστε, αυτό το κινητό δεν είναι κατασκευασμένο από την Nokia είναι από την Microsoft. Η Nokia προσφέρει το όνομα της σε διάφορους κατασκευαστές που θέλουν να βγάλουν συσκευές με μία γνωστή και καλή επωνυμία. Το συγκεκριμένο κινητό κοστίζει στην Ευρώπη γύρω στα 60 Ευρώ, που είναι πολλά για αυτά που προσφέρει αφού μπορείς να πάρεις Lumnia smartphone με παρόμοιο κόστος ίσως λίγο περισσότερο. Ένα ακόμη παράδειγμα που δεν είναι Nokia είναι το N1 Tablet της "Nokia" το οποίο δεν είναι επίσης κατασκευασμένο από την Nokia, πολλοί τότε αναρωτήθηκαν γιατί το Tablet μοιάζει απίστευτα με το iPad Mini. Η απάντηση είναι ότι το N1 κατασκευάστηκε από την FoxConn που ως γνωστό κατασκευάζει και τα iPad/iPhone για την Apple εκεί οφείλεται η ομοιότητα. Η κινέζικη λοιπόν αυτή κατασκευαστική δανείστηκε το όνομα Nokia για την συσκευή της την οποία φυσικά διέθεσε στην ανατολική Ασία και μόνο αφού εκεί δεν θα είχε νομικά προβλήματα με πατέντες. Δυστυχώς η Nokia έχει να βγάλει χρόνια κινητή συσκευή και είναι κρίμα για μία τέτοια εταιρία που έχει ιστορία στην κινητή τηλεφωνία και κατασκεύασε γενιές εξαιρετικών κινητών τηλεφώνων, να δανείζει το όνομα της σε τρίτους. Ελπίζω κάποια μέρα να σταματήσει όλο αυτό και η πραγματική Nokia να κατασκευάσει το δικό της εξαιρετικό κινητό όπως έκανε παλαιότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το βρήκα:

When held against

the head

1.11 W/kg over 10g

<p>Δεν νομίζω πως πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις όσον αφορά την υγεία μας, όσο φτηνό και αν είναι ενα κινητό με πάνω απο 1 sar εγω δεν το αγοράζω, για όσους βέβαια αυτο δεν αποτελεί πρόβλημα ειναι μια πολύ καλη λύση.</p>

ξέρετε πόσα smartphone έχουν SAR πάνω από 1 ? τουλάχιστον 6/10

Εγώ το θεωρώ πάντως ηλίθιο κριτήριο. Να πεις ότι έβγαινε με 1,5 και κάποιες κινεζιές που είχαν 2! να πω οκ. Άλλα οι διαφορές είναι πραγματικά μικρές. Χώρια που δεν ξέρω αν υπολογίζουν μες στο SAR το wifi των smartphone που τα περισσότερα έχουν πομπό 500mw μέσα. 

Και κάποιοι ΚΑΚΩΣ συγκρίνετε τα απλά κινητά με τα smart. Για μια καθημερινή χρήση τα απλά κινητά είναι απείρως πιο εύχρηστα. Τα βγάζεις από τη τσέπη παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο ή αποθηκεύεις. Όχι βγάλε το από το τσαντάκι, άνοιξε το case, πέρασε το pattern-κωδικό, πάτα στο app του τηλεφώνου κτλ κλτ. Άλλη η δουλειά του feature phone κι άλλη του smart. Είναι σαν να λες σε κάποιον που είναι συνεχώς σε κίνηση κι έχει πάρει laptop "Άντε ρε μλκ πήγαινε να πάρεις ένα desktop πιο φθηνά θα σου βγαίνει με καλύτερα parts". Συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια.

• Like 2
Δημοσ.

Λέτε να έχει φιδάκι?

Δεν νομίζω, το φιδάκι ήταν παιχνίδι που είχε φτιάξει ένας προγραμματιστής της Nokia, ο ίδιος έβγαλε πρόσφατα μία καινούργια freemium έκδοση για Smartphone Android, iOS, Windows αν η Microsoft αποφασίσει να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να το πορτάρει στη συσκευή τότε ίσως να έχει φιδάκι.

Δημοσ.

Οταν η Nokia (ας πούμε original nokia) ξαναβγάλει κινητά με το όνομα Nokia το 2016.

Τι γίνεται τότε; Ποια θα είναι τα "πραγματικά" nokia, αυτά της MS ή αυτά της x-Nokia;

Σαν ταινία με κλώνους.

Oblivion-2013-MSS-24.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...