Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χε...

Κατά το '97 έπαιζε αυτή η σκηνή στον Μάγο του Οζ και το μαγαζί στα εξάρχεια, μετά την Ακαδημίας (προς πλατεία), εκεί που κάνει διχάλα (και έχει τώρα ένα καφενείο; ), αριστερά. Κοντά στο γωνιακό με τα goth ήδη...

Όλοι μέσα "χορεύανε" 2-3 βήματα μπρος, 2-3 πίσω

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε γιατί όλοι κραζετε τους γκοθάδες, εμένα ακόμα μου αρέσει το στιλ παρόλο που δεν φοράω πλέον κορσέδες, δερμάτινα, καρφια και μαυριλες. Και το Νταντα ηταν γαματο μαγαζι, πρωτο ραντεβού με τον άντρα εκεί είχαμε πάει.

Αντε ολοι οι τρέντηδες πιά.

• Like 2
Δημοσ.

Σχετικο-Ασχετο:

Αν σου αρεσει μια γκοθου, ενω εσυ δεν ειναι γκοθας, αξιζει να προσπαθησεις εστω να την προσεγκισεις η τρως ακυρο επι τοπου;

Αυτή η ερώτηση από αυτόν τον χρήστη είναι που έλειπε από το συγκλονιστικό αυτό θρεντ

Δημοσ.

Ρε γιατί όλοι κραζετε τους γκοθάδες, εμένα ακόμα μου αρέσει το στιλ παρόλο που δεν φοράω πλέον κορσέδες, δερμάτινα, καρφια και μαυριλες. Και το Νταντα ηταν γαματο μαγαζι, πρωτο ραντεβού με τον άντρα εκεί είχαμε πάει.

Αντε ολοι οι τρέντηδες πιά.

giphy.gif

Έχω μαγιό με καρφιά μαύρο δερμάτινο.... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν, αλλά ενα μεγαλο ποσοστό απλα ασχολείται με μουσικές, λογοτεχνία etc χωρίς να ντύνεται με ανάλογο τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι γκοθάδες. Δεν πειράζουν κανέναν και ναι, υπάρχουν ακόμα.

Το Dark Sun υπάρχει ακόμα ρε παιδιά; Έχω να πάω 3 χρόνια.

Δημοσ.

Υπάρχουν, αλλά ενα μεγαλο ποσοστό απλα ασχολείται με μουσικές, λογοτεχνία etc χωρίς να ντύνεται με ανάλογο τρόπο.

Oι λεγόμενες ''κρυφές''.

Δημοσ.

Έχω μαγιό με καρφιά μαύρο δερμάτινο.... :-D

Aυτά δεν τα λένε, τα βάζουν. Υπάρχει το φωτομελωνθρέντ, αξιοποίησέ το.

Δημοσ.

Aυτά δεν τα λένε, τα βάζουν. Υπάρχει το φωτομελωνθρέντ, αξιοποίησέ το.

Αν την βάλω εκεί δεν θα μου την πέσει μόνο ο τόξο.

Δημοσ.

Αν την βάλω εκεί δεν θα μου την πέσει μόνο ο τόξο.

Aν τη βάλεις θα χαρίσεις άπλετο γέλιο σε εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους σου. Μην είσαι κακός, μοιράσου.

Δημοσ.

Σχετικο-Ασχετο:

Αν σου αρεσει μια γκοθου, ενω εσυ δεν ειναι γκοθας, αξιζει να προσπαθησεις εστω να την προσεγκισεις η τρως ακυρο επι τοπου;

Εδώ τα κατάφερε ο "μπάτσος" :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...