groot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Χε... Κατά το '97 έπαιζε αυτή η σκηνή στον Μάγο του Οζ και το μαγαζί στα εξάρχεια, μετά την Ακαδημίας (προς πλατεία), εκεί που κάνει διχάλα (και έχει τώρα ένα καφενείο; ), αριστερά. Κοντά στο γωνιακό με τα goth ήδη... Όλοι μέσα "χορεύανε" 2-3 βήματα μπρος, 2-3 πίσω
warlock9_0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 έπρεπε να μπει όσο ήτανε καιρός μια φωτιά στο dada για dark sun δεν το συζητάω καν 2
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρε γιατί όλοι κραζετε τους γκοθάδες, εμένα ακόμα μου αρέσει το στιλ παρόλο που δεν φοράω πλέον κορσέδες, δερμάτινα, καρφια και μαυριλες. Και το Νταντα ηταν γαματο μαγαζι, πρωτο ραντεβού με τον άντρα εκεί είχαμε πάει. Αντε ολοι οι τρέντηδες πιά. 2
g_alkis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σχετικο-Ασχετο: Αν σου αρεσει μια γκοθου, ενω εσυ δεν ειναι γκοθας, αξιζει να προσπαθησεις εστω να την προσεγκισεις η τρως ακυρο επι τοπου; Αυτή η ερώτηση από αυτόν τον χρήστη είναι που έλειπε από το συγκλονιστικό αυτό θρεντ
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρε γιατί όλοι κραζετε τους γκοθάδες, εμένα ακόμα μου αρέσει το στιλ παρόλο που δεν φοράω πλέον κορσέδες, δερμάτινα, καρφια και μαυριλες. Και το Νταντα ηταν γαματο μαγαζι, πρωτο ραντεβού με τον άντρα εκεί είχαμε πάει. Αντε ολοι οι τρέντηδες πιά. Έχω μαγιό με καρφιά μαύρο δερμάτινο.... 1
WorldOfGlass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν, αλλά ενα μεγαλο ποσοστό απλα ασχολείται με μουσικές, λογοτεχνία etc χωρίς να ντύνεται με ανάλογο τρόπο. 1
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μια χαρά είναι οι γκοθάδες. Δεν πειράζουν κανέναν και ναι, υπάρχουν ακόμα. Το Dark Sun υπάρχει ακόμα ρε παιδιά; Έχω να πάω 3 χρόνια.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν, αλλά ενα μεγαλο ποσοστό απλα ασχολείται με μουσικές, λογοτεχνία etc χωρίς να ντύνεται με ανάλογο τρόπο. Oι λεγόμενες ''κρυφές''.
Geosim79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 second skin?....θυμάμαι έπαιζε τρομερή μουσική.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έχω μαγιό με καρφιά μαύρο δερμάτινο.... Aυτά δεν τα λένε, τα βάζουν. Υπάρχει το φωτομελωνθρέντ, αξιοποίησέ το.
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Aυτά δεν τα λένε, τα βάζουν. Υπάρχει το φωτομελωνθρέντ, αξιοποίησέ το. Αν την βάλω εκεί δεν θα μου την πέσει μόνο ο τόξο.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν την βάλω εκεί δεν θα μου την πέσει μόνο ο τόξο. Aν τη βάλεις θα χαρίσεις άπλετο γέλιο σε εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους σου. Μην είσαι κακός, μοιράσου.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σχετικο-Ασχετο: Αν σου αρεσει μια γκοθου, ενω εσυ δεν ειναι γκοθας, αξιζει να προσπαθησεις εστω να την προσεγκισεις η τρως ακυρο επι τοπου; Εδώ τα κατάφερε ο "μπάτσος" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα