Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει ο θείος μου ένα λάπτοπ turbo-x εδώ και 4 χρόνια περίπου, το είχε πάρει τότε 1000 ευρώ, ήταν από τα καλύτερα, από τα πρώτα με core i7. Δυστυχώς όμως δεν αποδείχτηκε ποιοτικό αφού έχει αρχίσει εδώ και κάνα 6μηνο και τρεμοπαίζει η οθόνη. Με λίγο μπρος πίσω φτιάχνει βέβαια πάλι αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο επιμένει να μην φτιάχνει.

Ένα φθηνό hp των 400 ευρώ που είχα πάρει πριν 6-7 χρόνια έχει αποδειχθεί σκυλί, τσικ δεν ακούγεται, και αυτό λάπτοπ των 1000 ευρώ κάνει τέτοια νούμερα από τώρα, τι να πει κανείς... τουβλο-χ πραγματικά.. δεν ήξερα τότε ρε γαμώτο και του το πρότεινα κι όλας τότε.

Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει? Είναι κάτι που μπορώ να το φτιάξω μόνος μου?

Ο θείος μου είναι Λάρισα, κι εγώ Λάρισα είμαι τώρα, αν το πάμε για σέρβις να το πάμε στο πλαίσιο ή σε κάποιο άλλο κατάστημα ανεξάρτητο? Έχω ακούσει για ένα πολύ καλό εδώ στη Λάρισα, το lab experts, πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερα από το πλαίσιο?

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα στην καλωδιοταινια.

1. Μπορει να εχει ξεκουμπωσει η ταινια ειτε απο την μερια της οθονης, ειτε απο την μητρικη. Αν πιανουν τα χερια σου και μπορεις να το ανοιξεις, καλως. Ειδαλως σε καταστημα.

2. Σπασμενη-κομενη καλωδιοταινια. Ανταλακτικο μαλλον απο το πλαισιο.

Γραψε και το μοντελο μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις λογικά με καλωδιωταινία βλέπω να έχει πρόβλημα μπορεί απλα να μην κάνει καλα επαφή και για αυτο οταν το κουνάς μια έχεις εικόνα και μια οχι , αν δεν έχεις τια γνώσεις να το ανοίξεις να το κοιτάξεις μόνος σου καλύτερα ναι πήγαινε το σε ενα service

Δημοσ.

Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να ανοίξω λάπτοπ οπότε αν επιδεινωθεί κι άλλο η κατάσταση θα το πάμε στο service. Λέτε να το πάω στο πλαίσιο? Θα βρω πιο εύκολα ανταλακτικά έτσι? Από το lab experts έχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.

Σου ειπα για το πλαισιο γιατι τα turbox τα κανουν αυτοι εισαγωγη, οποτε και θα ειναι πιο ευκολο να βρεθει ανταλλακτικο. Τωρα για αυτους που ρωτας, εγω δεν γνωριζω

Δημοσ.

Έγω θα έλεγα απο την στγιμή που έχει λήξει η εγγύηση να μην το πας πλαίσιο γιατι πιστεύω οτι θα σου πάρουν και παρπάνω χρήματα μονο για να το κοιτάξουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...