>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα σου προτείνω να μην αγχωθείς για τα αρχικά builds, στο chapter 2 θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις full reset τα πάντα. Απο κει και πέρα, προσπάθησε να μην έχεις μαγείες που αναιρεί η μία την άλλη, κάνε focus magical η physical damage σε κάθε χαρακτήρα (οι εχθροί έχουν magical και physical shield που πρέπει να καταστρέψεις πριν αρχίσεις να τους τρως ζωή ή να πάθουν status effects, οπότε θες να φας την μια απο τις 2 ασπίδες οσο πιο γρήγορα γίνεται). Το game ευνοεί offensive builds, οπότε τανκ με ασπίδα και σπαθί προσωπικά δεν το είδα ποτέ χρήσιμο.. δώσε του ενα μεγάλο σπαθί και ασε τον να σφάζει. Επίσης, ο summoner είναι απίστευτα op νωρίς αν κάνεις focus μόνο σε αυτό, αλλά στο endgame πέφτει πολύ. Τέλος, ο ένας μάγος για όλες τις δουλείες ίσως να μην είναι αρκετός. Γενικώς πειραματίσου, έρχεσαι και απο το dos1, οπότε θα προσαρμοστείς πολύ γρήγορα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από >-Nosakos<- 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 14/12/2020 στις 1:09 ΜΜ, Tobajara είπε Οπότε, εν συντομία, και σαν κάποιος που ενδιαφέρομαι πολύ για το RP, τι πρέπει να προσέξω, τι πρέπει να αποφύγω, και αν αξίζει τον κόπο να είναι όλο το party mage/ something όπως στο 1 ή να εξειδικευτώ περισσότερο, και αν ναι σε τι. Πάρε οπωσδήποτε fane και lohse. Είμαι νουμπ θεωρώ στο game για να σου δώσω συμβουλές για τα builds, αλλά το lore των δύο παραπάνω ηρώων είναι εκπληκτικό. Και ο red prince που είχα καλουτσικος ήταν στο lore. Ο 4ος μου ήταν custom οπότε δεν έχω γνώμη για τους ifan και beast. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ifan, Fane, Lohse έχουν το καλύτερο story, και Sebille και Red Prince έχουν καλούτσικο, και του Beast είναι απλά ok. Aμα έχεις σκοπό να παίξεις μονο μια φορα το game τότε πάρε κάποιους από τους πρώτους. 1
Tobajara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έπαιρνα Lohse σαν enchanter αλλά έχω το εξής θέμα. Ένω έναν custom rogue με βλέψεις να τον κάνω two-weapon (scoundrel - aerothurge), το Fane σα μάγο και τον Ifan σα μάγο - ranger. Ήθελα ένα ακόμα άτομο μπροστά με two-handed και ο μόνος που δένει είναι ο Red Prince. Δεν ξέρω αν party μόνο με ένα rogue μπροστά μπορεί να σταθεί αν τον αντικαταστήσω με τη Lohse. Από την άλλη, το παιχνίδι ακολουθεί το παλιό σύστημα όπου οι εχθροί εστιάζουν σε όποιον έχει το χαμηλότερο armor, οπότε για την ώρα πάνε στο Fane. Δύο ερωτήσεις όμως. 1) Αν ΔΕ φτιάξω custom χαρακτήρα και επιλέξω έναν από τους υπάρχοντες στο character building, θα δω κανονικά το back story του και τα character quests? Αν ναι το ξεκινάω επί τόπου, έτσι κι αλλιώς δεν έχω προχωρήσει πολύ. 2) Πώς ακριβώς δουλεύει η μαγεία? Στο 1 απλά ανέβαζες την αντίστοιχη σχολή και κάλυπτες 2 πλήρεις ή 2,5 μεικτές, εδώ είναι πιο περίεργο. Επίσης, σε Tactician πρώτο playthrough δε χωράνε τσιγκουνιές σε consumables. Αντικείμενα, scrolls κλπ χρειάζονται. Μου κάνει εντύπωση επίσης το πώς οι μάχες είναι ελάχιστες, σχεδόν όλες αφορούν κάτι συγκεκριμένο και δεν υπάρχουν τυχαίοι εχθροί στο χάρτη. Δε "βγαίνεις έξω για να βρεις κάτι να σκοτώσεις" ή "περπατώ εις το δάσος κι ακούω φρούτσου φρούτσου, αμάν", υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις όπου μπλέκεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Tobajara
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να μην φτιάξεις custom, γιατί παίζοντας premade θα δεις και το story-line του. Επίσης επειδή παίζεις σε μεγάλη δυσκολία, και μάλλον θα μαζέψεις πολύ πόνο, θα σου πρότεινα το party να είναι πιο focused. Δηλαδή για παράδειγμα το δικό μου party είναι balanced για any fight, χάνει σε κάποια, κερδίζει σε αλλα, αλλα τα βάζει με τα πάντα. Ifan fighter/warrior, αναλόγως το fight two hand or dual hand, με Polymorph. Lohse defensive sorceress me Aero & Hydro, και πιο μετά στο game και Summon. Fane offensive sorcerer με Pyro και Geo, και πιο μετά Necro.Τέλος Sebille rogue dual wield μαζί με τόξο για όταν χρειάζεται. Εννοείτε πως η τελική απόφαση είναι δικη σου, εγώ απλά δίνω συμβουλή. Όσο για τα fights, μην στεναχωριέσαι, από ένα σημείο και μετά θα ψάχνεις τρύπες να κρυφτείς στο difficulty που παίζεις. Επίσης να ξέρεις ότι στην δυσκολία που παίζεις πολλά fights παίζει να σου πάρουν μιση ώρα και παραπάνω άμα δεν έχεις appropriate party. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Tobajara είπε Δε "βγαίνεις έξω για να βρεις κάτι να σκοτώσεις" ή "περπατώ εις το δάσος κι ακούω φρούτσου φρούτσου, αμάν", υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις όπου μπλέκεις. Από την άλλη όμως μπορείς να σκοτώσεις ο,τι κινείται👹 1
Tobajara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Να μην φτιάξεις custom, γιατί παίζοντας premade θα δεις και το story-line του. Επίσης επειδή παίζεις σε μεγάλη δυσκολία, και μάλλον θα μαζέψεις πολύ πόνο, θα σου πρότεινα το party να είναι πιο focused. Δηλαδή για παράδειγμα το δικό μου party είναι balanced για any fight, χάνει σε κάποια, κερδίζει σε αλλα, αλλα τα βάζει με τα πάντα. Ifan fighter/warrior, αναλόγως το fight two hand or dual hand, με Polymorph. Lohse defensive sorceress me Aero & Hydro, και πιο μετά στο game και Summon. Fane offensive sorcerer με Pyro και Geo, και πιο μετά Necro.Τέλος Sebille rogue dual wield μαζί με τόξο για όταν χρειάζεται. Εννοείτε πως η τελική απόφαση είναι δικη σου, εγώ απλά δίνω συμβουλή. Όσο για τα fights, μην στεναχωριέσαι, από ένα σημείο και μετά θα ψάχνεις τρύπες να κρυφτείς στο difficulty που παίζεις. Επίσης να ξέρεις ότι στην δυσκολία που παίζεις πολλά fights παίζει να σου πάρουν μιση ώρα και παραπάνω άμα δεν έχεις appropriate party. OK, ξεκινάω επί τόπου από την αρχή τότε. Η Sebille είναι ουσιαστικά ο χαρακτήρας που έστηνα, απλά δεν είναι σαύρα, και θα παίρνω και τις πληροφορίες του κανιβαλισμού. Ενδιαφέρουσα λύση να κάνω τον Ifan warrior, σα ranger με είχε βολέψει πολύ αλλά θα το σκεφτώ γιατί δένει ωραία. Για τη δυσκολία δεν έχω θέμα και μου αρέσει, αλλά δε θυμάμαι να είχα παίξει παιχνίδι με τόσες λίγες μάχες και τόσο φτωχό loot στην αρχή. Είναι κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Tobajara
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tobajara είπε OK, ξεκινάω επί τόπου από την αρχή τότε. Η Sebille είναι ουσιαστικά ο χαρακτήρας που έστηνα, απλά δεν είναι σαύρα, και θα παίρνω και τις πληροφορίες του κανιβαλισμού. Ενδιαφέρουσα λύση να κάνω τον Ifan warrior, σα ranger με είχε βολέψει πολύ αλλά θα το σκεφτώ γιατί δένει ωραία. Για τη δυσκολία δεν έχω θέμα και μου αρέσει, αλλά δε θυμάμαι να είχα παίξει παιχνίδι με τόσες λίγες μάχες και τόσο φτωχό loot στην αρχή. Είναι κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ αρχή ακόμα, έχεις δρόμο μπροστά σου. Μην ανησυχείς για τα unique traits των races, για όλα τα θέματα υπάρχουν παραπάνω από μια λύσεις. Η δυσκολία δεν φαίνεται ακόμα, θα φανεί πιο μετά, θα καταλάβεις. ps. Απλά θυμήσου έστω ένας char να έχει το pet pal, εγώ το έχω πάντα στον main. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και μιας και είσαι ήρωας και παίζεις σε tactician, να ξέρεις, ότι οι περισσότεροι εχθροί είναι vulnerable σε physical damage και όχι σε magical. Οπότε όταν φτιάχνεις το πάρτι σου προσπάθησε το build να γέρνει προς αυτή τη μεριά. Επίσης να έχεις στο νου σου οτι το game δυσκολεύει απότομα και σε μεγάλο βαθμό σε κάποιες συγκεκριμένες μάχες. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος και καλά reloads 😅 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από >-Nosakos<-
Anastazio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 warriors 2 archers και το στιμρολ παει γονα!
spiritclay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Σε κάποιον που ξεκ7νάει τωρα να παίζει για πρώτη φορά, τί συμβουλή έχετε να δώσετε όσο αφορα το party και τα stats; κάτι που θα πρέπει να ξέρω κ να προσέξω;
Skywalker333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, spiritclay είπε Σε κάποιον που ξεκ7νάει τωρα να παίζει για πρώτη φορά, τί συμβουλή έχετε να δώσετε όσο αφορα το party και τα stats; κάτι που θα πρέπει να ξέρω κ να προσέξω; δεν ξερω αν εχει πολυ νοημα να σου δωσει καποιος τετοιες συμβουλες γιατι θα σε κλειδωσει πανω σε καποιο build ή μια συγκεκριμένη λογική. Αλλος παιζει με 2 μαγους, 1 fighter + 1 ranger, αλλος με 4 μαγους, αλλος δινει βαρος σε συγκεκριμενη σχολή μαγείας και άλλος σε άλλη. Γενικα το ζουμι του παιχνιδιου ειναι να φτιαξεις εσυ τους χαρακτηρες σου, οποιους σου αρεσουν κ οπως σου αρεσουν Δεν υπαρχει δλδ κατι που θα κανεις κ θα σου καταστρεψει το παιχνιδι, ειναι καλα balanced. Απλα οπλίσου με υπομονη γιατι ειναι RPG παλιας κοπης που σημαίνει υψηλή δυσκολία (ειδικα στην αρχή) και πολυπλοκοτητα. Οπότε θελει να το πηγαινεις σιγα σιγα! Το μονο που θα συμβούλευα ειναι αν θες, μην φτιαξεις custom χαρακτηρες για το party αλλα να χρησιμοποιήσεις τους NPCs που θα βρεις γιατι εχουν πολυ ωραιες ιστορίες! Σε ζηλευω που θα το δεις πρωτη φορα
Tobajara Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Επέστρεψα στο παιχνίδι μετά από 1 χρόνο που το είχα αφήσει, και το χαίρομαι πραγματικά στο νέο λάπτοπ. Είμαι ακόμα στην αρχή, άφησα το Sanctuary of Amadia και είμαι στη σπηλιά του Trompdoy. Η μάχη με τις σαλαμάνδρες απ'έξω βγήκε πολύ άνετα, αν και ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ τι γινόταν στον κόσμο και τι στρατηγικές χρησιμοποιούσα. Το χειρότερο είναι πως δε θυμόμουν τι κατεύθυνση σκόπευα να δώσω στους χαρακτήρες, αλλά νομίζω πως είχα καταλήξει στο παρακάτω. Party Fane (pyro-earth νομίζω) - Ifan (ranger - warrior με ολίγη earth) - Lohse (air - water) - Sebille (rogue - necro) Εμπρός για νέες περιπέτειες! 2
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Επέστρεψα στο παιχνίδι μετά από 1 χρόνο που το είχα αφήσει, και το χαίρομαι πραγματικά στο νέο λάπτοπ. Είμαι ακόμα στην αρχή, άφησα το Sanctuary of Amadia και είμαι στη σπηλιά του Trompdoy. Η μάχη με τις σαλαμάνδρες απ'έξω βγήκε πολύ άνετα, αν και ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ τι γινόταν στον κόσμο και τι στρατηγικές χρησιμοποιούσα. Το χειρότερο είναι πως δε θυμόμουν τι κατεύθυνση σκόπευα να δώσω στους χαρακτήρες, αλλά νομίζω πως είχα καταλήξει στο παρακάτω. Party Fane (pyro-earth νομίζω) - Ifan (ranger - warrior με ολίγη earth) - Lohse (air - water) - Sebille (rogue - necro) Εμπρός για νέες περιπέτειες! πολλες ωρες ειναι αυτο ε?
Skywalker333 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, firepc είπε πολλες ωρες ειναι αυτο ε? ενα 100ωρο θα το ρηξεις αν αγαπας τα RPGs. και παραπανω αν θες να δεις τα παντα. ασε που ειναι απο αυτα τα ελάχιστα παιχνιδια που εχει νοημα 2ο playthrough γιατι εχει αδιανοητα πολλες επιλογες και paths. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα