Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συζήτηση γίνεται για την Αetera. Το παιχνίδι μιά χαρά κύλησε μέχρι εκείνο το σημείο. Με ενόχλησε το απότομο difficulty spike σε έναν κατά τα άλλα απόλυτα βατό και άνετο χάρτη. 

Θα δω σήμερα το βράδυ πως θα πάει. 

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λέω γιατί ούτε εμένα με δυσκόλεψε ιδιαιτέρως (ώστε να το σπάσω το ρημάδι) το συγκεκριμένο fight. Κι αν αυτό σου είναι δύσκολο... έπονται τα χειρότερα!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Με ενόχλησε το απότομο difficulty spike σε έναν κατά τα άλλα απόλυτα βατό και άνετο χάρτη. 

Dude πάνε κανε το quest της spider να πάρεις το Glowing Idol of Rebirth. Θα κάνει πιο εύκολες όλες τις μάχες. ;) Επίσης θα σου πρότεινα να κανεις και το glitch, είναι legit. Good luck ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε, λίγο που το googlara βλέπω δεν είμαι μοναδική περίπτωση, οπότε it happens, ή εν πάση περιπτώσει υπάρχουν και άλλοι κλαψιαρηδες εκεί έξω. 

Θα δούμε. Θα ξαναμπούμε σήμερα στη μάχη με καθαρό κεφάλι και ευελπιστώ για ένα καλό αποτέλεσμα. 

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Κοίταξε, λίγο που το googlara βλέπω δεν είμαι μοναδική περίπτωση, οπότε it happens

Εννοείτε, η μάχη aint easy, still δεν υπάρχει λόγος να κουράζεσαι όταν υπάρχουν λύσεις imho ;) Για μένα by far η πιο σπαστική μάχη στο act 2 ήταν με έναν από τους possessed. That's one sneaky bloody demon :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εμένα η αραχνούλα, πέρα από ένα φιλί και κάποια stat changes, δεν μου έδωσε τίποτα άλλο. Τη συνταγή την έχω από Act 1 να κάθεται.

Back to game.... 

OK, η Aetera  βγήκε, όπως είχα σκεφτεί να το κάνω. Replacement των χαρακτήρων όσο πιό μακριά γινόταν, και μετά teleportation της Aetera κοντά μας και μακριά από τα 4 summons. Έτσι δεν είχα απώλειες στο πρώτο turn της και μετά τα πράγματα κύλησαν σχετικά ομαλά, με μόνο μία απώλεια.

Οπότε να κρατήσω σημείωση άλλη φορά να μήν τα βάλω με boss 12 το βράδυ. Ύπνος και ξανά πάλι την επομένη 😄

Τώρα που μπορώ να φύγω από την περιοχή, θα πάω πίσω στην αραχνούλα να δώ αν έχει επάνω της το αγαλματίδιο......

Update: Οκ σχετικά με το αγαλματίδιο...

είναι dialog specific. Το παίρνεις σε συγκεκριμένη επιλογή στο διάλογο. Ο main μου είχε ήδη επιλέξει κάτι άλλο. Τους υπόλοιπους δεν ήξερα ότι μπορούσα να τους βάλω να κάνουν και εκείνοι το quest. Οπότε ένας από αυτούς το πήρε. Και μετά έκανα την αραχνούλα pickpoket και βρήκα ακόμα ένα, οπότε έχω σύνολο δύο.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
12 ώρες πριν, panther_512 είπε

Οκ σχετικά με το αγαλματίδιο...

Δεν μπορείς με όλους γιατί έγινε update το συγκεκριμένο, αλλα μπορείς να κανεις ένα glitch και να αποκτήσεις παραπάνω. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτε glitches αλλα στο συγκεκριμένο δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν update με limit 2 αντί για 4, αφού έτσι κι αλλιώς χάνεις stats όταν το δέχεσαι. Anyways το glitch είναι παρα πολύ απλo άμα θες να έχεις για όλους and you should. ;)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Είναι στα όρια του cheating το συγκεκριμένο αντικείμενο και ειδικά άμα σκεφτείς οτι μπορείς να το επαναφορτίζεις μέσα στην μάχη για 1ap! Τα stats που χάνεις για να το αποκτήσεις είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτό. Για μένα καλά έκαναν και το περιόρισαν κάπως. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε

Είναι στα όρια του cheating το συγκεκριμένο αντικείμενο και ειδικά άμα σκεφτείς οτι μπορείς να το επαναφορτίζεις μέσα στην μάχη για 1ap! Τα stats που χάνεις για να το αποκτήσεις είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτό. Για μένα καλά έκαναν και το περιόρισαν κάπως. 

Διαφωνώ γιατί -2 constitution, ειδικά από το fighter μου, είναι πολύ σημαντικό μιας και έχω σχετικό talent, και αυτή η διαφορα είναι ζεις η δεν ζεις από killing blow. Τώρα ότι μπορείς να το recharge στην μάχη ούτε το ήξερα, thanks! :D

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK, 120 ώρες gaming και τελείωσα και τον 3ο χάρτη.

Δυστυχώς ο 3ος χάρτης θέλει να εξερευνηθεί με συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιηθούν σωστά τα quests. Στην περίπτωσή μου έγιναν break τουλάχιστον 3 βασικά quests (Alexandar, Shallow man και Swornbreaker) και αυτό διότι ανακάλυψα πολύ νωρίς ένα shortcut για τον τελικό σκοπό του χάρτη. Οπότε το game με τιμώρησε, επειδή ανακάλυψα ένα μυστικό του.🙄

Γενικά, η εμπειρία του 3ου χάρτη ήταν αρκετά μέτρια σε σύγκριση με τους άλλους δύο.

Οh well, θα τα δούμε την επόμενη φορά.......

Δεν ξέρω αν μέσα στα broken quests ήταν η περίφημη δύσκολη μάχη του 3ου χάρτη, αλλά ο χάρτης κύλησε νεράκι. Highlight η μάχη στην αρένα (όπου έλυσα το puzzle sneaky style).

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Shadow Prince βγήκε αλλά πρίν την ώρα του, οπότε χάθηκε experience στην πορεία.

Ο Shallow man έμεινε κρυμμένος στο lair του, δεν μπορούσα να μπώ με τίποτα, από ότι έμαθα μετά χρειαζόταν ο Alexandar, ο οποίος όμως είχε τηλεμεταφερθεί στο τέλος του χάρτη, επειδή το ανακάλυψα πρίν την ώρα του (όλο το puzzle με τα shrines έφαγε άκυρο).

Επεξ/σία από panther_512
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρατηρώ πως έχω σκουριάσει εντελώς στα πραγματικά RPG. Ενώ μεγάλωσα με : Icewind Dale Ι + ΙΙ, NeverwinterNights, BG κ.α. τώρα πια δεν βρίσκω καν το δρόμο για να κάνω progress.

Βασικά κουράζομαι στη σκέψη και μόνο, και θεωρώ δεδομένου αυτού, δεν θα καταφέρω να το παίξω όπως πρέπει.

Το Divinity 2 μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω μείνει με ένα τετράπαρτο, στο νησί που ψάχνεις έναν τρόπο να φύγεις. Εκεί έπεσα στο Q που κάποιος έκλεψε τα φαγητά του νταή leader του χωριού. Και δε ξέρω πως να σκεφτώ, ή τι να κάνω για να βρω τα κλεμμένα φαγητά ούτως ώστε να βοηθηθώ από τον φυλακισμένο.

Δηλαδή, το μόνο που σκέφτομαι είναι να κοιτάξω κάθε clickable γωνίτσα, ό,τι highlighted υπάρχει, και να μιλήσω σε κάθε NPC..... για να κάνω progress. Δεν είναι ντεκαβλέ εντελώς ο τρόπος μου για ένα λογικό RPG;

Πείτε μου το χύμα. Δε το 'χω πια το genre.

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα quests λύνονται με παραπάνω από έναν τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η εξερεύνηση όπως την περιγράφεις, άλλος τρόπος είναι κάποιος NPC ή companion να σε κατευθύνει προς το quest.

Στην περίπτωση που περιγράφεις το quest λύνεται με εξερεύνηση όπου θα βρείς τυχαία τα πορτοκάλια, ή από hints που θα πάρεις από NPC ή άσχετη καθοδήγηση από companion (different quests overlap). Θα την βγάλεις την άκρη, don't worry.

Nα μιλάς με όλους και να χρησιμοποιείς συχνά το search radius.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...