Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα κάτι μου την σπάει στο game είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις πολλές φορες ποιος θα μιλήσει σε συγκεκριμένες φάσεις. Συνήθως μιλάει ο πιο κοντά και είναι λίγο βλακεία.

Στα περισσότερα dialogs μιλάει ο Main character μόνο, ακόμα και αν προσπαθήσεις να ξεκινήσεις διάλογο με άλλον και ο main ειναι μακρυά.. Είναι όντως σπαστικό γιατί μπορεί πχ να θες να πετύχεις persuasion και να μην μπορείς με τον main γιατί άλλος χαρακτήρας έχει τα skills.

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο συχνά που συνέβηκε το αντίθετο, να ξεκινάει ο διάλογος με companion, ειδικά σε διαλόγους που ξεκινάνε μετά από μάχη. 

Σίγουρα θα ήταν καλό να υπήρχε μία επιλογή για switch του χαρακτήρα που μιλάει. 

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το γατί έζησε?! :D

Χεχε, όχι δεν τα κατάφερε. Όπως και ο κύριος Lora που ήταν αρκετά ενοχλητικός στις μαχες. 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Πιο συχνά που συνέβηκε το αντίθετο, να ξεκινάει ο διάλογος με companion, ειδικά σε διαλόγους που ξεκινάνε μετά από μάχη. 

Σίγουρα θα ήταν καλό να υπήρχε μία επιλογή για switch του χαρακτήρα που μιλάει. 

Ακριβώς έτσι, μακάρι να ήταν ο main γιατί εκεί ρίχνω το persuasion. Νομίζω μιλάει ο πιο κοντά μετά την μάχη, αλλα δεν είμαι σίγουρος.

Κρίμα πάντως που δεν έζησε, είναι καλο addition στο team, next time ;)

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι και γω είχα ανατρέξει στο ιντερνετ για να βρω λύση για τον historian. Ίσως ο πιο κουλός γρίφος στο game. Εκτος απο το gargoyle, υπήρχε κάπου και ένα βιβλίο που έλεγε για τον braccus rex και την αγάπη του για "curses  and blood". Αλλά άντε τώρα να το βρεις..

Τουλάχιστον μέχρι σχεδόν το τέλος του game θα είσαι οκ. Θα έχεις πονηρέψει ως τότε και δεν θα σου φανεί τόσο ακραίος ο τελευταίος γρίφος.   

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα ο Sir Lora ψοφήσει επηρεάζεται το quest του?

Οχι δεν αλλάζει τίποτα, σε ακολουθεί σαν να μην τρέχει τίποτα ως πνεύμα. Μπορείς όμως οποιαδήποτε στιγμή να τον κλωτσήσεις για να φύγει και να μην σε ενοχλεί. 

😄 

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Οχι δεν αλλάζει τίποτα, σε ακολουθεί σαν να μην τρέχει τίποτα ως πνεύμα. Μπορείς όμως οποιαδήποτε στιγμή να τον κλωτσήσεις για να φύγει και να μην σε ενοχλεί. 

😄

Όχι γιατί το παλικάρι τα σπάει λέμε :D Thanks και ευτυχώς γιατί είναι λίγο φλώρος :P Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να το κρατήσω ζωντανό, ευτυχώς νομίζω κάνει level up.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι γιατί το παλικάρι τα σπάει λέμε :D Thanks και ευτυχώς γιατί είναι λίγο φλώρος :P Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να το κρατήσω ζωντανό, ευτυχώς νομίζω κάνει level up.

Καλή υπομονή τότε. 😄 Τα rewards απο το quest του είναι αρκετά ενδιαφέροντα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ επιβεβαιώνω ότι ο μικρός σκίουρος συνεχίζει την παρέα μαζί σου σαν να μή συμβαίνει τίποτα.

Πιό βολικός έτσι. 😄

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update:

Έκλεισα εχθές 70-κάτι ώρες με το παιχνίδι και έχω εξερευνήσει μάλλον κάπου το 40%-50% της δεύτερης περιοχής.

Το game μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Οι μάχες είναι challenging και σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο δυσκολότερες από ότι θα περίμενα. Σε δυο τρείς περιπτώσεις έφαγα τα μούτρα μου άσχημα, και εκ του αποτελέσματος διαπίστωσα ότι το trial and error είναι και αυτό κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν μου αρέσει το quicksave spamming, οπότε προσπαθώ να μένω με ένα save στην αρχή της μάχης και το πολύ ένα ακόμα στη μέση.

Tα AOE spells και το γεγονός ότι κανουν ζημιά στους χαρακτήρες σου στην αρχή το βρήκα αρκετά ενοχλητικό. Εχω δύο mages, έναν rogue και έναν fighter και θέλει προσοχή να μήν τρώνε friendly fire οι melee χαρακτήρες. Από την άλλη, με αναγκάζει να επιστρατεύομαι στρατηγικές που σε άλλη περίπτωση δεν θα εφάρμοζα (teleporting ftw), οπότε έχει και τα θετικά του.

Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα αν και γίνεται λίγο χαμός με τα διάφορα quests που έχω ανοικτά. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε για διάφορες προσεγγίσεις και με ευχαριστεί πάρα πολύ να βλέπω κάτι εκτός συνηθισμένου που σκέφτηκα να κάνω, να είναι όντως applicable και να μου βγαίνει.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μπορείς να κανεις save μέσα στην μάχη?! 😮 Holy fuck....

Ναί, μπορείς να κάνεις save, οπότε σίγουρα κάποιος μπορεί να το κάνει exploit και ουσιαστικά να "κλέψει".

Πρίν από τη μάχη το παιχνίδι κάνει autosave. Εγώ προσωπικά μένω με εκείνο το save. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα ξεκινήσω από την αρχή. Αν όμως η μάχη προχωρήσει ομαλά, κάνω ένα save στη μέση, για την περίπτωση όπου τα χαλάσω στην πορεία. Μιάς και μέχρι εκείνο το σημείο δεν θα άλλαζα τη στρατηγική μου, δεν το θεωρώ cheating να κάνω load σε εκείνο το σημείο, ανεξάρτητα από το ότι δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα 😛

Από την άλλη, σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις πράγματα, χωρίς να φοβάσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τη μάχη πάλι από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν πέρασε ποτε από το μυαλό μου μιας και τα περισσότερα games που θυμάμαι δεν αφήνουν να κανεις save όταν είσαι σε battle.  Πέσμου ότι μπορείς να κανεις και save καθώς είσαι σε διάλογο?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πέσμου ότι μπορείς να κανεις και save καθώς είσαι σε διάλογο?!

Γιάπ 😄

Το ανακάλυψα τυχαία όταν ξύπνησε η κόρη μου εν μέσω διαλόγου και πάτησα το μενού να κάνω quit.

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...