panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Πόσες ώρες έχεις παίξει; Κάπου 7 ώρες και τουλάχιστον οι 4-5 είναι με το mod νενεργοποιημένο. Διάβασα στο reddit άλλους συμπάσχοντες και τα πράγματα είναι τραγελαφικά με αυτό το mod. Αν ξεφορτωθείς κάποια από τα bags σε πωλητές, και αργότερα κάνεις autoplace τα αντικείμενα που έχεις στο inventory σου, τα αντικείμενά σου θα τηλεμεταφερθούν στις σακούλες που ξεφορτώθηκες. Πραγματικά σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή για να το ξεφορτωθώ....... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, panther_512 είπε Κάπου 7 ώρες και τουλάχιστον οι 4-5 είναι με το mod νενεργοποιημένο. Διάβασα στο reddit άλλους συμπάσχοντες και τα πράγματα είναι τραγελαφικά με αυτό το mod. Αν ξεφορτωθείς κάποια από τα bags σε πωλητές, και αργότερα κάνεις autoplace τα αντικείμενα που έχεις στο inventory σου, τα αντικείμενά σου θα τηλεμεταφερθούν στις σακούλες που ξεφορτώθηκες. Πραγματικά σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή για να το ξεφορτωθώ....... Να ξεκινήσεις απ'την αρχή... 7 ώρες δεν είναι και τόοοοοοοσες πολλές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά μόνο ο εξοπλισμός θα σε νοιάζει, οπότε και το default inventory σου αρκεί. Με το crafting υπάρχει θεματάκι αλλά το χρησιμοποιείς ελάχιστα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από Mpiftekis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 7 ώρες φίλε μου είναι μία εβδομάδα gaming..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, panther_512 είπε 7 ώρες φίλε μου είναι μία εβδομάδα gaming..... Σκέψου οτι έχεις άλλες 14 βδομάδες μπροστά σου με αυτό το bug να σε νευριάζει. Δεν αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ίσως κακός που έβαλες mods στο πρώτο playthrough. Προσωπικά είναι από τα ελάχιστα games που δεν ένιωσα την ανάγκη για mods. Πάντως 7 ώρες δεν είναι τίποτα για αυτό το game. Have fun buddy! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, panther_512 είπε 7 ώρες φίλε μου είναι μία εβδομάδα gaming..... Για παιχνίδι 50 - 100 ωρών δεν είναι τίποτα όμως, και αυτές τις 7 ώρες θα τις πας και πιο γρήγορα. Εγώ θα το ξεκίναγα από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ίσως κακός που έβαλες mods στο πρώτο playthrough. Προσωπικά είναι από τα ελάχιστα games που δεν ένιωσα την ανάγκη για mods. Πάντως 7 ώρες δεν είναι τίποτα για αυτό το game. Have fun buddy! Ξεγελαστηκα επειδή είναι official mods που περιλαμβάνονται μέσα στο παιχνίδι. Βασικά ενεργοποίησα αυτό μπας και γλιτώναμε το μπάχαλο στο inventory. Που να ήξερα ο άμοιρος πού θα έμπλεκα. Είχα κάνει save πριν τα ενεργοποιήσω, οπότε θα χάσω κάπου στις 4 μέρες gaming. Oh well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 το crafting αξίζει στο game ή δεν έχει νόημα όπως στα πιο πολλα? σκέφτομαι να το ξεκινησω στις επομενες μέρες και ρωτάω απο τώρα για να ξέρω που να δώσω βάση για gear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, spiritclay said: το crafting αξίζει στο game ή δεν έχει νόημα όπως στα πιο πολλα? σκέφτομαι να το ξεκινησω στις επομενες μέρες και ρωτάω απο τώρα για να ξέρω που να δώσω βάση για gear Οχι σχετικα με το gear αλλα μπορεις να κραφταρεις skills/potions/spells/bombs/magic arrows κλπ,θα looταρεις more than enough gear και επισεις καθε φορα που παιρνεις λεβελ ανανεωνουν οι ventors το inventory τους! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από Anastazio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, panther_512 είπε 7 ώρες φίλε μου είναι μία εβδομάδα gaming..... 7 ωρες μου πηρε να φτιαξω τον χαρακτηρα και να περασω το τουτοριαλ στο συγκεκριμενο παιχνιδι!!!! 14 ώρες πριν, spiritclay είπε το crafting αξίζει στο game ή δεν έχει νόημα όπως στα πιο πολλα? σκέφτομαι να το ξεκινησω στις επομενες μέρες και ρωτάω απο τώρα για να ξέρω που να δώσω βάση για gear εγω δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου και ελαχιστα που το εψαξα δεν με γεμισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Το πιο σημαντικό craft είναι καρφιά στις μπότες να μην γλιστράς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει, ξεκίνησα με save πρίν το mod με τα bags, και με λίγο fast-forward σε gameplay/διαλόγους και θυσιάζοντας μία ώρα από τον ύπνο μου, βρέθηκα εκεί που ήμουν, και λίγο παραπέρα 🙂 Λίγο με ξύνησε που κόλλησα σε ένα σημείο με κλειδωμένη πόρτα, και αφού έφαγα ένα μισάωρο να ψάχνομαι, διαπιστώνω με search στο ίντερνετ ότι το κλειδί ήταν επάνω σε σκαπό, το οποίο σκαπό όμως έγινε στάχτη σε μάχη, με αποτέλεσμα να κρύβει το κλειδί. Ήθελε να κάνεις search το χώρο για να το βρείς...... Μου θύμισε εποχές pixel-searching στα point n click adventures των 90s Θα είμαστε πιό προσεκτικοί από δώ και πέρα......... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από panther_512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Dude υπάρχει ένα κουμπί που σου δείχνει όλα τα πράγματα ονομαστικά on screen Στην δίκια σου θέση θα απέφευγα walkthroughs κτλ, εκτος φυσικά από το τελευταίο puzzle που είναι λίγο χαζό το πως πρέπει να κανεις τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ναί, το ξέρω το κουμπί, όπως και το area search, αλλά την πάτησα, διότι ήμουν πεπεισμένος ότι τέτοια important αντικειμενα θα ήταν επάνω σε άτομα ή chests. Και ενώ έψαξα εξονυχιστικά τα πάντα, το συγκεκριμένο δωμάτιο μου ξέφυγε 😛 O λογος που ξύνησα ήταν ακριβώς αυτός, ότι αναγκάστηκα να καταφύγω στο νέτ, όχι για να δώ τη λύση καθ'αυτή, αλλά για να διαπιστώσω το τί έκανα λάθος όσον αφορά το σκεπτικό και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Διότι όταν κολλάς σε τόσο αρχικό στάδιο, μάλλον κάτι κάνεις λάθος εσύ ή δεν κατάλαβες κάποιον μηχανισμό. Το item highlighting και το area search να πώ την αλήθεια δεν τα πολυδούλευα, αλλά φαίνεται ότι είναι απαραίτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ακριβώς και επειδή παίζει πολύ hidden crap και item manipulation τα features που ανέφερες είναι must 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα