Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Despotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 15/2/2020 στις 6:02 ΜΜ, >-Nosakos<- είπε

Αν και μια καλή τακτική είναι να αφοσιωθείς κυρίως είτε σε physical είτε σε magical damage και όχι 50/50.

Na ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έστω θέλω να κάνω ένα 4-0 magic build. Ποια 4 classes να επιλέξω. Υποθέτω η lohse είναι mage τους άλλους 3 τι ναι τους κάνω?.Παιζουν ρόλο αν είναι witch η battlemage η κάτι παραπλήσιο στο να έχεις μεγαλύτερο versatility τό gameplay στις μάχες κάτι φυσικά να έχει ποιο πολύ πλάκα. 

Και επίσης αν κατάλαβα παρόλο που ο summoner/νεκρό μάντης είναι μάγος τεχνικά συγκαταλέγεται σε meele build (άρα να αλλάξω και τον fane class? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/2/2020 στις 10:49 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Με διαφορα. Ειδικά το final boss του quest-line τις Lohse τα σπάει.

Συμπεριλαμβανομένου και του party σου 😁

10 ώρες πριν, costacurta είπε

Na ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έστω θέλω να κάνω ένα 4-0 magic build. Ποια 4 classes να επιλέξω. Υποθέτω η lohse είναι mage τους άλλους 3 τι ναι τους κάνω?.Παιζουν ρόλο αν είναι witch η battlemage η κάτι παραπλήσιο στο να έχεις μεγαλύτερο versatility τό gameplay στις μάχες κάτι φυσικά να έχει ποιο πολύ πλάκα. 

Και επίσης αν κατάλαβα παρόλο που ο summoner/νεκρό μάντης είναι μάγος τεχνικά συγκαταλέγεται σε meele build (άρα να αλλάξω και τον fane class? 

Κι όταν έχεις έναν εχθρό με full magic armor, τι θα κάνεις;;

Σκέψου το λίγο. Το παιχνίδι έχει λίγο από όλα, οπότε κατά τη γνώμη μου, χρειάζεσαι ένα ισορροπημένο πάρτυ.

Τώρα όσον αφορά τους ρόλους, είναι απλά ονομασίες... Το όλο νόημα έιναι που θα επενδύσεις τα skills/attributes. Επίσης, μπορείς να κάνεις respec μετά την πρώτη περιοχή άν κάτι δε σου αρέσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, costacurta είπε

Γενικώς ισχύει το εξής, full magical ή physical σημαίνει οτι θα μπορείς να ψοφήσεις τους περισσότερους εχθρούς πολύ γρήγορα ακόμα και Bosses. Αλλά αν πας full magical τότε ίσως να σου λείπουν κάποια elements και να μην μπορείς να κάνεις καλό damage λόγο resistances. 

Προσωπικά είχα πάει full physical  σε classic mode και είναι easy mode. Το κακό με το full physical ήταν οτι δεν έχεις aoe damage και μπορει να κάνεις miss. 

Έχοντας ένα mixed party (2-2) είσαι πιο ευέλικτος αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχεις burst. Όμως θα μπορείς να χειριστείς τις περισσότερες περιπτώσεις. 

Θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις με 4-0 magical build αν είναι η πρώτη σου φορά και ειδικά άμα παίζεις απο classic και πάνω. Καλύτερα ένα build με Physical damage και απλά πετάς μέσα και elemental weapons και έναν full enchanter που κάνει μόνο magical damage και είσαι έτοιμος. 

Αλλά όπως είπα και στην αρχή έχεις το περιθώριο να κάνεις respec οπότε πειραματίσου. Μπορείς να φτιάξεις όποιον θες όπως θες (πχ. lohse two-hand warrior). Πρόσεξε όμως, αν αλλάξεις "class" θα πρέπει να αγοράσεις και τα νέα skills/spells της "κλάσης". Τα υπόλοιπα (talents/attributes) αλλάζουν όποτε γουστάρεις.  

Ναι ο summoner/necro/poly είναι κυρίως physical. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2h warrior>all,   αν παιξεις lone wolf βγαινει και σολο που λεει ο λογος...ιδιως αν ειναι undead 2h warrior που με τα racial κανεις απιστευτα combo σε ενα round.

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο πιο broken build είναι 2h warrior/poly/necro με lone wolf.

Στο παρακάτω βιντεάκι ο τυπάς παίζει σε honour mode και έχει βάλει πρόσθετο Mod που αυξάνει την δυσκολία γιατι το build του είναι τοσο σπασμένο.

super spoilers: 2 απο τα πιο δύσκολα boss fights

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

1 ώρα πριν, >-Nosakos<- είπε

Στο παρακάτω βιντεάκι ο τυπάς παίζει σε honour mode και έχει βάλει πρόσθετο Mod που αυξάνει την δυσκολία γιατι το build του είναι τοσο σπασμένο.

Ξεπερνάει όμως τον τύπο που τερμάτιζε το Divinity 1 μέσα σε μιάμιση ώρα έχοντας για όπλο ένα ΚΙΒΩΤΙΟ γεμάτο ΒΑΡΕΛΙΑ???

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=746525819

Barrelmancy υπάρχει και στο 2, και κάτι τέτοια κουφά broken πράγματα είναι βασικός λόγος που τα παιχνίδια της Larian αντέχουν τόσο πολύ στο χρόνο :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

ενικώς ισχύει το εξής, full magical ή physical σημαίνει οτι θα μπορείς να ψοφήσεις τους περισσότερους εχθρούς πολύ γρήγορα ακόμα και Bosses. Αλλά αν πας full magical τότε ίσως να σου λείπουν κάποια elements και να μην μπορείς να κάνεις καλό damage λόγο resistances. 

χμμ  ,απο οτι καταλαβα(αν κανω λαθος πειτε μου)νομιζω εδω αποτειπωνεται τι ισχυει,μπορει να ακουγεται κοολ το 4 mage αλλα ,στην αρχη δεν υπαρχει magic resistance,μετα που ζοριζουν φαινεται,το 4 physical ειναι τελειως αλλη φαση μαλλον πιο βατο για αρχαριους αλλα μου ακουγεται λιγο πιο βαρετο....

1)πως σας φαινεται ενα build με ενα geo/pyro, ενα aero/hydro ,ενα tank2h και ενα summoner-necromand ranger(αληθεια αυτο υπαρχει??)ωστε σε 1 πληρη playthrough να νιωσω σε καλο βαθμο και το βαθος του gameplay και να ειμαι 2-2 η 3-1 προς mage(που εχω και γω κολλησει καθως παραδοσιακα γουσταρω μαγους) αφου μπορω να κανω και ζημια με magic arrows ?

2)επισης αναλογως και ο summoner πρακτικα δεν ανηκει και στα δυο αρα παλι θεωρητικα μπορει να γινει 2-2 η  3-1 αφου αν βγαλω απο εδαφος η αιμα τερατακι θα ναι phisikal αν βγαλω απο νερο magcal και παει λεγοντας

Επεξ/σία από rudigarcia222

15 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

χμμ  ,απο οτι καταλαβα(αν κανω λαθος πειτε μου)νομιζω εδω αποτειπωνεται τι ισχυει,μπορει να ακουγεται κοολ το 4 mage αλλα ,στην αρχη δεν υπαρχει magic resistance,μετα που ζοριζουν φαινεται,το 4 physical ειναι τελειως αλλη φαση μαλλον πιο βατο για αρχαριους αλλα μου ακουγεται λιγο πιο βαρετο....

1)πως σας φαινεται ενα build με ενα geo/pyro, ενα aero/hydro ,ενα tank2h και ενα summoner-necromand ranger(αληθεια αυτο υπαρχει??)ωστε σε 1 πληρη playthrough να νιωσω σε καλο βαθμο και το βαθος του gameplay και να ειμαι 2-2 η 3-1 προς mage(που εχω και γω κολλησει καθως παραδοσιακα γουσταρω μαγους) αφου μπορω να κανω και ζημια με magic arrows ?

2)επισης αναλογως και ο summoner πρακτικα δεν ανηκει και στα δυο αρα παλι θεωρητικα μπορει να γινει 2-2 η  3-1 αφου αν βγαλω απο εδαφος η αιμα τερατακι θα ναι phisikal αν βγαλω απο νερο magcal και παει λεγοντας

To 1 γίνεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις σοβαρό ranger ή summoner αν επενδύσεις αρκετά αλλού. Το summon θα αρχίσει να αποδίδει καλά μετά τα 10 summoning skill, οπότε θα μένουν πίσω τα άλλα.

για το 2 όντως το τερατάκι γίνεται ότι θες αναλόγως τι υπάρχει στο έδαφος αλλά αν δεν υπάρχει κάτι πρέπει να δημιουργήσεις εσύ. Οπότε καλύτερα να κάνεις summoner/mage(ότι θες) ή ranger. Επιπροσθέτως, στις μάχες δε θα έχεις και πολλά action points για να χτυπάς με τόξο ΚΑΙ να κάνεις μαγικά. Μπορείς όμως να ρίχνεις μαγικά βέλη.

• Like 1

Εγώ βαρέθηκα να τα ψάχνω και ξεκίνησα και ότι βγει. Αποφάσισα τελικά 3-1 mage build. 

Έκανα το fane geo-necromancer /ifan full Pyro /lohse aerohydro /και για meele Red prince μάλλον onehanded με ασπίδα θα ξεκινήσω και μετά μπορεί να αλλάξω σε 2h. 

Στην ουσία 3-1 αλλά μπορεί κάλλιστα και 2-2 να θεωρηθεί. Μπορεί νά κάνεις scale στο int ο fane αλλά μεταφράζεται κυρίως σε physical damage. 

Το full Pyro κάπως ακυρώνει gameplay-άκα την aerohydro lohse αλλά κλαιν θέλω να δω spells καθ γενικά τι βάθος έχει σε διαφορετικά build 

Στις 18/2/2020 στις 5:18 ΜΜ, costacurta είπε

Εγώ βαρέθηκα να τα ψάχνω και ξεκίνησα και ότι βγει. Αποφάσισα τελικά 3-1 mage build. 

Έκανα το fane geo-necromancer /ifan full Pyro /lohse aerohydro /και για meele Red prince μάλλον onehanded με ασπίδα θα ξεκινήσω και μετά μπορεί να αλλάξω σε 2h. 

Στην ουσία 3-1 αλλά μπορεί κάλλιστα και 2-2 να θεωρηθεί. Μπορεί νά κάνεις scale στο int ο fane αλλά μεταφράζεται κυρίως σε physical damage. 

Το full Pyro κάπως ακυρώνει gameplay-άκα την aerohydro lohse αλλά κλαιν θέλω να δω spells καθ γενικά τι βάθος έχει σε διαφορετικά build 

Pyro & Hydro μπορεί να ακυρώνονται αλλά κάποιοι εχθροί έχουν τα αντίστοιχα resistances στο θεό, οπότε θα είναι χρήσιμα ;)

• Like 1

9 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Pyro & Hydro μπορεί να ακυρώνονται αλλά κάποιοι εχθροί έχουν τα αντίστοιχα resistances στο θεό, οπότε θα είναι χρήσιμα ;)

Ξέρω απλά, έχω παίξει rpg και rpg, από fallout μέχρι Xcom και xenoblade chronicles 2. Που έχουν βαριά ορθοδοξα micromanagement, που να χάνεσαι ώρες και ώρες στά option. Λοιπόν τέτοιο πράγμα όπως το dos 2 δεν είναι. Μόνο για τα class και ποιους να επιλέξω ψάχνομαι 2 μέρες και μέχρι να αποφασίσω... . Θα κάνω μόνο ένα playthrough είναι πολλές οι ώρες και μεγάλο το backlog, και ήθελα γιαυτό να φτιάξω μιά ομάδα που ακόμη και αν δεν είναι τοσο αποτελεσματική να έχει πλάκα και βάθος στο gameplay. Βέβαια τζάμπα καθυστέρησα να ξεκινήσω γιατί βλέπω πόσο καλό learning curve εχει το παιχνιδι, και οκ ότι λάθος και να κάνω που θα κάνω μετά το fort joy θα πείραματιστω στο καθρέφτη. Pyro geo και hydro Aero είναι η βαση μου θέλω να να δω ό,τι μαγεία και κόμπο έχει το παιχνίδι. Επέλεξα και έναν warfare νεκρόμαντη γιατί διαβάζω ότι θερίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Με εχετε καραψησει να το παρω το γκειμ. Μοιαζει καθολου στο πρωτο Dragon age?

Και τα δύο είναι εξαιρετικά. Αλλά έχουν αρκετά διαφορετικό gameplay. Το ένα είναι περισσότερο action based με pause και το άλλο είναι καθαρά turned based. Επίσης νομίζω η ιστορία του dao είναι κάπως ποιο epic. Βέβαια το divinity σου δίνει πολύ περισσότερη ελευθερία..  Προσωπικά μου άρεσε καλύτερα το dos2.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1

• 2 μήνες μετά...

Εμένα σε αυτά τα games η ελευθερία του customization καταλήγει ατελείωτος πονοκέφαλος. Τρελό ψάξιμο για να καταλήξω κάπου, και στο τέλος μετανιώνω και φτού πάλι από την αρχή.

Ξεκίνησα και εγώ πρίν από λίγες μέρες, δυστυχώς οι gaming ώρες μου ξαναγύρισαν στο 1 ώρα την ημέρα, οπότε βλέπω να το τερματίζω σε κάνα 3μηνο.

Την πάτησα όμως με τα Gift bags. Ενεργοποίησα το mod με τα διάφορα bags και αυτόματο συμμάζεμα του inventory. Είναι τρομερή ιδέα που όμως καταστρέφεται από το γεγονός ότι τα items που είναι μέσα στα bags δεν είναι available ούτε στους πωλητές, αλλά ούτε και στο equipment screen. Πρέπει να βγεί το αντικείμενο από την σακούλα για να είναι προσβάσιμο.

Και άντε τώρα να θυμηθείς ποιός έχει σε ποιά σακούλα τι 🙄

Και είναι persistent το mod, οπότε δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

6 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εμένα σε αυτά τα games η ελευθερία του customization καταλήγει ατελείωτος πονοκέφαλος. Τρελό ψάξιμο για να καταλήξω κάπου, και στο τέλος μετανιώνω και φτού πάλι από την αρχή.

Ξεκίνησα και εγώ πρίν από λίγες μέρες, δυστυχώς οι gaming ώρες μου ξαναγύρισαν στο 1 ώρα την ημέρα, οπότε βλέπω να το τερματίζω σε κάνα 3μηνο.

Την πάτησα όμως με τα Gift bags. Ενεργοποίησα το mod με τα διάφορα bags και αυτόματο συμμάζεμα του inventory. Είναι τρομερή ιδέα που όμως καταστρέφεται από το γεγονός ότι τα items που είναι μέσα στα bags δεν είναι available ούτε στους πωλητές, αλλά ούτε και στο equipment screen. Πρέπει να βγεί το αντικείμενο από την σακούλα για να είναι προσβάσιμο.

Και άντε τώρα να θυμηθείς ποιός έχει σε ποιά σακούλα τι 🙄

Και είναι persistent το mod, οπότε δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Πόσες ώρες έχεις παίξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...