Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Despotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μπορώ στο act 2 να αλλάξω class τους χαρακτήρες μου ?  Πχ έχω τον δικό μου παίχτη wizzard necro-pyro,τον red prince ως ,fighter tank με όπλο και ασπίδα , τον fane ως ranger huntsman- geomancer , και τον Beast ως battle mage aero-warfare. Είναι σωστό στήσιμο ?. Σε λίγο τελειώνω το fort joy. Δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα στις μαχες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Sabeas είπε

τι δυσκολια παιζεις? Respec γινεται με τον καθρεφτη στο υπογειο του καραβιου. Καλη ειναι αυτη η συνθεση που εχει το party σου

To classic mode παίζω. Δεν σου λέω ότι δεν έχω ψοφολογησει κάποιες φορές. Απλά αν δυσκολευτω πολύ σε κάποια μάχη την αφήνω , κάνω κάποια quest να ανέβω λίγο και μετά ξαναπάω και είναι πολύ βατή η εκβαση

Στις 12/1/2020 στις 12:12 ΠΜ, Skrez1982 είπε

To classic mode παίζω. Δεν σου λέω ότι δεν έχω ψοφολογησει κάποιες φορές. Απλά αν δυσκολευτω πολύ σε κάποια μάχη την αφήνω , κάνω κάποια quest να ανέβω λίγο και μετά ξαναπάω και είναι πολύ βατή η εκβαση

Σου λείπει ένας healer, άλλαξε τον δικό σου από necro σε hydro για να κάνεις heal και ίσως και στον beast ανεβάσεις λίγο το hydro ώστε να κάνεις extra heal και με αυτόν.

• Like 2

Εγώ ακόμη ειμαι στο fort , το party μου αποτελεία απο εναν warrior , healer , rogue και archer , έχω κάνει ομως τον red king healer αλλα μαλλον δεν έχω βάλει και πολύ σωστά τα talent . Επίσην τον warrior να τον έχω τίγκα dps οπως τον παίζω τώρα με two hand ή να τον κάνω με ασπίδα ?

• Like 1

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Εγώ ακόμη ειμαι στο fort , το party μου αποτελεία απο εναν warrior , healer , rogue και archer , έχω κάνει ομως τον red king healer αλλα μαλλον δεν έχω βάλει και πολύ σωστά τα talent . Επίσην τον warrior να τον έχω τίγκα dps οπως τον παίζω τώρα με two hand ή να τον κάνω με ασπίδα ?

Αφού έχεις rogue θα πρότεινα twohand. Χωρίς επιθετική μαγεία θα κουραστεί η ψυχή νομίζω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2020 στις 2:07 ΜΜ, SPANK είπε

Κάνε τον full dps με 2hand.

Αλλά να κάνεις τον red prince healer... απαράδεκτο 😁, ο πρόεδρας του house of WAR να είναι healer!!!

Επίσης, κάποιοι εχθροί έχουν full physical armor, εκεί θα τα βρεις σκούρα. Σκέψου το ενδεχόμενο του @{TDi}Dj2k..infc με έναν full offensive caster/summoner

Επεξ/σία από Mpiftekis
Additional info
  • Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες το έχω αγορασμένο πολύ καιρό άλλα για διάφορους λόγους δεν είχα ασχοληθεί με κατι τόσο μεγάλο. Λοιπόν θα ξεκινήσω. Ψαχτηκα σε λίγα και συγκεκριμένα είδα πολλά σχόλια να μπω έτσι θα με εκπλήξει μην δω βίντεο με τιπς.  Από όσα διάβασα αποφάσισα να επιλέξω Ifan γιατί έχει σχέση με το main story/fane γιατί υποτίθεται είναι το αστέρι και την lohse γιατι βρίσκεται κάπου στη μέση. 

Απορίες. 

1)να πάω random generated main character για 4ο η να βάλω red prince? Θα χάσω πολλά από το lore αν δεν βάλω red prince? Νανο και sebil τους απέρριψα. 

2)και είτε βάλω ραντομ είτε red prince ποιον να επιλέξω για να ελέγχω σαν MC?? Διαβάζω ό,τι η lohse σαν Mc είναι σαν να παίζεις άλλο παιχνίδι ό,τι έχει πολλά έξτρα αλλά επίσης διαβάζω ό,τι τό παιχνίδι έχει και ωραίο romance option κάι μου φαίνεται κάπως να έχω γυναίκα, μήπως εναλλακτικά να βάλω ifan? 

3)στι θέμα build να κάνω ένα τυπικο με έναν rogue (μάλλον ifan) ένα τανκ (είτε Mc είτε prince) ένα μάγο επιθετικό (fane) κάτι ένα μάγο γενικό με heal (lohse). 

Ψιλοστανταρακι δεν είναι? 

(το αναφέρει και πάνω ο TDi) από οπτική gameplay-wise δεν θα χάσω πολλά αν πάω με κάτι συμβατικό? 

Βέβαια 

Οπως είπα θα κάνω μόνο ένα playthrough (αλλά θα το απολαύσω θα βαρέσω πολλές ώρες) γιαυτό ρωτάω και τα 3 κυρίως 

Επεξ/σία από di maria kun

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έχω να το παίξω καιρό, θα σου πρότεινα τα εξής:

1. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις ένα ήρωα που έχεις φτιάξει εσύ ή σε ενδιαφέρει ο ήρωας να έχει μια παραπάνω ιστορία και χαρακτήρα? Θα σου πρότεινα το δεύτερο, μιας και o red price έχει ωραία ιστορία αν και θέλει υπομονή.

2. Δεν έχω παίξει με lohse, μόνο στο party μου την είχα και τα έσπαγε, οπότε δεν ξέρω πως είναι να παίζεις με αυτήν. Εγώ με ifan το τερμάτισα μιας και έχει πολλούς special διαλόγους με όλους και ταιριάζουν με το main story. 

3. Θα σου έλεγα να πειραματιστείς μόνος σου, για να δεις τι σου αρέσει. Αν και μια καλή τακτική είναι να αφοσιωθείς κυρίως είτε σε physical είτε σε magical damage και όχι 50/50. Καθώς οι εχθροί στο παιχνίδι με το που χάσουν μια απο τις 2 ασπίδες τους έχουν σχεδόν ψοφήσει. Οπότε δεν θες να χάνεις damage χτυπώντας και τις δυο ασπίδες (magical/physical).   

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1

5 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Δεν έχω παίξει με lohse, μόνο στο party μου την είχα και τα έσπαγε, οπότε δεν ξέρω πως είναι να παίζεις με αυτήν. Εγώ με ifan το τερμάτισα μιας και έχει πολλούς special διαλόγους με όλους και ταιριάζουν με το main story

ωραιος???εννοω εχει βαθος???ειχα κανει ενα πλει παλιοτερα και για καποιο λογο που δεν θυμαμαι τον ειχα αποκλεισει εντελως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

ωραιος???εννοω εχει βαθος???ειχα κανει ενα πλει παλιοτερα και για καποιο λογο που δεν θυμαμαι τον ειχα αποκλεισει εντελως

Απο ότι θυμάμαι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένας generic revenge hero ήταν, αλλά όπως έγραψα έχει πολλές αλληλεπιδράσεις με πολλούς βασικούς npc, κάτι που τον κάνει μοναδικό. Συν οτι το romance του με την Lohse ήταν ενδιαφέρον. Και γενικώς είναι καλογραμμένος χαρακτήρας.

Νομίζω τα 2 πιο ενδιαφέρον origins είναι του Fane και της Lohse. Αλλά δεν πολύ γουστάρω να παίζω ως γυναίκα σε τέτοια rpg και ο Fane είναι ένας nerd σκελετός. Ίσως και του Red prince είναι καλό, αλλά ο χαρακτήρας του είναι πολύ sheldon cooper για μένα.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1

8 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Νομίζω τα 2 πιο ενδιαφέρον origins είναι του Fane και της Lohse.

Με διαφορα. Ειδικά το final boss του quest-line τις Lohse τα σπάει.

• Like 1

12 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Αλλά δεν πολύ γουστάρω να παίζω ως γυναίκα σε τέτοια rpg και ο Fane είναι ένας nerd σκελετός. Ίσως και του Red prince είναι καλό, αλλά ο χαρακτήρας του είναι πολύ sheldon cooper για μένα.

Φακ, ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι από την μία με τραβάει από την άλλη δεν μου βγαίνει να παίζω female

3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Με διαφορα. Ειδικά το final boss του quest-line τις Lohse τα σπάει.

Και δήλ αν δεν την έχεις σαν main δεν το κάνεις?? 

Και μια ακόμα ερώτηση καθώς είμαι στο δίωρο. Σε ποια ταλέντα αξίζει σε βάθος χρόνου να αφιερώσω τα point skills. Pickpocket αξίζει γενικά στο παιχνίδι να το κανω?? Κάποιο άλλο που θα δώσει μια νότα '' έξω από το κουτι '' gameplay-wise και θα οδηγήσει σε έξτρα είτε εύκολους είτε χιουμοριστικους τρόπους να λύσω κάποιο γρίφο η sidequest 

Με Fane-Lohse θα συμφωνήσω, ήταν πολύ καλό το story τους και έτσι το τελείωσα και εγώ.

@di maria kun Οπωσδήποτε Pet Pal προσωπικά, για να μιλάς στα διάφορα ζώα και έτσι ανοίγεις νέους διαλόγους για quest κλπ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...