{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Ποιος είπε ότι οι μάγοι δεν είναι καλοί?! Χωρίς μάγο απλά πεθαίνεις. Προσωπικά έχω πάντα δυο στο party μου. Γενικά hints & tips υπάρχουν άπειρα video. Θα πρότεινα να μην δεις τίποτα στο πρώτο playthrough, just play. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Χάνουμε τίποτα από πλευράς story αν ξεκινήσουμε το δεύτερο παιχνίδι αντί για το πρώτο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, omega είπε Χάνουμε τίποτα από πλευράς story αν ξεκινήσουμε το δεύτερο παιχνίδι αντί για το πρώτο ? 5 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε (διάβασα ότι σεναριακα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) εγινε αρα κλασσικα build με μαγο και rogue Λοιπον είμαι στο νησί. Άπο ότι κατάλαβα μπορώ να επιλέξω μόνο 3 companions. Ποιους να αφήσω έξω? Ποιοι ας πούμε υστερούν στο θέμα ιστορίας γραφής χαρακτήρων κτλ. 2ο play δεν πρόκειται να κάνω. Ο fane μου φαίνεται ενδιαφέρον. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από rudigarcia222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Ο Fane έχει 200% poison resistance οπότε κανει heal οταν είναι poisoned, τον έχω στο party μου και σε συνδυασμό με poison attacks είναι τούμπανο. Necromancer με poison wands και ανεβασμένο το geomancer για μεγαλύτερο poison damage. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον τον Red prince που τον έκανα tank και τον ρίχνω στη μάχη μπροστά, μαζί με Fane λίγο πιο πίσω. Ifan warfarer με ψηλα το huntsman, τον βάζω σε ύψος και πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά. Συμπλήρωσα με sebille ως wizzard για healing/AOE skills με έμφαση στο poison για να βοηθάει και τον fane. Με αυτό το party συνήθως καθαρίζω τις μάχες με μια - Μαξ 2 απώλειες. Γενικά το πως θα κανεις το party εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως πχ με ποιον χαρακτήρα θα ξεκινήσεις εσύ το παιχνίδι + το στυλ με το οποίο θέλεις να παίξεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, morgoth_gr είπε Ο Fane έχει 200% poison resistance οπότε κανει heal οταν είναι poisoned, τον έχω στο party μου και σε συνδυασμό με poison attacks είναι τούμπανο. Necromancer με poison wands και ανεβασμένο το geomancer για μεγαλύτερο poison damage. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον τον Red prince που τον έκανα tank και τον ρίχνω στη μάχη μπροστά, μαζί με Fane λίγο πιο πίσω. Ifan warfarer με ψηλα το huntsman, τον βάζω σε ύψος και πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά. Συμπλήρωσα με sebille ως wizzard για healing/AOE skills με έμφαση στο poison για να βοηθάει και τον fane. Με αυτό το party συνήθως καθαρίζω τις μάχες με μια - Μαξ 2 απώλειες. Γενικά το πως θα κανεις το party εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως πχ με ποιον χαρακτήρα θα ξεκινήσεις εσύ το παιχνίδι + το στυλ με το οποίο θέλεις να παίξεις. Ευχαριστώ πολύ να ρωτήσω κάτι ακόμα . 1)Με fane/ifan/prince/Sebbile και τον Mc δεν αθροιζει 5? Πως γίνεται αυτό? Εννοείς αφήνεις πίσω τον MC? Γίνεται αυτό και παίζει κάποιο ρόλο στην πορεία και στην ιστορία? 2)και κάτι άλλο όταν τους βάζω στο party αρχικά μου λένε Ο fane πχ έχω μια άνεση στα μαγικά άρα τον έκανα wizard ο ifan στο τοξο άρα τον έκανα rogue. Στο προσωρινό πάρτι που έχω επιλέξει ξέμεινα με 3 μάγους και ένα rogue χωρίς τάνκ δήλ. Μπορώ να τους αλλάξω class και θα παίξει ρόλο αν πχ κάνω τον fane τανκ? εννοώ θα είναι κατώτερος επειδή η αρχική τού κλίση είναι σαν μάγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Το ξεκίνησα και έχασα λίγο την μπάλα. Επειδή θέλω να έχω μια καλή βάση και να βγει το υπόλοιπο παιχνίδι με καλή ροή να ρωτήσω για το εξής. Σκέφτομαι να κάνω ένα μάγο με νερό-πάγο Τον fane για νεκρομαντη και συναφή Τον ifan tank Και την τραγουδιστρια Rogue. Πως σας φένεται η επιλογή (2 μάγοι ένα τανκ ένα Rogue)?? Επίσης από ότι διάβασα αυτοί οι 3 έχουν την πιο διαδραστική ανάπτυξη και συμμετοχή στο main story. Τον νάνο τον απορρίπτουν όλοι. Οι άλλοι δύο έπρεπε αναγκαστικά να βγουν.... Κρίμα για τον Prince Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ τους έχω όλους default εκτος από τον δικό μου. Οποτε Ifan 1h/2h, Sebille daggers/bow, Fane default με focus σε offensive spells με wands και τέλος Lohse defensive spells με staff. Μέχρι το τέλος του game μπορείς να επενδύσεις και να τερματίσεις περισσότερα από ένα combat abilities. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 1:56 ΜΜ, rudigarcia222 είπε Ευχαριστώ πολύ να ρωτήσω κάτι ακόμα . 1)Με fane/ifan/prince/Sebbile και τον Mc δεν αθροιζει 5? Πως γίνεται αυτό? Εννοείς αφήνεις πίσω τον MC? Γίνεται αυτό και παίζει κάποιο ρόλο στην πορεία και στην ιστορία? 2)και κάτι άλλο όταν τους βάζω στο party αρχικά μου λένε Ο fane πχ έχω μια άνεση στα μαγικά άρα τον έκανα wizard ο ifan στο τοξο άρα τον έκανα rogue. Στο προσωρινό πάρτι που έχω επιλέξει ξέμεινα με 3 μάγους και ένα rogue χωρίς τάνκ δήλ. Μπορώ να τους αλλάξω class και θα παίξει ρόλο αν πχ κάνω τον fane τανκ? εννοώ θα είναι κατώτερος επειδή η αρχική τού κλίση είναι σαν μάγος. Έχω επιλέξει σαν main character την sebille οπότε σύνολο είναι 4, δεν μπορείς να έχεις μεγαλύτερο party. Πιο μετά στο act2 μπορείς να κάνεις respec όλους τους χαρακτήρες με έναν μαγικό καθρέπτη στο πλοιο, οπότε μπορείς να τους ξαναφτιάξεις με κάποιο τρόπο - προσοχή όμως σε ποιον δίνεις ποια skills γιατί μετά το respec δε θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς το είχα χάσει αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω. Πραγματικά RPG παλιάς κοπής σε όλα του. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχω πια τον χρόνο/συγκέντρωση/ενέργεια να ασχοληθώ μαζί του όπως του αξίζει μιας και τα quests του είναι, πολλές φορές, περίπλοκα, δαιδαλώδη και θέλουν προσοχή και παρατήρηση. Αλλά και μόνο που ασχολούμαι μαζί του εδώ και δυο εβδομάδες στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου, δείχνει την ποιότητά του. Σήμερα δε, θα κάνω κάτι που έχω να κάνω χρόνια. Θα κάτσω να παίξω βράδυ! Κάθε RPG έχει για εμένα μία "μάχη μηδέν". Ξεκινάς το παιχνίδι, η ομάδα σου έχει τα χάλια της, εξερευνάς όλο τον χάρτη, αλλά οι μόνες μάχες που μπορείς να κερδίσεις είναι με κάτι ποντίκια και αράχνες. Συναντάς ομάδες αντιπάλων που σε καθαρίζουν αμέσως και τρέχεις να τις αποφύγεις με χίλιους δυο τρόπους. Και μετά έρχεται η "μάχη μηδέν". Η ομάδα σου αντιμετωπίζει μία δυνατότερη ομάδα, αλλά πλέον και εσύ είσαι level 3-4. Χρειάζεσαι αρκετά loadings, στήνεις την ομάδα με ακρίβεια χιλιοστού, χρησιμοποιείς ό,τι spell, scroll και potion έχεις, και, τελικά, κερδίζεις. Από εκεί και πέρα, είσαι πια υπολογίσιμος και το παιχνίδι αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον. Γυρνάς πίσω στις ομάδες που μέχρι τότε σε είχαν του κλώτσου και του μπάτσου και τους ανταποδίδεις!.. Για εμένα, αυτή η μάχη ήταν με τον Voidwoken deep dweller. Κέρδισα με τα χίλια ζόρια, αλλά τα XP και το loot που μάζεψα, με έκαναν πλέον σοβαρή ομάδα. Τώρα είμαι στη φάση που επιστρέφω στο Fort Joy και ξεπαστρεύω μία μία όλες τις ομάδες των Magisters που μέχρι τώρα με είχαν ταράξει και τις έτρεμα!.. Καιρό είχα να γράψω τόσα πράγματα για παιχνίδι! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Voodooman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 γενικα το Fort Joy ειναι αρκετά ζόρικο ως περιοχή στην αρχή, τρως μπόλικο ξύλο αν δε προσέχεις πολύ όπως το είπες. μια λύση ειναι να κάνεις όλα τα quest που μπορείς δίχως μάχες (αν εχεις κ τα κατάλληλα attributes φυσικά) για να ανέβεις lvl και να πάρεις εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση πάντως, όσο προχωράει γίνεται όλο και καλύτερο αυτό το παιχνίδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα Επειδή θέλω να αγοράσω το divinity original sin 2 βλέπω οτι στα διάφορα μέρη εχει την standar , limited , divine και eternal . Η standar ειναι η Definitive edition δηλαδή έτσι και αλλιώς η definitve υπάρχει πλέον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ακριβώς, η definitive είναι ήδη εντός σε κάθε έκδοση πλέον. Την επιλέγεις από το launcher κάθε φορά που το τρέχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Despotas είπε Ακριβώς, η definitive είναι ήδη εντός σε κάθε έκδοση πλέον. Την επιλέγεις από το launcher κάθε φορά που το τρέχεις. Σε ευχαριστώ Κανένα καλό guide για αρχάριους / noobs για να διαβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SPANK είπε Σε ευχαριστώ Κανένα καλό guide για αρχάριους / noobs για να διαβάσω Μην διαβάσεις imho. Δεν έπαιζα σχεδόν ποτε τέτοιου είδους και μια χαρά σου εξηγεί το game τα πάντα. Στο δεύτερο playthrough άμα θες δες για secrets κτλ. Από εκεί και πέρα κάτι παραπάνω από το guide του wiki αμφιβάλλω να χρειαστείς. https://divinityoriginalsin2.wiki.fextralife.com/Divinity+Original+Sin+2+Wiki https://fextralife.com/beginners-guide-for-divinity-original-sin-2-definitive-edition/ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα