Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Xbox One X version, running in 4K resolution and with high dynamic range enabled, was brighter, crisper and more vibrant.

It was smoother and more responsive too, and will apparently run native 4K30 on Xbox One X, and dynamic checkerboard 4K30 on PS4 Pro.

Σταμάτησα να διαβάζω κάπου εκεί "smoother" 30 fps (όχι ότι χρειάζονται παραπάνω σε τέτοιο game) φαντάσου τι χρέπι θα ήταν το laptop για να του φανούν smooth τα 30🤩.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα κ απο εμένα. σε λίγες μέρες κάνω μετακόμιση και θα μείνω χωρίς internet αρκετό καιρό. αυτό σημαίνει οτι θα κάνω μια παύση απο το wow και ψάχνω να βρώ κάτι που θα με κρατήσει. ΄δοκίμασα path of exile αλλά δεν...έτσι σκέφτομαι divinity 2 που έχω την definitive έκδοση στο pc μου. αξίζει λέτε να μπώ στο τρυπάκι?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ρωτάς άμα αξίζει ένα game που έχει πάρει άψογες κριτικές από σχεδόν όλους και στις 12 σελίδες του forum δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο?! Buy it!

Δε θα το έλεγα. Είδα WoW, Path of Exile και Divinity: Original Sin 2 στο ίδιο post, δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Μόνο κανένα Eye of the Beholder λείπει.

Νομίζω πως κάτι σε single player hack and slash ταιριάζει, και από αυτά να φάνε κι οι κότες.

Άσχετο αλλά πρέπει να τελειώσω το Banner Saga 3.

Δημοσ.

όχι από όλους. Το είχα γράψει και σε αυτό το νήμα το game είναι εξωφρενικά unbalance και ξαφνικά γίνετε σαδιστικά δύσκολο. Για μένα ήταν απλά απαγοήτευση και δεν ειλκρινά δεν κάθισα να σπάσω στα νεύρα μου ενώ είχα φοβερή όρεξη να ασχοληθώ μαζί του

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ρωτάς άμα αξίζει ένα game που έχει πάρει άψογες κριτικές από σχεδόν όλους και στις 12 σελίδες του forum δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο?! Buy it!

Δημοσ.

Για ένα πράγμα που δεν σου άρεσε δεν παρατάς ολόκληρο game του 10/10. Επίσης μιλάμε για την Definitive που αυτό που λες έχει διορθωθεί. ;) Ο Toby πιο πάνω δεν κατάλαβα τι λέει btw. 🤔

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Για ένα πράγμα που δεν σου άρεσε δεν παρατάς ολόκληρο game του 10/10. Επίσης μιλάμε για την Definitive που αυτό που λες έχει διορθωθεί. ;) Ο Toby πιο πάνω δεν κατάλαβα τι λέει btw. 🤔

15 ώρες πριν, spiritclay είπε

καλησπέρα κ απο εμένα. σε λίγες μέρες κάνω μετακόμιση και θα μείνω χωρίς internet αρκετό καιρό. αυτό σημαίνει οτι θα κάνω μια παύση απο το wow και ψάχνω να βρώ κάτι που θα με κρατήσει. ΄δοκίμασα path of exile αλλά δεν...έτσι σκέφτομαι divinity 2 που έχω την definitive έκδοση στο pc μου. αξίζει λέτε να μπώ στο τρυπάκι?

Εδώ είσαι :) Προσωπικά νομίζω πως ο φίλος απλά άκουσε το όνομα και δεν ξέρει τι παιχνίδι είναι το D:OS 2. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε Torchlight, van Helsing, Age of Decadence, Vran, Titan Quest, γενικά οποιοδήποτε single player hack and slash.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok σε έπιασα, εγώ κατάλαβα ότι θέλει γενικά κάτι καλο που να μοιάζει με διάρκεια. Θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί είναι και το μονο turn based στο είδος (that I know of).

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

δεν παίζει ρόλο το τί είδος παιχνιδιού θα παίξω. είμαι μέσα σε όλα. απλώς θέλω κάτι που να κρατήσει καιρό και επειδή κατάλαβα οτι το συγκεκριμένο έχει μπόλικο ζουμί,γιαυτό ρώτησα. σου σου νάχαμε να κάνουμε. φυσικά και ξέρω απο τις κριτικές οτι το παιχνίδι σπέρνει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εξαφανιστεί αυτόν τον καιρό λόγο αυτού του παιχνιδιού. Τα σπάει το παιχνιδάκι!

Είχανε ήδη τρομερό σύστημα μάχης, προσθέσανε και ένα κάρο πράγματα στο DOS2 ήρθε και η DE να βελτιώσει το "μέτριο" τέλος? Τι άλλο θες.

Βέβαια να πω την  αλήθεια εχει ψιλοπέσει το ενδιαφέρον προς το τέλος (arx) ακόμα και στην DE αλλά ακόμα είναι πολυυ καλό.Πραγματικά σε απορροφάει στον κόσμο του και περνάνε οι ώρες χωρις να το πάρεις χαμπάρι. Κάθε μάχη είναι και ένα Puzzle, ιδιαίτερα αμα το παίζεις σε Tactician. Βεβαία, σε αυτήν την δυσκολία, αν δεν διαβάσεις ένα guide για καλό Party composition ή ποια skills είναι op θα κάνεις ποιο πολλά restart και απο dark souls. Και τα side quests/story/ σου κρατάνε το ενδιαφέρον.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους rpgάκηδες!! 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1
Δημοσ.

Το ξαναέπιασα και εγώ. Παίζω co-op με έναν φίλο την Classic edition.

Είχαμε φτάσει chapter 3 με 25 ώρες περίπου όποτε δε μας έκανε καρδιά να το αρχίσουμε από την αρχή με την Definitive edition.

Έτσι όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι που σε απορροφά και απαραίτητη αγορά για τους φίλους του είδους. Απλά μην το χάσετε.

• Like 1
Δημοσ.

Ο χρόνος είναι περιορισμένος δυστυχώς..Ξέρω πως έχει αρκετές αλλαγές αλλά μου φαίνεται βουνό από την αρχή.

Εννοώ 25 ώρες όταν φύγαμε από Fort Joy. Δε θυμάμαι να αφήσαμε πολλά quest.

Μια χαρά το βρίσκω σε co-op όπως και το 1, γούστα είναι αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...