Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin 2

Despotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω για το 2, αλλά η rogue μου στο πρώτο ήταν η αγαπημένη μου κλάση λογο του damage "immunity" που πρακτικά είχε χάρη στο stealth. "Long jump" πίσω από τον τελευταίο εχθρό, backstab, backstab, backstab, stealth, next round and repeat :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά η Larian είναι φειδωλή στις εκπτώσεις της. Ακόμα και το πρώτο Divinity Original Sin άργησε πολύ να πέσει κάτω από τα 20 ευρώ και λογικά το ίδιο θα συμβεί και με αυτό.

• Like 1

• Super Moderators

Λογική τη βρίσκω την έκπτωση, υπό την έννοια πως είναι πολύ πρόσφατος τίτλος, με εξαιρετικές κριτικές. Όχι πως δεν είναι σημαντικό το ποσό που πρέπει να δώσεις ή δεν θα ήθελα να το δω πιο χαμηλά...

Αλλά, δεν έχουν ρόλο να το ρίξουν, συν του ότι κινδύνευαν να γίνουν στόχος κριτικής από όσους το είχαν αγοράσει ήδη.

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη, αλλά είναι και αυτό στα υπόψη.

• Like 1

Λογική τη βρίσκω την έκπτωση, υπό την έννοια πως είναι πολύ πρόσφατος τίτλος, με εξαιρετικές κριτικές. Όχι πως δεν είναι σημαντικό το ποσό που πρέπει να δώσεις ή δεν θα ήθελα να το δω πιο χαμηλά...

Αλλά, δεν έχουν ρόλο να το ρίξουν, συν του ότι κινδύνευαν να γίνουν στόχος κριτικής από όσους το είχαν αγοράσει ήδη.

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη, αλλά είναι και αυτό στα υπόψη.

καλά σίγουρα ναι! 

Και έτσι πάει με ζήτηση και προσφορά.

Δεν είναι όλοι codemasters να πετάει στα πρώτα sales -50% και να φαίνονται μλκες οι άλλοι που το είχαν αγοράσει πριν λίγο καιρό!

Αλλά ένα 25% (στα 33€) θέλω να πιστεύω για γιορτές θα ήταν οκ!

Δεν ξέρω τί να κάνω..έχω ξοδέψει φράγκα τώρα σε vga/monitor/fans και κάτι άλλα μπλιμπλίκια..να το πάρω;

22/1 ξεκινάει και η εξεταστική,σε μερικές μέρες τα κόβω όλα για διάβασμα..

Το σοφό θα είναι μετά την εξεταστική,με την ελπίδα ότι ίσως φάει κάνα τέτοιο sales σε τίποτα γενέθλια του dev team :D ξέρω γω.

Και εγω το καταλαβαινω αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για digital only τιτλο και ειναι και γιορτες αρα ενα εστω 20-25% δεν θα ηταν τοσο ακραιο και θα τους εδινε και παραπανω πωλησεις σιγουρα.

• Like 2

Και εγω το καταλαβαινω αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για digital only τιτλο και ειναι και γιορτες αρα ενα εστω 20-25% δεν θα ηταν τοσο ακραιο και θα τους εδινε και παραπανω πωλησεις σιγουρα.

Και θα είχε και ο tdi παρέα τον extreme να παίζει το παιχνίδι! Αυτό πού το πας?

Θα κάνω την λογική κίνηση και θα περιμένω για όταν τελειώσω την εξεταστική-εκτος και αν το καλό ξωτικό (ο φίλος μου)πει στον Άη Μπίλι και μου το πάρει τώρα,αλλά χρόνο δε θα χω είναι σίγουρο αυτό.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πέρασα στην επίθεση,χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο όπλο..το reddit!(λέμε τώρα)

https://www.reddit.com/r/DivinityOriginalSin/comments/7mf0a3/can_you_give_us_a_better_discount_on_the_current/

Επεξ/σία από xtrmsnpr

404 not found, backfired! :D :D :D you got "shot" down son! :P

ναι ας τολμήσουν εμένα να μου κάνουν τέτοια παλιοπράματα και θα δουν, "θα δείτε τι θα πάθετε" .

δε ξέρω τί κάνει ο opera,αλλά τα ίδια έκανε και στο youtube όταν πάτησα share το link για εδώ..

Κρίμα και τον έχω βολευτεί,βλέπω να γυρίζω πίσω σε firefox.

το έφτιαξα το λινκ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και μιας και το πήρα έπιασα το διάβασμα,και όπως είπαμε..πολύ δύσκολο με το ελλιπές tutorial του..έχω λιώσει στο youtube.

WIKI

και μια σειρά από οδηγούς για builds στο ίδιο κανάλι

Επεξ/σία από xtrmsnpr

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...