Kantekas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα (ο θεος να την κάνει δηλαδή!) Ζητώ τα φώτα σας γιατί έκανα λαλακία και δεν ξέρω τι να κάνω. Ειχα κάτι περιττές εφαρμογές που ήθελα να τις απεγκαταστήσω, ανοίγω λοιπον το revo uninstaller και τις καταργώ. Αντι να το κλεισω, συνεχίζω (σαν καλος μλκς!) και βρισκω και άλλα περιττά και βλέπω ενα που έλεγε Microsoft ofice professional plus 2010 update και λεω τι το θελω ας το διαγραψω. Και εκει που ξεκινάει το uninstall καταλαβάινω οτι πάω να κάνω μλκια και το ακυρώνω. Πάω μετά να ανοίξω ενα αρχείο word άνοιγε έλεγε '' Microsoft office cannot verify the licensce for this application. A repair attemt has failed. The application will now shut down. Οντως είχα το word, το excel και το power point σπασμένα απο ενα cd φίλου και τώρα δεν λειτουργει τίποτα. Δεν μπορω να ανοιξω/γραψω τίποτα. Οσον αφορά τις λύσεις, πήγα στην επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση βρήκα το τελευταίο restore point απο την λίστα που μου έβγαλε αλλά δεν διορθώθηκε. Οι τιμές απο οτι είδα στο εμπόριο είναι απαγορευτικές (κοντά στο 100 ε κυμαίνεται το office) ! Μπορει κάποιος να με βοηθήσει, καμία ιδέα/γνώση ?? P.S Σε ενα μήνα πρέπει να παραδώσω την πτυχιακή μου και νιώθω λες και μου έχουν δέσει τα χέρια!
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μία λύση είναι να κατεβάσεις κάποια πειρατική έκδοση και να τη περάσεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Εδώ δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.Δεύτερη λύση να κατεβάσεις πχ το libre office που είναι free, δεν είναι το ίδιο καλό με το ms office αλλά θα κάνει τη δουλειά του μέχρι να βρεις άκρη.Τρίτη λύση να αγοράσεις τα ms office, οι τιμές τους όμως είναι πράγματι πολύ ψηλά.Τέλος, υπάρχει και αυτό https://office.live.com/start/default.aspxγια να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου, τα περνάς στο onedrive και τα επεξεργάζεσαι. δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά λύση ανάγκης μέχρι να κάνεις τη πρώτη επιλογή που λογικά εκεί θα καταλήξεις. 1
mpompo13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αγοράζεις μία άδεια Microsoft Office αλλιώς κατεβάζεις ένα από αυτά τα δωρεάν: 1) Libre office 2) Apache open office 3) Kingsoft Office 1
Kantekas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πραγματικά Χίλια ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα τις κοιτάξω ολες προσεκτικά μια μια για να δω ποια συμφέρει περισσότερο!! Οσον αφορά λύση μέσω του συστήματος δεν υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος φαντάζομαι να βάλω εγω συγκεκριμενη ημερομηνία ως restore point και να γυρίσει εκεί ε?
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δε πιστεύω να αλλάξει κατι μέσω του restore.μακάρι να κάνω λάθος αλλά δύσκολα θα ξαναλειτουργήσουν.
TheAccountant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δεν καταλαβαινω γιατι πνιγεστε σε μια κουταλια νερό... Ξηλωσε τελειώς το office που έχεις, απο εκει και πέρα εγκαθιστάς ξανά μια κοπια είτε απο τον φίλο είτε απο κάνα θείο και φροντίζεις για το activation.... Δεν βλεπω καποια τρομακτική και ανεπανόρθωτη ζημια. Επίσης... αν θες νόμιμες καταστάσεις, 1) βλεπεις τις αγγελιες του insomnia οπου πωλούνται κλειδιά retail του οφις 2) όσο ακομα εισαι φοιτητης, εχεις κατι σουπερ προνομιακά πακέτα στο office 365 που με κάνουν να απορώ γιατι ασχολείστε με παράνομες κόπιες και μεσοβέζικες λύσεις. http://www.amazon.de/Microsoft-Office-365-University-Jahresabonnement/dp/B00B4146CW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440627378&sr=8-1&keywords=office+365+student+f%C3%BCr+4+jahre(ΠΑΡΤΟ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα