fallen4ngel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι βρε ξέρω πως κάνεις OC . Δυστυχώς δεν παίζω BF4 και δεν μπορώ να πω κάτι πάνω στο συγκεκριμένο, στην ουσία αυτό που λες είναι ότι υπάρχει περίπτωση ο i5 να τρώει μπουκάλι, αυτό μου φάνηκε περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 εχεις δικιο. Αλλα δεν νομιζω να συγκρινει κανενας i7 με τον 8320/50. αλλα τον i5. εγω προσωπικα δοκιμαζοντας στο pc φιλου που στησαμε τις προηγουμενες εβδομαδες απογοητευτικα. ηθελε Intel Και πηγαμε στον i5 Μιας και διαβασα εδω οτι ηταν φοβερος για gaming. βαζω το bf4 και εχοντας κλεισει το turbo (παντα τα κλεινω) και ετρεχα στοκ σε 64αρι map εβλεπα 100% 2 ή και 3 πυρηνες (τα παντα φουλ) με την 290. frame drop δεν ειχα αλλα φανταζομαι οτι σε εντονες μαχες ολο και κατι θα γινοταν. μετα εκανα oc. οσο παει με 1.1v εφτασε στα 4.2 αλλα και παλι βλεπω οτι η χρηση ανεβαινει αρκετα 93% και μερικες φορες εχω παλι πυρηνα στα 100%. και το μονο που τρεχει απο πισω ηταν Msi afterburner και hwmonitor.αυτο δεν μου αρεσε. στον I7 που εχω καμια σχεση και εχω 970 ποτε δεν εχω δει πανω απο 70-80%ενω βαζω και μουσικη να τρεχει απο πισω. θελω πολυ να βαλω την 290 στο συστημα μου με τον 8370 στα 4.5 να δω με τα δικα μου ματια τι γινεται. Πριν πάρω τον 8320 να τον δοκιμάσω, κατεβάσαμε στον δίσκο του φίλου το bf4 μου και τρέξαμε multiplayer με το afterburner ανοιχτό να δούμε τι παίζει και εννοείται με dx 11 και όχι με mantle γιατί έχει θέματα με stuttering. Στοκ ο 8320, κλειστά τα apm, c6, το turbo boost και ανοιχτό το cnq. Λοιπόν, μπήκαμε shanghai 64 παίκτες, το usage της 290 καρφωμένο 99% κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενα bottleneck σίγουρα, ο 8320 έπαιζε 60-70% usage, άνετα άνοιγες youtube και ότι άλλο ήθελες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 τωρα με το oc δεν εχει σιγουρα. ομως αν στα 4.2 εχω μερικες φορες 100% χρηση σε 1 απο τους 4καποιες φορες και μονιμα να παιζουν με 85-93% σταθερα τοτε στα 3.5 που ειναι στοκ συνχοτητα τοτε στανταρ θα εχει μπουκαλι. και δεν νομιζω να φταιει κατι στο συστημα, αν το παλικαρι πει να τρεξει και καμια εφαρμογη παραπανω απο πισω σιγουρα θα υπαρξει προβλημα. Multi ολα τερμα τα ειχατε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απλά αξιοποιείται όλος ο i5 για αυτό ταβανιάζει. Τώρα περί μπουκαλιού δεν ξέρω, μιας και δεν μας έκοψε τότε που κάναμε δοκιμή και στον 4690k στα 4.3 με την ίδια 290 να ανοίξουμε afterburner. Θυμάμαι πως δοκίμασα στον 4690k να κλείσω τους δύο πυρήνες εκείνο το διάστημα που είχα πορωθεί με g3258 vs τον athlon μου, για να δω πως πάει ένας g3258 στα 3.9, λέω στα 3.9 γιατί το turbo boost το άφησα ανοιχτό. Η κάρτα ήταν η ίδια 290 που γίνανε και οι δοκιμές στον 8320, μπαίνουμε στο παιχνίδι και ανοίγω afterburner (μου έκοψε και άνοιξα με τους δύο πυρήνες και δεν άνοιξα και με τους τέσσερις, μυαλό σου λέει μετά ) και βλέπω cpu 1-cpu 2 100% ταβάνιασμα, χωρίς καν να έχουμε αρχίσει μάχες είμασταν στην βάση μας, από τα 45 fps με τα πάντα ultra όσο προχώραγα είχα κάτι stuttering μέχρι αηδίας, λογικά με overclock θα διορθωνόταν ελάχιστα η κατάσταση. Κατά τα άλλα παίζουν με g3258 κλοκαρισμένο bf4 multiplayer ενώ ταβανιάζει ήδη ο 4690k που έχει τον διπλάσιο αριθμό πυρήνων . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 εχεις δικιο. Αλλα δεν νομιζω να συγκρινει κανενας i7 με τον 8320/50. αλλα τον i5. εγω προσωπικα δοκιμαζοντας στο pc φιλου που στησαμε τις προηγουμενες εβδομαδες απογοητευτικα. ηθελε Intel Και πηγαμε στον i5 Μιας και διαβασα εδω οτι ηταν φοβερος για gaming. βαζω το bf4 και εχοντας κλεισει το turbo (παντα τα κλεινω) και ετρεχα στοκ σε 64αρι map εβλεπα 100% 2 ή και 3 πυρηνες (τα παντα φουλ) με την 290. frame drop δεν ειχα αλλα φανταζομαι οτι σε εντονες μαχες ολο και κατι θα γινοταν. μετα εκανα oc. οσο παει με 1.1v εφτασε στα 4.2 αλλα και παλι βλεπω οτι η χρηση ανεβαινει αρκετα 93% και μερικες φορες εχω παλι πυρηνα στα 100%. και το μονο που τρεχει απο πισω ηταν Msi afterburner και hwmonitor.αυτο δεν μου αρεσε. στον I7 που εχω καμια σχεση και εχω 970 ποτε δεν εχω δει πανω απο 70-80%ενω βαζω και μουσικη να τρεχει απο πισω. θελω πολυ να βαλω την 290 στο συστημα μου με τον 8370 στα 4.5 να δω με τα δικα μου ματια τι γινεται. 290+8370 Super φίλε μου και στο λέω γιατι αυτά έχω.Στα 5Ghz ο επεξεργαστής αλλα με νερό φυσικά δεν μασάει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ειχα καιρο να δω μια ωραια συζητηση μπραβο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Στο Titanfall πάντως έχω 60αρι στα 1080 καρφωμένο και όλα στα High όλα όμως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ειχα καιρο να δω μια ωραια συζητηση μπραβο. Βασικά είναι επιτέλους μια συζήτηση που λέει τα πράγματα για τους οκταπύρηνους amd fx με το όνομά τους. Είναι από τις λίγες φορές που όλοι οι κάτοχοι amd σε αυτή την συζήτηση μοιραζόμαστε εμπειρίες από τις πλατφόρμες μας που είναι κατά τις 99% θετικές. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Συνεχίστε να κρίνετε βάσει των μισθών Ελλάδας.... Σε διαβεβαιωνω οτι απο 5 πλουσιους ξενους φιλους που εχω,που αγαπουν τα PCs οπως εμεις,ενας Ρωσος ,ενας Βρεττανος, 2 Αμερικανοι,ενας Φινλανδος,(εχω και αλλους ,αλλα αυτοι οι 5 εχουν χοντρο χρημα για αυτο τους αναφερω)αγοραζουν μεν ακριβα,αλλα παντα με βαση συγκεκριμενα πραγματα και ποτε δεν αγοραζουν καινουργιο απλα επειδη βγηκε,αλλα μονο αν τα παιχνιδια και οι εφαρμογες που παιζουν το απαιτουν.Δεν ειναι σπαταλοι ,και δεν ξοδευουν ουτε ενα ευρω αν δεν χρειαζεται. Οσους το κανουν,τους θεωρουν ανοητους. Για αυτο 2 απο αυτους ειναι με εναν 2700Κ και οι 3 αλλοι με Ivy ισαξιους περιπου. Να πω και κατι γενικο γιατι διαβαζω πολλες καφριλες στις αναβαθμισεις. Μερικοι σπαταλουν μεγαλα ποσα για να μετρανε fps στην πανω γωνια αριστερα της οθονης και να μπεντσαρουν για να κανουν φιγουρα.Χρειαζεται η αισθητικη στα γραφικα,αλλα πιο πολυ χρειαζεται η ''εσωτερικη'' αισθητικη ενος game. Δηλαδη, πρωτοτυπια,σεναριο,χτισιμο χαρακτηρων,δημιουργικη φαντασια,πλοκη. Αυτα,αν υπαρχουν,δεν χρειαζεται να εισαι maxed out σε γραφικα για να τα απολαυσεις, απλα πρεπει να εχει γινει καλη προσπαθεια απο τα game studios και ο gamer πρεπει να εχει επιπεδο και κουλτουρα,κατι που λειπει σε μεγαλο βαθμο στην Ελλαδα,ειδικα τωρα τελευταια. Μου θυμιζει την κατασταση που καποιος εχει αγορασει ενα πανακριβο στερεοφωνικο συστημα,βαζει Μπετοβεν, και δεν απολαμβανει την μουσικη,αλλα συγκεντρωνεται στο αν βγαινει η σωστη πιστοτητα ηχου για τα χρηματα που αγορασε. Υπαρχουν τετοια ατομα,ειχα τη ατυχια να γνωρισω τετοιους κενους περιεχομενου ανθρωπους. Η σαν την διασημη σκηνη με τον Bruce Lee που του αρεσε η φιλοσοφια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Προσωπικα δεν θεωρω οικονομικη λυση εναν 8320 150€ + αλλα 100€ για aio ωστε να παει 4,5+ με αυτα μπορεις να παρεις εναν locked i7 , αλλα αυτα ειναι η γνωμη του καθε ενος 150+100= 250. Αλλο 250 και αλλο 330 που κανει ενας 4790, χωρις να υπολογισουμε ενα after market cpu fan. Σημερα οι διαφορες στις 2 πλατφορμες ειναι πολυ μεγαλες. Βεβαια αμα αφορα επαγγελματικη χρηση πιστευω οτι ο i7 ειναι μονοδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 τωρα με το oc δεν εχει σιγουρα. ομως αν στα 4.2 εχω μερικες φορες 100% χρηση σε 1 απο τους 4καποιες φορες και μονιμα να παιζουν με 85-93% σταθερα τοτε στα 3.5 που ειναι στοκ συνχοτητα τοτε στανταρ θα εχει μπουκαλι. και δεν νομιζω να φταιει κατι στο συστημα, αν το παλικαρι πει να τρεξει και καμια εφαρμογη παραπανω απο πισω σιγουρα θα υπαρξει προβλημα. Multi ολα τερμα τα ειχατε? Όλα τέρμα φίλε, όλα ultra και aa 4x msaa. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 αν ειχες στα cores 60-70% τοτε το ετρεχε σαν τον 4790κ. αλλα οπως ειπα παραπανω ο 4690κ με καποια εφαρμογη να τρεχει απο πισω θα δημιουργησει καποιο θεμα σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το topic λεει Fx 6300 vs 8320 και εχει καταντησει για το overclock των intel.... Ας κλειδωσει καλυτερα γιατι ουτως ή αλλως ο ενδιαφερομενος πιστευω οτι εβγαλε ακρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το topic λεει Fx 6300 vs 8320 και εχει καταντησει για το overclock των intel.... Ας κλειδωσει καλυτερα γιατι ουτως ή αλλως ο ενδιαφερομενος πιστευω οτι εβγαλε ακρη. Έτσι και εξάλλου κάποια στιγμή θα κλειδώθεί το θέμα όπως και να έχει. Βασικά όχι απλά έβγαλε άκρη αλλά πήρε συμβουλές ακόμα και για τα εγγόνια του που λέει ο λόγος . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν είναι κούφια τα MHz, είναι παλιότερης τεχνολογίας. Κούφια είναι τα MHz των FX που θες 5,0GHz για να έχεις τα ίδια με έναν intel στα 3,0GHz π.χ.εδώ έχεις να κάνεις με διαφορετικό μέγεθος του core και ας είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Στους σύγχρονους ίντελ υπάρχουν αρκετά σετ εντολών. Στους phenom, οπου εκει Ήταν η όλη κουβέντα σύγκρισης δεν είχαν τα επιπλέων σετ εντολών. Αλλά μια και το συγκρίνεις με ίντελ, πάρε έναν Ι7, κόλλα όλα τα cores μαζί να έχεις ένα μεγάλο core για φουλ ipc Και άσε μόνο τα mmx, sse, sse2, sse3. εκεί να δεις πόσο Αχρηστος θα γίνει. γι'αυτό μην κολλάς με το μέγεθος του core, αλλά τι μπορεί να κάνει αυτό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα