Προς το περιεχόμενο

fx 6300 or fx 8320 για gaming?

noobowarrior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια ευχαριστω οσους απαντησαν στην απορια μου.Στους υπολοιπους που αδραξαν την ευκαιρια για να κανουν το thread versusακι καλυτερα να απαντησει καποιος moderator.

Οι Fx όταν φτάσουν η περάσουν τα 4.5 δεν έχουν μπουκάλι με τίποτα.Δαγκωτό 8320 ts αλλα με τι motherboard θα είσαι??

Μια asus 970
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί ο μέσος χρήστης που παίζει παιχνίδια, κάνει streaming, επεξεργασία βίντεο/εικόνας, έχει ακόμα ένα παιχνίδι ανοικτό και μερικά ακόμα πράματα ταυτόχρονα..

Τα παιδια καλα τα λενε παραπανω για τα περι value που μπορει να κερδισει καποιος απο FX 8320/8350 αν ξερει τι θελει,αλλα δυστηχως η πραγματικοτητα εκτως insomnia ειναι η παραπανω. Αναθεμα το Multitasking που κανει η μαζα που παιζει στην Ελλαδα η μαζα,Lol,Dota 2,Wow,Counter Strike,Call Of Duty και Pro. Εκτως του Pro που εχει και την επιλογη του pause στα αλλα παιχνιδια πχ που δυσκολο εως αδυνατο να κανεις alt tab τι να το κανεις το Multi tasking???

Τα ιδια βλεπω και στο topic για νεα συστηματα για αναβαθμισεις''παρε τον i5 4690k για να κανεις Overclock,παρε τον 8320 για overclock''και τις περισσοτερες φορες ο ενδιαφερομενος ή δεν θα ασχοληθει καθολου με το oc ή αντε να ασχοληθει λιγο(εχει δει να αναφερουν σαν μικρο overclock και το turbo Boost).

Επισης επειδη παραπανω ειδα και αναφερεται το Streaming,δεν θελει και αναλογη συνδεση Internet η καλη ποιοτητα streaming κατι που στην Ελλαδα ειναι ειτε προνομιο λιγων(οσων πιανουν full 24αρα ή να τα σκασουν χοντρα για VDSL).

Σιγα μην βαλει ο μεσος Ελληνας gamer Vdsl για να κανει streaming...

Τα παιχνιδια ειναι bf4 και κανενα pro.Δεν υπαρχουν λεφτα για αλλη πλατφορμα τυπου ιντελ καθως θα χρειαστει να μπει το χερι βαθεια στην τσεπη :-(

Τελος μπορει να μου πει καποιος απο τα σεντονια που γραφτηκαν παλι για Multitasking,streaming και λοιπες αηδιες που δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το θεμα αυτο,για ποιο καταραμενο λογο να παρει Fx 8320/8350 ή i5????Για να παιζει Pro????

Ειδατε πχ πουθενα να λεει οτι θα ασχοληθει με Overclock,streaming και λοιπα???

Και απο την στιγμη που το τονιζει οτι δεν μπορει να παει σε Intel και να θελει για ποιο λογο βλεπω και αναφερονται οι Intel????

• Like 3

6300vs8320 δε λεγεται το θεμα? Τι σχεση εχουν οι intel?

Καθεστε και ασχολειστε τωρα, οπως καναμε ξανα και ξανα και ξανα. Οτι και να παρει ευχαριστημενος θα μεινει, εδω εγω εχω παθει πλακα με το τι μπορει να κανει ο μικρος 3258, ο 8320 θα μασαει?

Εχω φιλο με 6300, ολα τα παιχνιδια τα παιζει τερμα γραφικα -οσο παει η καρτα δηλαδη- εκει που υστερει ειναι 2-3 συγκεκριμενα ΜΜΟ που παλι εχουνε πολυ καλα fps αλλα υπαρχουν αισθητα drops σε καποια σημεια, και 1 παιχνιδι που ειναι καινουριο και δεν υπαρχει καθολου optimization ακομα. Σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια -including GTA V- το παιδι δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα, και εγω να σας πω που το εστησα το μηχανημα επαθα καπως τη πλακα μου μιας και δεν ειχα fx ποτε, μονο am2 ειχα και phenom απο τους πρωτους.

Ειχαμε δωσει κοντα 500 ευρω τοτε πριν 2 χρονια, για τον 6300, μια σωστη μητρικη, 8γιγα ram ενα κουτι καλουτσικο και το coolermaster g550m νομιζω, τοτε ειχαμε βαλει φυσικα αλλη καρτα γραφικων, τωρα την εχει πουλησει και εχει βαλει την 280x. Δηλαδη τι αλλο να θελει κανεις με 500 ευρω, με αυτα τα λεφτα ουτε 6700κ + μητρικη δε παιρνεις να ουμ.

• Like 3

@Fulgore streaming είναι γενική έννοια μπορεί απλά να τραβάει video το game play πράγμα το οποίο δοκιμαστικε σε FX και I5. O FX με GTX580 και ο I5 με GTX670, το παιχνίδι Arma 3. Μην πω τι έγινε ;) Βέβαια πλέον αυτά τα αναλαμβάνει ή VGA θα μου πεις αλλά είναι ένα απλό παράδειγμα ωμής δύναμης. Το αν για ΧΥ λόγους δεν εκμεταλεύτηκε σωστά είναι άλλο θέμα, λίγο ή AMD λίγο η Intel έγινε αυτό που έγινε. Όπως και να είναι πάντως το VFM το έχει σίγουρα ένα chip το οποίο τεχνολογικά είναι αρχαίο κακά τα ψέμματα.

Πάντως για να πω την αλήθεια δεν έγινε άσχημο το thread (όχι τόσο όσο άλλα vs anyway).

Χαίρομαι πραγματικά που κάποιοι όπως ο Multi πχ παρότι θερμός υποστηρικτής της Intel είδε τα πράγματα ξεκάθαρα και απάντησε με σαφήνεια όταν διαπίστωσε αυτό που προσωπικά του είχα πει αρκετές φορές. Μπράβο που δεν έκανε ούτε κολοτουμπα ούτε φόρεσε κασκόλ, έτσι πραγματικά μπορεί το site να βοηθήσει και κάποιους που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, το παιχνίδι τους οικονομικά χωρίς πολλές φορές να κάνουν και καθόλου παραχωρήσεις ή έστω ελάχιστες.

Επίσης ο Thanos είπε την αλήθεια για τις θερμοκρασίες σε όλους αυτούς που αναφέρουν θερμάστρα και φούρνο τα FX.

Αυτά πρέπει να διαβάζουμε στα τεχνολογικά φόρουμ και όχι απλά να πετάμε links από sites τα οποία είναι δουλειά για κάποιους, πραγματικές εμπειρίες χρηστών που είχαν επαφή και με τις δύο πλατφόρμες και ενημέρωση τον υπέρ και κατά είτε πρόκειται για CPU είτε GPU μιας και σε αυτά τα δύο είναι το βασικό vs.

Την καλημέρα μου σε όλους.

• Like 9

Παίδες οι FX είναι καλά και δυνατά chipακια, ότι πρέπει για ΓΕΝΙΚΗ χρήση καθώς  καλύπτουν πολλούς τομείς εργασιών και δεν μασάνε στο φόρτωμα εργασιών, ενώ με την τιμή που έχουν δίνουν το πλεονέκτημα να βάλεις και μια καλή κάρτα γραφικών παρέα .

Νομίζω πως το έχω πει πάρα μα πάρα πολλές φορές πως ο 8320 είναι μάλλον το καλύτερο chip για γενική χρήση που έχει παραχθεί την τελευταία 10ετία. Ίσως λίγο ο 1055Τ/960Τ να τον αγγίζει αν γυρίσουμε πίσω στον χρόνο.

Είναι λίγο άτοπο βέβαια να συκγρίνουμε στα σημεία τα chip 3ων ετών με chips μηνών, αλλά και πάλι βλέπουμε πως ο παλιός στέκεται καλά, άσχετα του μειωμένου optimization που έχει σε σχέση με τους νέους......

Δυστυχώς η AMD δεν έχει προβεί και δεν θα προβεί σε ανανέωση των FX στα σημεία με τους νέους πυρήνες. Τα chipάκια αυτά πλέον πάνε για αλλαγή μέσα στο 2016 με τους πυρήνες ΖΕΝ να έρχονται σαν αντικαταστάτες και όλη την φιλοσοφία των αρθρωμάτων να μπαίνει  στην ιστορία. Το κακό για εμάς  πιστεύω πως θα είναι οτι οι ZEN δεν θα έχουν τις ίδιες δυνατότητες σε multitasking με τους VISHERA και τα αρθρωτά cores .

Θα έχουν το υψηλότερο IPC που λείπει από την AMD, αλλά δεν θα έχουν την ράθυμη λειτουργία σε περιβάλλοντα υψηλού παραλληλισμού για το ίδιο εύρος τιμών  / ισχύος chip....

Δηλώνω πανευτυχής κάτοχος ενός FX 8350 , μαζί με μια από τις πιο πλήρεις πλατφόρμες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Του 990FX/SB 950 chip, στην πολύ καλή υλοποίηση της GIGABYTE GA 990FXA- UD7  REV 1.2 .

• Like 10

Τελειώνει άλλο ένα επεισόδιο vs με την πλοκή να διαδέχεται το συναίσθημα.Ολοι οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.Θα σας δούμε στο επόμενο επεισόδιο

• Like 13

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι καλύτερος όμως.

Εσύ είσαι βαλτός μου φαίνεται :-D :-D

για ολα η απαντηση ειναι νιαου!!!!!

:devil: :devil: :devil: :devil:

Νια νιαου στα κεραμύδια ή νιαου γατάκια??

• Like 2

Ο 8320 με υδροψυξη φτάνει το πεντοχίλιαρο? μιας και είναι κούφια τα mhz του και αν αξίζει μετά από τον 955~4g

απο 1055Τ στα 3,6ghz πήγα στον 8350 τον οποιο τον εχω ακομα στοκ , μετα απο αυτο διαπίστωσα οτι τα 3,6ghz του phenom ηταν κουφια !! 

Για να δω διάφορα παι ο 8320 4.9~5.0 με νερό η να περιμένω να πέσουν και άλλο οι τιμές για 8350? τον 955 τον έχω στα 4.0 δεν γίνετε να πάρω cpu κάτω από 4.9 overclock

Τι πάτε και παίρνετε FX για games... :wacko: Άμα σε παίρνει, σπρώξε όλη την πλατφόρμα και πήγαινε σε i5 να ανοίξει το μάτι σου, να πούμε...

Nαι δεν ξέραμε και αγόρασαμε FX. Έπρεπε να πάρουμε τον 3570... :-D :-D :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...