Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι εγινε ρε?Πως αλλαξες ετσι γνωμη?Θυμασαι που τα λεγαμε μεσω πμ και σου ελεγα οτι μονο αν δοκιμασεις εναν fx θα δεις τι μπορει να κανει?Θυμασαι που σου ελεγα οτι εχω διπλα διπλα 8320-290 και 4460-290 και ο i5 ειναι λιγος?Θυμασαι που μου ελεγες οτι βλεπεις benchmarks στο internet και οι i3 πανε πιπα κωλο τους 83χχ και σου ελεγα μην δινεις σημασια? Μπηκα και βλεπω σε τιτλο topic μαζι τις λεξεις 8320 και gaming,βλεπω 3 σελιδες και λεω αντε παλι τα ιδια.Διαβαζω την μια,διαβαζω την δευτερη,τι εγινε ρε,δεν μπηκα στο ινσομνια?Σε αλλο φορουμ μπηκα?Τεσπα,δεν υπαινισομαι τιποτα για κανεναν χρηστη,απλα χαιρομαι που αρχισε και ξυπναει ο κοσμος(multicorecpu δεν αναφερομαι σε σενα),δεν ειναι μονο το gaming η χρηση ενος επεξεργαστη αλλα ενα σωρο πραγματα ακομα.Καλο ειναι να παιρνουμε κατι που ειναι καλο σε πολλα πραγματα και οχι πολυ καλο σε ενα. Έβαλα μυαλό louci4er μόλις δοκίμασα 8320, δυστυχώς μη έχοντας δοκιμάσει τον 8320 νωρίτερα πίστευα σε γενικές γραμμές πως ήταν το ίδιο με i5 κλπ. Όμως, όλα άλλαξαν, έπαθα πλάκα με ένα τσιπάκι των 150 ευρώ, το τι μπορεί να κάνει και να μην ιδρώσει χωρίς καν να είναι κλοκαρισμένος και γέλαγα όταν του έριχνε σκόνη του 4690k στα 4.3 που τον έχει φίλος. Επίσης, όποιος με θεωρεί φάνμποϊ δικαίωμά του να το πιστεύει, από την στιγμή όμως που ξέρω πως δεν είμαι όπως και τα παιδιά που με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν ότι δεν είμαι πολύ απλά θα αγνοήσω μη βάσιμα σχόλια για εμένα . Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ με έναν χαρακτηρισμό τον οποίο δεν υπάρχει σε εμένα, είναι απλό, το μόνο που κάνω είναι να υποστηρίζω το καλύτερο για την τσέπη μου και όχι εταιρείες στα τυφλά . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ετσι για την ιστορια, 8320 χωρις OC, gta 5, utorrent, skype,viber, 5-6 tabs ανοιχτα σε chrome και lol client να καθεται, και ουτε καν ιδρωσε πέρα απ το gta 5 τα υπόλοιπα περισσότερο ανάγκη έχουν από μνήμη παρά σε επεξεργαστή, όπως είσαι έτσι χαλαρά τώρα με τον 8320 έτσι θα ήσουν και με ένα Ι3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ριχνει σκονη ο 8320 ακλοκαριστος σε 4670κ κλοκαρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ριχνει σκονη ο 8320 ακλοκαριστος σε 4670κ κλοκαρισμενο Ακούγεται περίεργο και όμως είναι αληθινό, σε multitasking τον πηδάει τον i5, ότι και να ανοίξεις πιο γρήγορα θα ιδρώσει ο i5 στα 4.3 παρά ο 8320 στοκ. Ο λόγος είναι ότι οι πυρήνες παραμένουν πυρήνες, έστω και πιο αργοί από τους τέσσερις του i5 στα 4.3, ο αριθμός των πυρήνων του fx φτάνει για να κάνει την διαφορά. Μην γελάς, μια δοκιμή θα σε πείσει αν έχει κάποιος γνωστός σου και τους δύο. Περίεργο δεν νομίζω να ακούγεται, τα περί fx vishera οκταπύρηνων τα έλεγαν οι storm1978, alldaynews, john lamia, fallen4ngel, babists, thanos1972 πριν καν δοκιμάσω τον 8320 και τώρα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που συμφωνώ ότι έχουν δίκιο και την κουβέντα μου αυτή δεν την παίρνω πίσω. Ικανοποιήθηκα με την ισχύ του fx και χάρηκα που όλα τα benchmarks που έλεγαν ότι σε multithreaded περιβάλλοντα ο 8320 συμπεριφέρεται το ίδιο με 4690k είναι ψεύτικα, γιατί πολύ απλά όταν το χρήμα στάζει η amd δεν υπάρχει. Και όχι δεν με πληρώνει η amd και ούτε την υποστηρίζω φανατικά, όπως δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία, απλούστατα μια δοκιμή με έπεισε, κάτι το οποίο δεν έγινε με τον 4690k. Γέλα όσο θες dimitrisop με αυτά που γράφω, όμως αν ήταν μπαρούφες δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω αυτό το κατεβατό για να πω την γνώμη μου που έχει μάλιστα βάση. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως έχω έναν fx8320, τον χρόνισα στα 4.2ghz χωρίς να ανεβάσω καθόλου vcore, και μέχρι στιγμής σε ότι έχω παίξει το bottleneck είναι στη κάρτα γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το θεμα για αλλη μια φορα ξεφυγε και κατεληξε σε vs,χωρις να χρειαζεται ουσιαστικα γιατι ο ts μιλησε για 6300 και 8320. Να απαντησω στην αρχικη του ερωτηση,ΝΑΙ πηγαινε σ'εναν 8320 εαν μπορεις.Μην ακους αυτα που υποθηκαν περι αλλαγης πλατφορμας κτλ. Και εγω απο 6300 πηγα στον 8320 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Σε εντονη χρηση,σε οποιαδηποτε εργασια δεν κολλαει πουθενα...Οσον αφορα τα games,εχουν ενα προβαδισμα οι intel,αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογει το χρηματικο ποσο που χρειαζεται για να μεταβεις σ'αυτην την αναβαθμιση! Οποτε απο μενα,δαγκωτο 8320. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Από εβδομάδα που θα έχω την κάρτα της υπογραφής θα δούμε το υποτιθέμενο bottleneck που υποτίθεται ότι τρώει ο CPU από ακριβές κάρτες (GTX 970, R9 390, GTX 980 κτλ). Ετοιμαστείτε για mini review, έτσι για να δούμε πόσο ισχυούν αυτά που λένε μερικοί (γενικά - όχι μόνο στο insomnia). Όταν σου λέει ο Thanos, είχα FX και πήγα i7 47** και είναι τα ποιο τζάμπα λεφτά που έδωσα ποτέ (εκτός και δεν εννοεί αυτό που κατάλαβα) φαντάσου πόσο απόλυτοι είστε μερικοί. Είναι γεγονός ότι οι Intel έχουν δυνατότερο Single core αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι AMD είναι κακοί. Και ναι, δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ο FX σε εργασίες όπως: Μετατροπή αρχείου βίντεο, BF3 Multiplayer, κατέβασμα αρχείων από τον JDownloader 2 και κατέβασμα torrents. Όλα αυτά ταυτόχρονα. Σε cpu bond games (ελάχιστα πλέον) ίσως ο i5 να είναι μπροστά μερικά μονοψήφια καρεδάκια αλλά αν ανεβάσεις τον επεξεργαστή πάνω από τα 4.5 πιστεύω ότι αυτό το μπουκάλι μειώνεται κατά πολύ. Ας μας το επιβεβαιώσουν και οι συγκεκριμένοι overclockers του forum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μια απορία , επειδή βλέπω για μετατροπή video ταυτόχρονα με gaming κλπ. , ορίζετε συγκεκριμένα 2-4 threads πχ. ή το αφήνετε να τα χρησιμοποιεί όλα; Γιατί αν υπάρχει μια διαδικασία που όντως χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή 100% είναι αυτή και μου κάνει εντύπωση να μην επηρεάζει τις υπόλοιπες διεργασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Από εβδομάδα που θα έχω την κάρτα της υπογραφής θα δούμε το υποτιθέμενο bottleneck που υποτίθεται ότι τρώει ο CPU από ακριβές κάρτες (GTX 970, R9 390, GTX 980 κτλ). Ετοιμαστείτε για mini review, έτσι για να δούμε πόσο ισχυούν αυτά που λένε μερικοί (γενικά - όχι μόνο στο insomnia). Όταν σου λέει ο Thanos, είχα FX και πήγα i7 47** και είναι τα ποιο τζάμπα λεφτά που έδωσα ποτέ (εκτός και δεν εννοεί αυτό που κατάλαβα) φαντάσου πόσο απόλυτοι είστε μερικοί. Είναι γεγονός ότι οι Intel έχουν δυνατότερο Single core αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι AMD είναι κακοί. Και ναι, δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ο FX σε εργασίες όπως: Μετατροπή αρχείου βίντεο, BF3 Multiplayer, κατέβασμα αρχείων από τον JDownloader 2 και κατέβασμα torrents. Όλα αυτά ταυτόχρονα. Σε cpu bond games (ελάχιστα πλέον) ίσως ο i5 να είναι μπροστά μερικά μονοψήφια καρεδάκια αλλά αν ανεβάσεις τον επεξεργαστή πάνω από τα 4.5 πιστεύω ότι αυτό το μπουκάλι μειώνεται κατά πολύ. Ας μας το επιβεβαιώσουν και οι συγκεκριμένοι overclockers του forum. Και αλλη επιβεβαιωση τι να την κανεις; Απλα φροντησε να εχεις επαρκη ψυξη για τον Fx, κλεισε power states κανε τον και ενα o.c οσο παει χωρις επιπλεον ρευμα και θα εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οι Fx όταν φτάσουν η περάσουν τα 4.5 δεν έχουν μπουκάλι με τίποτα.Δαγκωτό 8320 ts αλλα με τι motherboard θα είσαι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ακούγεται περίεργο και όμως είναι αληθινό, σε multitasking τον πηδάει τον i5, ότι και να ανοίξεις πιο γρήγορα θα ιδρώσει ο i5 στα 4.3 παρά ο 8320 στοκ. Ο λόγος είναι ότι οι πυρήνες παραμένουν πυρήνες, έστω και πιο αργοί από τους τέσσερις του i5 στα 4.3, ο αριθμός των πυρήνων του fx φτάνει για να κάνει την διαφορά. Μην γελάς, μια δοκιμή θα σε πείσει αν έχει κάποιος γνωστός σου και τους δύο. Περίεργο δεν νομίζω να ακούγεται, τα περί fx vishera οκταπύρηνων τα έλεγαν οι storm1978, alldaynews, john lamia, fallen4ngel, babists, thanos1972 πριν καν δοκιμάσω τον 8320 και τώρα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που συμφωνώ ότι έχουν δίκιο και την κουβέντα μου αυτή δεν την παίρνω πίσω. Ικανοποιήθηκα με την ισχύ του fx και χάρηκα που όλα τα benchmarks που έλεγαν ότι σε multithreaded περιβάλλοντα ο 8320 συμπεριφέρεται το ίδιο με 4690k είναι ψεύτικα, γιατί πολύ απλά όταν το χρήμα στάζει η amd δεν υπάρχει. Και όχι δεν με πληρώνει η amd και ούτε την υποστηρίζω φανατικά, όπως δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία, απλούστατα μια δοκιμή με έπεισε, κάτι το οποίο δεν έγινε με τον 4690k. Γέλα όσο θες dimitrisop με αυτά που γράφω, όμως αν ήταν μπαρούφες δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω αυτό το κατεβατό για να πω την γνώμη μου που έχει μάλιστα βάση. Ο λόγος που ψαχνεις λέγεται Context switch https://en.wikipedia.org/wiki/Context_switch Σε βαρύ multitasking ούτε οι Ι7 4C δεν παίζουν τόσο smooth. Η ανάγκη για C.S. σε έναν 8-πύρηνο είναι πολύ μικρότερη από έναν 4 πύρηνο. Εκεί είναι το κλειδί για να καταλάβεις την διαφορά. ΑΠό την στιγμή που θα ζητηθεί σε ένα core να κάνει multitasking ... αρχίζει η πτώση απόδοσης .... ενώ δεν υπάρχει και η σταθερότητα στην απόδοση αλλά υπάρχουν αιχμές αποδοτικότητας και μη ..... Τέτοιες αιχμές είναι φανερές σε ότι έχουν να κάνουν με οπτική εμπειρία την στιγμή εκείνη και δεν φαίνονται στα AVG σκορ ..... Από εκεί και πέρα να μην ξεχνάς πως οι FX είναι chipάκια που στην ουσία σχεδιαστικά θα ταίριαζαν περισσότερο σε server μηχανάκια. Πόσο καλύτερα τσιπάκια θα υπήρχαν σήμερα στην αγορά, αν η AMD είχε προχωρήσει στο αρχικό της σχέδιο , να παρουσιάσει FX με Excavator Cores με 5 modules και με δυναμική διαχείριση της L3 Cache. ..... Θα έστεκαν καλύτερα στην αγορά άσχετα τις αδυναμίες τους ... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από adtakhs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μια απορία , επειδή βλέπω για μετατροπή video ταυτόχρονα με gaming κλπ. , ορίζετε συγκεκριμένα 2-4 threads πχ. ή το αφήνετε να τα χρησιμοποιεί όλα; Γιατί αν υπάρχει μια διαδικασία που όντως χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή 100% είναι αυτή και μου κάνει εντύπωση να μην επηρεάζει τις υπόλοιπες διεργασίες. ανάλογα, αυτο ειναι σχετικο. ανάλογα τι επεξεργασια βιντεο κανεις, αμα πχ απο blue ray των 40gb πας να κανεις mkv στα 2gb ας πουμε ( yify stile movies ) τοτε οσα cores και να εχεις θα τα δεις καρφομενα στα 95-100% load !!! αμα παλι πας να κανεις απ mkv σε mp4 η σε divx, xvid εκει αλλαζει το φορτο εργασιας. παιζουν πολλα ρολο σε αυτο που ρωτάς. εγω αρχω παντα ολα τα cores ενεργα οταν θα χρειαστει να κανω επεξεργασια βιντεο, και αυτο πιστευω κανουμε ολλοι, ποιος ο λογος διλαδι να τα κλεισεις ? αλλα μην φανταστεις οτι αμα πας να κανεις τετοιες δουλεις με τον επεξεργαστη θα βαλεις και ενα crysis 3 η ενα BF4 να περασεις την ωρα σου !!εκει θες τρελη δυναμη που μονο σε επαγκελματικους τομεις θα δουμε. σε ποιο lite τιτλους παιχνιδιων πας ανετα. Οι Fx όταν φτάσουν η περάσουν τα 4.5 δεν έχουν μπουκάλι με τίποτα.Δαγκωτό 8320 ts αλλα με τι motherboard θα είσαι?? ανάλογα τι δουλεια του δωσεις να κανει, ειναι θεμα αρχιτεκτονικης όχι συχνότητας !! ξεζουμιξετον εσυ οσο θες, ε αμα βαλεις κανα τρισαθλιο παιχνιδι στρατηγικής που βλεπει 1 η 2 cores τζαμπα το oc !!! Και αλλη επιβεβαιωση τι να την κανεις; Απλα φροντησε να εχεις επαρκη ψυξη για τον Fx, κλεισε power states κανε τον και ενα o.c οσο παει χωρις επιπλεον ρευμα και θα εισαι οκ. απο μενα κανενα προβλημα με fx 8350 stock μαζι με asus strix 970. καμια σχεση αυτα που βλεπω στον υπολογιστη μου με τις παρουσιασεις απο διαφορα site. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 απο μενα κανενα προβλημα με fx 8350 stock μαζι με asus strix 970. καμια σχεση αυτα που βλεπω στον υπολογιστη μου με τις παρουσιασεις απο διαφορα site. Η ολη κουβεντα γινεται για αυτο εδω απο πανω που αναφερεις. Εχουν παρει πολυ κοσμο στον λαιμο τους με τις δηθεν "αντικειμενικες" παρουσιασεις. Ενταξει απο την αλλη το καταλαβαινω, πως θα δικαιολογηθει η διαφορα στην τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ενταξει απο την αλλη το καταλαβαινω, πως θα δικαιολογηθει η διαφορα στην τιμη. οτι πληρώνεις παίρνεις. εδω ακομα και εχας χ4 athlon 860k ειναι μια χαρα για παιχνιδια σημερα. που αμα το καλοσκεφτείς με τα παιχνιδια που μας πασαρουν ο 860κ ειναι πολυ ποιο ολοκληρωμένο τσιπακι απ τις μηχανες γραφικων με τους τονους αχρήστων εφε που μας πετάνε !!! τιμη τους κανουμε που παρνουμε I5, FX, I7 για τα παιχνιδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επειδή δε σε έπιασα τι εννοείς; Ίδια απόδοση στα games έχει ο i7 με τον FX 83** Oced; Εαν κοιτας fps πανω στην οθονη σου τα νουμερακια τοτε θα δεις οτι ο Intel βγαζει ενα 10-15-20% παραπανω (μιλαω για τον 4790Κ). τωρα εαν ο ενας εχει 100 fps και ο αλλος πες 120 και τα βλεπεις αυτοματως θα μπεις στο τρυπακι να πεις οτι ο Intel ειναι κατα πολυ καλυτερος.αλλα εαν κατσεις και το σκεφτεις και βγαλεις το fps counter τοτε οχι μονο δεν θα καταλαβεις διαφορες αλλα θα παθεις και πλακα με το ποσο καλα αποδιδει ο amd (με βαση παντα οτι διαβαζοντας αναλογες κοντρες απο εδω μεσα amd vs intel) ενω εισαι υποψιασμενος οτι ο amd δεν ειναι καλος.και ολα αυτα χωρις να βαλουμε τις τιμες μεσα γιατι εαν το κανουμε και αρχισουμε να λεμε το εαν εβαζες amd θα παρεις καλυτερη καρτα γραφικων στο ιδιο budget και μπλα μπλα μπλα εκει θα χαθει η μπαλα και ισως,λεω ισως (το πιθανοτερο εαν εισαι αντικειμενικος) μεινεις ευχαριστημενος περισσοτερο με το εαν εχεις επιλεξει amd και καλυτερη καρτα γραφικων.αλλα με βαση καποια λεγομενα του forum με τον amd δεν παιζεις ουτε pacman.... Προσωπικα την αλλαγη την εκανα γιατι πετυχα καλη προσφορα την μητρικη της υπογραφης,πηγαν να μπουνε τα capital controls και λεω παρε τωρα επεξεργαστη που μπορεις γιατι δεν ξερεις που θα πανε οι τιμες.(πιο ηλιθιο πραγμα δεν μπορουσα να κανω). ταυτοχρονα ηθελα να δοκιμασω και το overclocking στους intel πως θα τα παει γιατι μαρεσει πολυ να τους ανεβαζω τα ρολογια. στο θεμα του overclocking ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη αρκετα 'παλουκι' ο intel σε συγκριση με τον amd.δεν το ευχαριστιεμαι ουτε αυτο πλεον.τον αφησα στοκ γιατι βαρεθηκα να τον ψαχνω με τις επιλογες που εχει. στο θεμα θερμοκρασιων και μπλα μπλα μπλα,εχουν αλλες ανοχες αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μπορει η θερμαστρα οπως λενε ο amd να ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα ο 'οικολογικος' intel σου κανει κατι κινησεις αλλα messi.στο ιδιο τεστ πχ rendering ενω ο amd θα παει πες 55 βαθμους σε cores (μιλαω για τους δικους μου) και θα σταθεροποιηθει σε 3 λεπτα εκει ο αλλος θα παει στον ιδιο χρονο 50-55-60 και θα σταθεροποιηθει στους 65 πες μπορει και 70.αλλα τους ανεβαζει αρκετα πιο γρηγορα και εχει κατι ωραια spikes σε 2 δευτερολεπτα να κανει κατι κουλα του στυλ απο 70-75 (τυχαια νουμερα) και μετα ξανα 70.και η ψυχτρα να βαραει υπερωριες και να μην μπορει να πιασει τα spikes του επεξεργαστη. θελω να πω οτι στο Overclocking ειναι πιο σταθερος ο amd στο θεμα των θερμοκρασιων.ποτε δεν θα δεις απο 62 πχ να σου κανει spike στους 67,θα το παει σταδιακα.(βεβαια εαν παει 67 ο amd υπαρχει θεμα). αλλα ναι ξεχασα,δεν εχει καλη tim ο intel,ειναι στραβο καπακι και μπλα μπλα μπλα.σε εναν επεξεργαστη που εχει διπλασια τιμη.μα αυτα δεν ειναι δικαιολογιες και εαν ειναι,δεν με καλυπτουν προσωπικα.νομιζα οτι επαιζες με την τυχη σου στο θεμα του επεξεργαστη μονο οσον αφορα το overclocking.ε με την Intel παιζεις και με το πως ειναι η παστα μεταξυ die και heatspreader. στην τελικη ενταξει ο Intel ειναι πιο καινουργιος,πιο γρηγορος και μπλα μπλα μπλα.οκ.αλλα σε καμια περιπτωση στα παιχνιδια δεν δικαιολογει τα λεφτα του σε συγκριση με τον ανταγωνισμο.και μην φοβασαι,με τον amd μια χαρα θα παιζεις τα παιχνιδια σου στα τερματα.τουλαχιστον οσον αφορα τον επεξεργαστη. υστερα απο το σεντονι βαριεμαι να πω την αποψη μου για Ι3 και τετοια.... και μην πει κανεις οτι ειναι λαθος επιλογη ο Ι7 για τα παιχνιδια.το ξερω οτι μπορει να παει σε Ι5.αλλα υπαρχει και εδω αντιλογος..... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα