LouCi4er Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ δεν είμαι φάνμποϊ, εσύ είσαι αδιάβαστος και φαίνεται ξεκάθαρα από τα λεγόμενά σου, με το να λες πως η intel είναι καλύτερη στα πάντα. Έχει και η amd μια θέση στο χώρο τον desktops και το έχει αποδείξει ξεκάθαρα. Αν θεωρείς προσωπικά καλύτερη την intel δεκτό, όμως γενικά στην πραγματικότητα όχι φίλε μου δεν είναι καλύτερη στα πάντα. Έχει ρίξει πολύ λάδι για να είναι εδώ που είναι και όμως υπάρχουν επεξεργαστές όπως ο 8320 που συγκρίνεται μόνο με i7 σε ωμή δύναμη και αυτό δεν το λέω ούτε από φανμποϊσμό ούτε από τίποτα. Έχω δοκιμάσει και 4690k και 8320 στοκ και μακράν ο 8320 ήταν καλύτερος, μου έδειξε τα δόντια του και με κέρδισε απλά. Εγώ τελειώνω εδώ όχι επειδή δεν με συμφέρει, αλλά επειδή το θέμα θα πάρει πάλη τροπή amd vs intel κλπ. Τι εγινε ρε?Πως αλλαξες ετσι γνωμη?Θυμασαι που τα λεγαμε μεσω πμ και σου ελεγα οτι μονο αν δοκιμασεις εναν fx θα δεις τι μπορει να κανει?Θυμασαι που σου ελεγα οτι εχω διπλα διπλα 8320-290 και 4460-290 και ο i5 ειναι λιγος?Θυμασαι που μου ελεγες οτι βλεπεις benchmarks στο internet και οι i3 πανε πιπα κωλο τους 83χχ και σου ελεγα μην δινεις σημασια? Μπηκα και βλεπω σε τιτλο topic μαζι τις λεξεις 8320 και gaming,βλεπω 3 σελιδες και λεω αντε παλι τα ιδια.Διαβαζω την μια,διαβαζω την δευτερη,τι εγινε ρε,δεν μπηκα στο ινσομνια?Σε αλλο φορουμ μπηκα?Τεσπα,δεν υπαινισομαι τιποτα για κανεναν χρηστη,απλα χαιρομαι που αρχισε και ξυπναει ο κοσμος(multicorecpu δεν αναφερομαι σε σενα),δεν ειναι μονο το gaming η χρηση ενος επεξεργαστη αλλα ενα σωρο πραγματα ακομα.Καλο ειναι να παιρνουμε κατι που ειναι καλο σε πολλα πραγματα και οχι πολυ καλο σε ενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γιατί ο μέσος χρήστης που παίζει παιχνίδια, κάνει streaming, επεξεργασία βίντεο/εικόνας, έχει ακόμα ένα παιχνίδι ανοικτό και μερικά ακόμα πράματα ταυτόχρονα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κάπου χάνει και κάπου κερδιζει η κάθε πλατφόρμα.Μετά τα υπόλοιπα είναι απλώς να γεμίζουμε σελίδες στο φόρουμ και να λέμε ο καθένας τα δικά του και στο τέλος να κερδίζουν οι Γερμανοί(Οπως στο ποδόσφαιρο).Προφανώς ο καθένας για τους λόγους του προτιμάει το ένα η το άλλο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ελεγα τωρα τιποτα για το τι διαφορες εχει στην πραξη ενας 4790Κ με εναν κλοκαρισμενο fx στα παιχνιδια τουλαχιστον αλλα μετα θα φαω κανενα ban και ειναι κριμα γιατι ειστε καλη παρεα το βραδυ. καρτα της υπογραφης και αναλυση 1920 Χ 1200. (πιο τζαμπα λεφτα για hardware που εδωσα ποτε). Επειδή δε σε έπιασα τι εννοείς; Ίδια απόδοση στα games έχει ο i7 με τον FX 83** Oced; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ελεγα τωρα τιποτα για το τι διαφορες εχει στην πραξη ενας 4790Κ με εναν κλοκαρισμενο fx στα παιχνιδια τουλαχιστον αλλα μετα θα φαω κανενα ban και ειναι κριμα γιατι ειστε καλη παρεα το βραδυ. καρτα της υπογραφης και αναλυση 1920 Χ 1200. (πιο τζαμπα λεφτα για hardware που εδωσα ποτε). Το καλύτερο ποστ. Το ίδιο είχα πει στην μετάβαση 8350>4770Κ. Μετά δεν έβαλα μυαλό και πήγα σε 4790Κ μήπως και ανέβει παραπάνω από το OC μιας και ο 4770 εκτός από μπανάνα ήταν φούρνος κανονικός. Μάπα και εκεί το καρπούζι και τελικά πήγα σε I5 και τα ρέστα σουβλάκια. Υπάρχει και ένας 8320 χωρίς κάνα τρελό OC και βλέπω μια χαρά τι γίνεται. Ή διαφορά ανάμεσα σε μια πλατφόρμα που κοστίζει όσο το CPU στην άλλη είναι απλά για γέλια. Τώρα όλα τα άλλα που ακούω διαβάζω εγώ τα ακούω αδιάφορα. Το μοναδικό παιχνίδι που είδα διαφορά σημαντική ήταν το. Arma2 το οποίο όσοι το γνωρίζουν ξέρουν για τι φολα optimization μιλάω . 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το ότι τα καταφέρνει καλά στο mutlitasking ο FX, ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι είναι φόλα στα περισσότερα games της προκοπής...LOLZ!!! Ειδικά εδώ και μερικά χρόνια που σχεδόν οτι βγαίνει είναι AMD optimized.. Μέχρι Τον Φεβρουάριο με AMD X3 720 έπαιζα και δεν είχα θέμα παραμόνο στο F1 της CodeMasters που είναι CPU bound.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι λέτε μωρέ που κλάνουν μέντες οι i5 στο multitasking... Ναι, είναι το νέο δόγμα του παπατζολόγου που τρέχει skype, fb και κάνει και κανα rip, μαζί με το LOL, + 2ghz error correction και χαίρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ελεγα τωρα τιποτα για το τι διαφορες εχει στην πραξη ενας 4790Κ με εναν κλοκαρισμενο fx στα παιχνιδια τουλαχιστον αλλα μετα θα φαω κανενα ban και ειναι κριμα γιατι ειστε καλη παρεα το βραδυ. καρτα της υπογραφης και αναλυση 1920 Χ 1200. (πιο τζαμπα λεφτα για hardware που εδωσα ποτε). Για πες για πες να μαθει και ο κοσμος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 LOLZ!!! Ειδικά εδώ και μερικά χρόνια που σχεδόν οτι βγαίνει είναι AMD optimized..Μέχρι Τον Φεβρουάριο με AMD X3 720 έπαιζα και δεν είχα θέμα παραμόνο στο F1 της CodeMasters που είναι CPU bound..+1 Οπως ειχα πει σε αλλο θεμα και εγω παλιοτερα με Fx 8350 δεν αντιμετωπισα προβλημα ποτε σε game παρα μονο στο F1 που δεν μπορουσε να οδηγησει την GPU στο full και την κραταγε στο 50%-60%.Βεβαια ηταν αρκετα playable το παιχνιδι ακομα και ετσι και δεν υπηρχε προβλημα κατα την διαρκεια του game.Μπουκαλι δεν ειχα πουθενα και σε κανενα game κατα τα αλλα ακομα και με την 780ti στα 1320+ mhz!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ελεγα τωρα τιποτα για το τι διαφορες εχει στην πραξη ενας 4790Κ με εναν κλοκαρισμενο fx στα παιχνιδια τουλαχιστον αλλα μετα θα φαω κανενα ban και ειναι κριμα γιατι ειστε καλη παρεα το βραδυ. καρτα της υπογραφης και αναλυση 1920 Χ 1200. (πιο τζαμπα λεφτα για hardware που εδωσα ποτε). πες ρε Θανο και μην φοβασαι το ban. θα μπαινεις με το δικο μου account και μαλιστα στην υπογραφη σου θα φαινεται οτι εχεις ακομη AMD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Intel Core i5-4690K 252 ευρω AMD FX-8320 Box - 150 ευρω ευρω Προφανως για παιχνιδια οι intel ειναι καλυτεροι, αλλα 102 ευρω για τοση μικρη διαφορα δεν ξερω αμα στην τελικη αξιζει! Με 102 ευρω μπορεις να Ανέβεις ολοκληρη κατηγορια σε καρτα γραφικων, απο 280x πας σε 970. Αγορασεις 240 gb ssd Αγορασεις μια πολυ καλη αεροψυξη/υδροψυξη Μονο απο την διαφορα των 2 επεξεργαστων πας και αγοραζεις Phanteks Enthoo Pro. Για να απαντησουμε και στον TS πηγαινε σε 8320. Κρίνοντας από την φωτογραφία σου και γενικότερα τα λεγόμενα σου, είσαι fanboy. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό, αλλά συζήτηση δεν πρόκειται να γίνει γιατί θα σε τυφλώνει το fanboyιλίκη σου. Βλέπεις ότι όλοι στο φόρουμ βγάζουν τις AMD φώλες (και btw μου αρέσει να λέω τις AMD ως θηλυκές) μπροστά στους intel αλλά τρέχεις να το αλλάξεις. Καλώς ή κακώς, οι AMD είναι entry-level μπροστά στους intel. Ο Mult1C0r3Cpu σε καμία περιπτωση δεν ειναι fan boy. Εχεις δοκιμαει ποτε πλατφορμα με amd? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γιατί ο μέσος χρήστης που παίζει παιχνίδια, κάνει streaming, επεξεργασία βίντεο/εικόνας, έχει ακόμα ένα παιχνίδι ανοικτό και μερικά ακόμα πράματα ταυτόχρονα.. Me τοσους clients σε καθε game, ναι, εχει κανα 2 games ανοιχτα. LoL, Battlenet, Steam, Curse/Skype, Spotify, ~5 tabs, και δεν ειναι σπανιο να κανει ο αλλος ενα convert on the fly. Aν ο μεσος χρηστης εχει 4gb ram, ναι δεν θα τα κανει obviously. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ετσι για την ιστορια, 8320 χωρις OC, gta 5, utorrent, skype,viber, 5-6 tabs ανοιχτα σε chrome και lol client να καθεται, και ουτε καν ιδρωσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για τον TS δεν το συζητάμε τον 8320 πρέπει να πάρει αφού ανάφερε εξάλλου ότι δεν είναι σε θέση να μπει σε περαιτέρω έξοδα , αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι σχεδόν όλοι εδώ μέσα δεν είστε πραγματικά αντικειμενικοί (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και είναι κατά κάποιο τρόπο φυσιολογικό όλοι μας έχουμε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μας , συγκεκριμένα έχουν αναπτυχθεί πολλές φορές θέματα για το ποιος cpu μεταξύ FX ή i5 συμφέρει περισσότερο και σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ - Φυσικά ένας FX εκτελεί ταχύτερα τις multitasking εργασίες από έναν i5 ή αντίστοιχα ο τελευταίος έχει χαμηλότερη κατανάλωση και δυνατότερο πυρήνα από τον AMD αυτό όμως δεν αναιρεί πχ το πλεονέκτημα του i5 στην κατανάλωση υπάρχουν άτομα που έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα αυτό ή το αντίθετο η διαφορά που έχει στο multitasking ο FX( λέμε 1 λεπτό vs i5) να είναι σημαντικό είναι σχετικό κάπως το θέμα . Δεν ξέρω αν μπορέσατε να βγάλετε νόημα απ' ότι έγραψα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλυτερα να παει σε 5960χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα