Προς το περιεχόμενο

fx 6300 or fx 8320 για gaming?

noobowarrior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια είναι games της προκοπής; Αυτά που οι Ι5 Είναι ποιο πάνω απ τους Ι7 ; η αυτά που θέλουν ένα σορό πατσακια μαζί με καινούριους οδηγούς για να παίξουν σωστά και έχουν μηχανή γραφικών διετίας; ενώ στις κονσόλες οι οποίες είναι και Χ86 πάνε μια χαρά;

Γιατί αν έχεις τέτοια απορία θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα σε άλλη ενότητα.

Δεν εξέφρασα τέτοια απορία - για κάποιο άγνωστο λόγο, είναι δικό σου συμπέρασμα, προκειμένου να πιαστείς από κάτι στο οποίο τυχαίνει να έχεις αντεπιχείρημα; Μην το πάρεις προσωπικά - δε σε έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα στο forum και μπορεί να το λες και καλοπροαίρετα...

Τώρα, για το που θεωρώ ότι υστερεί κάποιος επεξεργαστής, οκ παιδιά - υπάρχει ένα πραγματάκι, που λέγεται google και μπορείς να πάρεις 50 κιλά (φέτα) benchmarks, από όποιο παιχνίδι θέλεις, και σε ότι επεξεργαστή φαντάζεσαι, σε 10 διαφορετικά sites, μετά την επένδυση μερικών nanosecond. Αν αυτό δεν καταφέρνει να τρυπήσει το υπέρτατο άλλοθι μερικών, που ανακάλυψαν τον ορισμό της ασυνάρτητης και αόριστης πολυεπεξεργασίας (υποτυπώδους performance hit, τα πιο πολλά) στοιχείων, των οποίων δε μπορείς με τίποτα να έχεις ταυτόχρονο έλεγχο και ουσιαστικό input και εποπτεία, επειδή το rig τους ΔΕΝ κάνει για κάτι παραπάνω, οκ...pass -_-

Υποθέτω η ονείρωξη των κούφιων 5ghz είναι ζήτημα αυτοπροσδιορισμού για αρκετούς, ακόμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν εξέφρασα τέτοια απορία - για κάποιο άγνωστο λόγο, είναι δικό σου συμπέρασμα, προκειμένου να πιαστείς από κάτι στο οποίο τυχαίνει να έχεις αντεπιχείρημα; Μην το πάρεις προσωπικά - δε σε έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα στο forum και μπορεί να το λες και καλοπροαίρετα...

Τώρα, για το που θεωρώ ότι υστερεί κάποιος επεξεργαστής, οκ παιδιά - υπάρχει ένα πραγματάκι, που λέγεται google και μπορείς να πάρεις 50 κιλά (φέτα) benchmarks, από όποιο παιχνίδι θέλεις, και σε ότι επεξεργαστή φαντάζεσαι, σε 10 διαφορετικά sites, μετά την επένδυση μερικών nanosecond. Αν αυτό δεν καταφέρνει να τρυπήσει το υπέρτατο άλλοθι μερικών, που ανακάλυψαν τον ορισμό της ασυνάρτητης και αόριστης πολυεπεξεργασίας (υποτυπώδους performance hit, τα πιο πολλά) στοιχείων, των οποίων δε μπορείς με τίποτα να έχεις ταυτόχρονο έλεγχο και ουσιαστικό input και εποπτεία, επειδή το rig τους ΔΕΝ κάνει για κάτι παραπάνω, οκ...pass -_-

Υποθέτω η ονείρωξη των κούφιων 5ghz είναι ζήτημα αυτοπροσδιορισμού για αρκετούς, ακόμα...

μωρέ εσύ καλά τα λες, αλλά πόσες φορές είδες ένα review από έναν τίτλο που σε διάφορα site οι drivers απ τις κάρτες ήταν διαφορετικής έκδοσης και διαφορετικής version το ίδιο το παιχνίδι;

Για μένα παίζουν πολλά!

Και σίγουρα δεν φταίνε τα υποσυστήματα στους υπολογιστές μας.

το σίγουρο είναι ένα το οποίο μερικές φορές δείχνει να μην είναι σίγουρο: 100€ έδωσες; τέτοιον επεξεργαστή έχεις, 1000€ έδωσες, τέτοιον θα έχεις.

Αυτό βέβαια στην μεσαία κατηγορία είναι κάπως σκοτεινό θα έλεγα!

μωρέ εσύ καλά τα λες, αλλά πόσες φορές είδες ένα review από έναν τίτλο που σε διάφορα site οι drivers απ τις κάρτες ήταν διαφορετικής έκδοσης και διαφορετικής version το ίδιο το παιχνίδι;

Για μένα παίζουν πολλά!

Και σίγουρα δεν φταίνε τα υποσυστήματα στους υπολογιστές μας.

το σίγουρο είναι ένα το οποίο μερικές φορές δείχνει να μην είναι σίγουρο: 100€ έδωσες; τέτοιον επεξεργαστή έχεις, 1000€ έδωσες, τέτοιον θα έχεις.

Αυτό βέβαια στην μεσαία κατηγορία είναι κάπως σκοτεινό θα έλεγα!

Ο παράγοντας software optimization πάντα θα παίζει και υπάρχουν αρκετά τέτοια ζητήματα, ακόμα και σε δημοφιλείς τίτλους/εφαρμογές, την στιγμή που μιλάμε...

Ο παράγοντας software optimization πάντα θα παίζει και υπάρχουν αρκετά τέτοια ζητήματα, ακόμα και σε δημοφιλείς τίτλους/εφαρμογές, την στιγμή που μιλάμε...

Είναι και ο παράγοντας απόκρυψης προϊόντος!

μπαίνεις σε ένα site να διαβάσεις το review ενός επεξεργαστή που μόλις βγήκε.

εκεί υπάρχουν 2 φαινόμενα, η στην τάδε Παρουσίαση του τάδε τεστ δεν υπάρχει το μοντέλο σου για να δεις διάφορες με τον καινούριο ή έχει γίνει αντιγραφή-επικόλληση του αποτελέσματος του επεξεργαστή σου όταν τον είχαν κάνει τεστ με παλιότερη έκδοση του προγράμματος και στον καινούριο τα αποτελέσματα είναι με την τελευταία έκδοση.

εσύ τι λες; λες να ξανά στήνουν πλατφόρμες απ την αρχή για να ξανά κάνουν τεστ όλους τους επεξεργαστές απ την αρχή;

• Like 2

Ναι επισης τα γνωστα φαινομενα με τους reviewers τα ξεχναμε...παρε τσαμπα παρε...Και φυσικα αν δεν γλειψουμε το χερι που μας ταιζει φαγητο μαντεψε τι θα γινει;

• Like 2

Ναι επισης τα γνωστα φαινομενα με τους reviewers τα ξεχναμε...παρε τσαμπα παρε...

πολλά άτομα έχουν intel c2q, η am2+ am3 athlon x4, phenom x4, x6....

οκ είναι κάπως παλιοί, αλλά πόσο καλύτεροι μπορεί να είναι pentium, i3, fx x4, A6, A8, A10 ?

Στο μόνο για αρχή που μπορούμε να πιστεύουμε είναι μόνο η κατανάλωση αλλά όχι με χαοτικές διαφορές!!!

Στα υπόλοιπα;;; :-S

• Like 1

Τα παιχνιδια ειναι bf4 και κανενα pro.Δεν υπαρχουν λεφτα για αλλη πλατφορμα τυπου ιντελ καθως θα χρειαστει να μπει το χερι βαθεια στην τσεπη :-(

Βασικα μην αγορασεις ουτε fx 8320 ουτε τπτ. Αυτο ελειπε να παρεις i5 για να παιζει pro. Νομιζω οτι και οπως εισαι μια χαρα δεν παιζεις τα παιχνιδια??? Οταν με το καλο αποφασισεις να πας σε μεγαλυτερη αναβαθμιση,δηλαδη +καρτα γραφικων μαζι με τα υπολοιπα εδω ειμαστε να τα πουμε.

• Like 1

Θα ελεγα τωρα τιποτα για το τι διαφορες εχει στην πραξη ενας 4790Κ με εναν κλοκαρισμενο fx στα παιχνιδια τουλαχιστον αλλα μετα θα φαω κανενα ban και ειναι κριμα γιατι ειστε καλη παρεα το βραδυ.

καρτα της υπογραφης και αναλυση 1920 Χ 1200.

(πιο τζαμπα λεφτα για hardware που εδωσα ποτε).

• Like 7

Αντικειμενικά, την 8320 την πιάνει άνετα και ένας μεσαίος i3 οπότε αν δεν θες να κάνεις την αλλαγή πάνε για την 8320. Πάντως μην πιστεύεις ότι επειδή είναι ψηλότερα τα νούμερα και οι πυρήνες ότι είναι καλύτεροι οι AMD.

Αντικειμενικά, την 8320 την πιάνει άνετα και ένας μεσαίος i3 οπότε αν δεν θες να κάνεις την αλλαγή πάνε για την 8320. Πάντως μην πιστεύεις ότι επειδή είναι ψηλότερα τα νούμερα και οι πυρήνες ότι είναι καλύτεροι οι AMD.

Πρώτον, είναι ο 8320, οι επεξεργαστές δεν είναι θηλυκού γένους. Ένας μεσαίος i3 κλάνει μέντες μπροστά στο τι μπορεί να κάνει ένας fx 8320. Φιλικά πάντα, αλλά αν δεν έχουμε δουλέψει κανέναν από τους δύο καλύτερα μην πετάμε τούβλα, γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος που διαβάζει και αυτοί που δεν ξέρουν από υπολογιστές θα παραπλανηθούν. Έχω δουλέψει fx 8320 και ο a8 6600k μου στα 4.4 είναι το ίδιο με έναν i3 4130, έναν μεσαίο δηλαδή i3, που παίζει στα 3.4 και η διαφορά είναι χάος στα πάντα. Αν αυτό δεν σου αρκεί, τότε τι να πω, ρίξε περισσότερο διάβασμα. Με πνίγει το άδικο, γιατί όσοι δοκιμάζουμε fx και βλέπουμε πως πάνε έρχονται και μετά μας λένε οι intel το ένα οι intel το άλλο. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα έναν ρημαδοintel στα 150 ευρώ που να μπορεί να κάνει multitasking-gaming-streaming μαζί με την άνεση i7 4770k, κάτι το οποίο δεν κάνει ένας ακριβότερος i5 και προσφέρει με ακόμα περισσότερα χρήματα ένας i7. Αυτά φιλικά για να μην μπερδευόμαστε και να μην μπερδεύονται όσοι διαβάζουν αυτά που γράφουμε και γιατί επίσης έχει καταντήσει αηδία η καραμέλα i3 αντί για 8320 και γενικότερα η καραμέλα με την intel. 

• Like 3

Πρώτον, είναι ο 8320, οι επεξεργαστές δεν είναι θηλυκού γένους. Ένας μεσαίος i3 κλάνει μέντες μπροστά στο τι μπορεί να κάνει ένας fx 8320. Φιλικά πάντα, αλλά αν δεν έχουμε δουλέψει κανέναν από τους δύο καλύτερα μην πετάμε τούβλα, γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος που διαβάζει και αυτοί που δεν ξέρουν από υπολογιστές θα παραπλανηθούν. Έχω δουλέψει fx 8320 και ο a8 6600k μου στα 4.4 είναι το ίδιο με έναν i3 4130, έναν μεσαίο δηλαδή i3, που παίζει στα 3.4 και η διαφορά είναι χάος στα πάντα. Αν αυτό δεν σου αρκεί, τότε τι να πω, ρίξε περισσότερο διάβασμα. Με πνίγει το άδικο, γιατί όσοι δοκιμάζουμε fx και βλέπουμε πως πάνε έρχονται και μετά μας λένε οι intel το ένα οι intel το άλλο. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα έναν ρημαδοintel στα 150 ευρώ που να μπορεί να κάνει multitasking-gaming-streaming μαζί με την άνεση i7 4770k, κάτι το οποίο δεν κάνει ένας ακριβότερος i5 και προσφέρει με ακόμα περισσότερα χρήματα ένας i7. Αυτά φιλικά για να μην μπερδευόμαστε και να μην μπερδεύονται όσοι διαβάζουν αυτά που γράφουμε και γιατί επίσης έχει καταντήσει αηδία η καραμέλα i3 αντί για 8320 και γενικότερα η καραμέλα με την intel. 

Κρίνοντας από την φωτογραφία σου και γενικότερα τα λεγόμενα σου, είσαι fanboy. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό, αλλά συζήτηση δεν πρόκειται να γίνει γιατί θα σε τυφλώνει το fanboyιλίκη σου. Βλέπεις ότι όλοι στο φόρουμ βγάζουν τις AMD φώλες (και btw μου αρέσει να λέω τις AMD ως θηλυκές) μπροστά στους intel αλλά τρέχεις να το αλλάξεις. Καλώς ή κακώς, οι AMD είναι entry-level μπροστά στους intel. 

Εγώ δεν είμαι φάνμποϊ, εσύ είσαι αδιάβαστος και φαίνεται ξεκάθαρα από τα λεγόμενά σου, με το να λες πως η intel είναι καλύτερη στα πάντα. Έχει και η amd μια θέση στο χώρο τον desktops και το έχει αποδείξει ξεκάθαρα. Αν θεωρείς προσωπικά καλύτερη την intel δεκτό, όμως γενικά στην πραγματικότητα όχι φίλε μου δεν είναι καλύτερη στα πάντα. Έχει ρίξει πολύ λάδι για να είναι εδώ που είναι και όμως υπάρχουν επεξεργαστές όπως ο 8320 που συγκρίνεται μόνο με i7 σε ωμή δύναμη και αυτό δεν το λέω ούτε από φανμποϊσμό ούτε από τίποτα. Έχω δοκιμάσει και 4690k και 8320 στοκ και μακράν ο 8320 ήταν καλύτερος, μου έδειξε τα δόντια του και με κέρδισε απλά. Εγώ τελειώνω εδώ όχι επειδή δεν με συμφέρει, αλλά επειδή το θέμα θα πάρει πάλη τροπή amd vs intel κλπ.

• Like 4

Δυστυχώς πάρα πολλά σε αυτό τον κόσμο είναι πλέον θέμα μάρκετινγκ.Το να δώσω 200 ευρώ και να πάρω τον 8370 που έστω και για validation εφτασε 5.6 Ghz και στα παιχνίδια σε συνάρτηση με την καλή κάρτα γραφικών που έχω να μην έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ε δεν χάθηκε και ο κόσμος να χάσω 3-4 fps.Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.Αλλα όταν βλέπω την σύζυγο να έχει ανοίξει στην κυριολεξία 30 tabs σε chrome και ταυτόχρονα να παίζει video στο vlc στην τηλεόραση να βλέπουν τα μικρά παιδική ταινία και να παίζει και στο monitor youtube μουσική  ε τότε λές αξίζει με το παραπάνω το 200αρι.Φαντάζομαι και Game να έπαιζα πάλι δεν θα κόλλαγε αν και δεν το έχω δοκιμάσει

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...