Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Occultist αν είχες δοκιμάσει fx μια φορά στη ζωή σου νομίζω πως θα αναιρούσες τα προαναφερθέντα που έγραψες. Λύση ανάγκης δεν νομίζω να είναι, όταν με 150 ευρώ παίρνεις cpu που και στοκ ακόμα κάνει παράλληλα gaming, multitasking, streaming και ότι άλλο γουστάρεις χωρίς να ιδρώνει, κάτι που κάνει μόνο ένας i7 4790k και κλάνει μέντες να κάνει ένας i5. Και εγώ δεν τους είχα σε εκτίμηση τους fx, μέχρι που δοκίμασα 8320 στοκ και με κέρδισε, κάνει ότι γουστάρεις. Επίσης το oc είναι must στον fx, όπως και στους ξεκλείδωτους intel, άλλωστε για αυτό αγοράζουμε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, για να τους ανεβάζουμε και όχι να τους αφήνουμε στοκ, αυτή είναι η λογική. Επίσης ναι, οι fx τα νούμερα τα έχουν στραγάλια γιατί είναι και γαμώ τους overclockers, τα 4.4 τα έχει για πλάκα ακόμα και με μια 970a ud3p, αν πάρεις μια fatal1ty performance άνετα χτυπάς 4.8 ghz και παραπάνω. Αν είχες δοκιμάσει fx θα καταλάβαινες. Ευτυχώς είχα την τύχη να δοκιμάσω i5 3470 που παίζει με 200 mhz χαμηλότερο base clock και turbo clock από τον 3570, από το pc ενός φίλου, bf4 multiplayer το 64μπιτο με 64 παίκτες ανοίγαμε και μόλις ανοίγαμε 480p youtube να ακούμε μουσική όσο παίζουμε bf τσουπ πάρε σκαλώματα και βούτες σε κάποιες φάσεις επειδή κατοστάριζε ο cpu, δοκιμή του ίδιου σκηνικού σε fx 8320 60% μαξ usage και με chrome ανοιχτό και skype κλήση. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι πάτε και παίρνετε FX για games... Άμα σε παίρνει, σπρώξε όλη την πλατφόρμα και πήγαινε σε i5 να ανοίξει το μάτι σου, να πούμε... Μια χαρά πλατφόρμα για gaming είναι ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αμά πω ότι μου έφτιαξες την διάθεση θα προσβάλλω τους κατόχους i5 3570 ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Occultist αν είχες δοκιμάσει fx μια φορά στη ζωή σου νομίζω πως θα αναιρούσες τα προαναφερθέντα που έγραψες. Λύση ανάγκης δεν νομίζω να είναι, όταν με 150 ευρώ παίρνεις cpu που και στοκ ακόμα κάνει παράλληλα gaming, multitasking, streaming και ότι άλλο γουστάρεις χωρίς να ιδρώνει, κάτι που κάνει μόνο ένας i7 4790k και κλάνει μέντες να κάνει ένας i5. Και εγώ δεν τους είχα σε εκτίμηση τους fx, μέχρι που δοκίμασα 8320 στοκ και με κέρδισε, κάνει ότι γουστάρεις. Επίσης το oc είναι must στον fx, όπως και στους ξεκλείδωτους intel, άλλωστε για αυτό αγοράζουμε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, για να τους ανεβάζουμε και όχι να τους αφήνουμε στοκ, αυτή είναι η λογική. Επίσης ναι, οι fx τα νούμερα τα έχουν στραγάλια γιατί είναι και γαμώ τους overclockers, τα 4.4 τα έχει για πλάκα ακόμα και με μια 970a ud3p, αν πάρεις μια fatal1ty performance άνετα χτυπάς 4.8 ghz και παραπάνω. Αν είχες δοκιμάσει fx θα καταλάβαινες. Ευτυχώς είχα την τύχη να δοκιμάσω i5 3470 που παίζει με 200 mhz χαμηλότερο base clock και turbo clock από τον 3570, από το pc ενός φίλου, bf4 multiplayer το 64μπιτο με 64 παίκτες ανοίγαμε και μόλις ανοίγαμε 480p youtube να ακούμε μουσική όσο παίζουμε bf τσουπ πάρε σκαλώματα και βούτες σε κάποιες φάσεις επειδή κατοστάριζε ο cpu, δοκιμή του ίδιου σκηνικού σε fx 8320 60% μαξ usage και με chrome ανοιχτό και skype κλήση. μετατροπή 5 αρχείων βίντεο με dvdfab τα οποία είναι 1:30:00 περίπου το καθένα και παίζω και παιχνίδι. παλικάρι ο FX8350. Και τον έχω και στοκ. καλοί οι Ι5 αλλά δεν νομίζω ότι αν είχα έναν απ αυτούς θα μπορούσα να κάνω τέτοιες δουλειές. Για μένα ιντελ=Ι7. Από κει και κάτω υπάρχει πληθώρα cpus ανάλογα την τσέπη. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αμά πω ότι μου έφτιαξες την διάθεση θα προσβάλλω τους κατόχους i5 3570 ; Δεν νομιζω. Εχουν καταλαβει τι παιζει με τον συγκεκριμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Νομίζω πως αυτή η φώτο τα λέει όλα και βλακεία μου που δεν άνοιξα 2 1080p video και άνοιξα μόνο ένα 720p μαζί με το 4k, είχε πολύ ακόμα να δώσει ο 8320. Εσείς οι i5 users που κράζετε τους fx για gaming, δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να κράξουμε και εμείς οι fxαδες τους i5 στο multitasking (δεν άντεξα παιδιά ) ; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Νομίζω πως αυτή η φώτο τα λέει όλα και βλακεία μου που δεν άνοιξα 2 1080p video και άνοιξα μόνο ένα 720p μαζί με το 4k, είχε πολύ ακόμα να δώσει ο 8320. Εσείς οι i5 users που κράζετε τους fx για gaming, δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να κράξουμε και εμείς οι fxαδες τους i5 στο multitasking (δεν άντεξα παιδιά ) ; Το ότι τα καταφέρνει καλά στο mutlitasking ο FX, ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι είναι φόλα στα περισσότερα games της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φόλα λέει, σιγά την φόλα, το ότι δεν τα πάει τόσο καλά όσο ένας i5 δεν τον κάνει αυτομάτως φόλα. Μακάρι να σου έδινε την δυνατότητα του multitasking μαζί με το gaming ο i5 και να μην ταβάνιαζε σαν διάολος, από την στιγμή όμως που δεν το κάνει υπάρχει ο fx με χαμηλότερο κόστος να καλύψει την τρύπα και τους users που τον αγοράζουν. Για εμένα που θέλω να κάνω πολλά πράγματα όταν παίζω και να έχω σταθερά fps επειδή έχω περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από οποιονδήποτε i5, ο fx είναι μονόδρομος. Για όσους θέλουν μόνο ένα παιχνίδι ανοιχτό και κάνα radio player για να μην βαραίνει σε usage τον i5 και έχει κοψίματα ας αρκεστούν σε i5. Ο fx με σωστό optimization φτάνει i5 σε επιδόσεις άνετα, αλλά επειδή το optimization από τους game developers είναι ανύπαρκτο για αρχιτεκτονικές όπως του fx, είναι λογικό ο fx να χάνει αρκετά στο gaming. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλα τωρα πιστευεις πραγματικα οτι μπορεις να μιλησεις σαν ανθρωπος με μαιμου; Τσαμπα χανεις τον χρονο σου, το cpu του ειναι για κανα tetris και αυτο με κλειστα skype, viber, chrome. Εγω πιστευω πως κλεινει και τον task manager για να αποφυγει το hard lock που αναφερε στο προηγουμενο θεμα. Ζηταω προκαταβολικα συγνωμη για τους υπολοιπους κατοχος ιδιου cpu αλλα δεν αντεξα O τυπάκος, μέσα στην όλη mutli-tasking αυθεντία του, κατάλαβε ότι ο i5 3570 είναι για tetris, ενώ οι c2d με το καλάι κάνουν παπάδες - στα 30 fps, σε οτιδήποτε έχει υπόνοια cpu-bound κατάστασης. Υποθέτω ότι οι απανταχού ημιμαθείς των 5ghz θα σπεύσουν να σε σπονσοράρουν τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι ακριβώς κάνετε με multitasking μαζί με gaming που το αναφέρετε συχνά ; simulations μαζί με gaming, video editing μαζί με gaming; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Convert ταινίας format factory 1080p mp4 σε avi, ένα βίντεο youtube 1080p μουσική, κλήση skype, μερικά tabs στον chrome με ειδήσεις κλπ, bf4 multiplayer 64 παίκτες, lol client να κάθεται, steam, origin ανοιχτά από πίσω, αυτά τα λίγα για αρχή. Ο fx τα πάει περίφημα και όλα καλά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι ακριβώς κάνετε με multitasking μαζί με gaming που το αναφέρετε συχνά ; simulations μαζί με gaming, video editing μαζί με gaming; το Ποιο συνηθισμένο που θα κάναμε πολλοί θα ήταν επεξεργασία βίντεο. είτε κάποιας ταινίας είτε κατέβασμα βιντεάκια απ το YouTube. Και απ ότι έχω καταλάβει περισσότερο χρησιμοποιούμε έναν δίσκο με πολλές εφαρμογές παρά έναν επεξεργαστή. Δηλαδή, επικρατεί περισσότερον το διάβασε, γράψε, σβήσε, παρά το πάρε και επεξεργασου και αυτό και εκείνο και εγώ θα κάνω παίξω ένα παιχνίδι μέχρι να τελειώσεις.... Convert ταινίας format factory 1080p mp4 σε avi, ένα βίντεο youtube 1080p μουσική, κλήση skype, μερικά tabs στον chrome με ειδήσεις κλπ, bf4 multiplayer 64 παίκτες, lol client να κάθεται, steam, origin ανοιχτά από πίσω, αυτά τα λίγα για αρχή. Ο fx τα πάει περίφημα και όλα καλά. ξέχασες να αναφέρεις δυο βασικά: antivirus και μtorrent !!! :-P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 O τυπάκος, μέσα στην όλη mutli-tasking αυθεντία του, κατάλαβε ότι ο i5 3570 είναι για tetris, ενώ οι c2d με το καλάι κάνουν παπάδες - στα 30 fps, σε οτιδήποτε έχει υπόνοια cpu-bound κατάστασης. Υποθέτω ότι οι απανταχού ημιμαθείς των 5ghz θα σπεύσουν να σε σπονσοράρουν τώρα... Αποδειξεις εχεις; Ανεβασε μας ενα video απο τον δικο σου να δουμε τι ωραιο hard lock κανει. Νομίζω πως αυτή η φώτο τα λέει όλα και βλακεία μου που δεν άνοιξα 2 1080p video και άνοιξα μόνο ένα 720p μαζί με το 4k, είχε πολύ ακόμα να δώσει ο 8320. Εσείς οι i5 users που κράζετε τους fx για gaming, δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να κράξουμε και εμείς οι fxαδες τους i5 στο multitasking (δεν άντεξα παιδιά ) ; Αν σου ανεβασω video τι μπορει να κανει στα 5ghz θα παθεις πλακα, αυτα εδω δεν ειναι τπτ. Τρεξε και κανα gtav απο πισω, δεν μασαει τπτ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το ότι τα καταφέρνει καλά στο mutlitasking ο FX, ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι είναι φόλα στα περισσότερα games της προκοπής... Ποια είναι games της προκοπής; Αυτά που οι Ι5 Είναι ποιο πάνω απ τους Ι7 ; η αυτά που θέλουν ένα σορό πατσακια μαζί με καινούριους οδηγούς για να παίξουν σωστά και έχουν μηχανή γραφικών διετίας; ενώ στις κονσόλες οι οποίες είναι και Χ86 πάνε μια χαρά; Γιατί αν έχεις τέτοια απορία θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα σε άλλη ενότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ποια είναι games της προκοπής; Αυτά που οι Ι5 Είναι ποιο πάνω απ τους Ι7 ; η αυτά που θέλουν ένα σορό πατσακια μαζί με καινούριους οδηγούς για να παίξουν σωστά και έχουν μηχανή γραφικών διετίας; ενώ στις κονσόλες οι οποίες είναι και Χ86 πάνε μια χαρά; Γιατί αν έχεις τέτοια απορία θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα σε άλλη ενότητα. Games της προκοπης σαν να λεμε tetris, pacman αντε και κανα sims στο τσακιρ κεφι!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα