Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε να μείνω με το υπάρχον σύστημα;

Αξίζει να πάρω μια GPU για FULL HD 60FPS (R9 390 πχ. ) ; Έτσι και αλλιώς στο πρόγραμμα ήταν κάποια στιγμή να αλλάξω την R9 280X γιατί όσο και καλή κάρτα να είναι, παίζει οριακά τους τίτλους σε high-ultra (βλ. witcher 3).

Τι εννοεις ζοριζεται στο gtav; Και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι θεμα του cpu;

Θες πανω απο 60 fps σταθερα με ολα φουλ; Τι αναλυση παιζεις;

Εμενα με την r9 290 και ολα μα ολα στο φουλ κατω απο 50 δεν εχει ποτε. 55-60 παντου

http://www.insomnia.gr/topic/531541-grand-theft-auto-v-pc/page-311?do=findComment&comment=54224128

. Εκτός και αν είναι θέμα της 280Χ... :P

Να πέσουν οι τιμές στους intel είναι κάπως...δύσκολο.Μια χαρά είναι το σύστημα έτσι όπως είναι αν εξαιρέσεις το 27'' 1080p tv monitor που χτυπάει άσχημα.

Για το monitor έχεις δίκιο. Μελλοντικά θα αλλαχθεί.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκτως και αν παιζεις ΜΜΟ στα σοβαρα, δηλαδη recording/streaming κλπ.. Πιστευω δεν αξιζει, οι διαφορες δεν θα ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζεις στα περισσοτερα παιχνιδια.

Δημοσ.

Εκτως και αν παιζεις ΜΜΟ στα σοβαρα, δηλαδη recording/streaming κλπ.. Πιστευω δεν αξιζει, οι διαφορες δεν θα ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζεις στα περισσοτερα παιχνιδια.

Δεν παίζω MMO. Τα γνωστά παίζω, δηλαδή GTA V, Watch Dogs, CoD, Far Cry 4, Unity κτλ.

Δημοσ.

Δεν παίζω MMO. Τα γνωστά παίζω, δηλαδή GTA V, Watch Dogs, CoD, Far Cry 4, Unity κτλ.

Νομιζω δεν αξιζει. Αν σου περισσευουν τα λεφτα τοτε ναι γιατι οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε αποκλειεται να σε κοβει ο επεξεργαστης, με τι αλλες ρυθμισεις παιζεις; Κατω απο 60 δεν εχω σχεδον ποτε εγω, αν θες ανεβαζω και video.

Καλυτερα ριξε τα λεφτα σε καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει να αλλάξεις gpu, μάλιστα πούλα την 280x και έπειτα πάρε την 390 ώστε να κάνεις μια απόσβεση. Πραγματικά αυτό που έχω πει για το multitasking παιδιά δεν το παίρνω πίσω, δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια τι μπορεί να κάνει αυτός ο επεξεργαστής και όποιος δεν έχει δουλέψει 8320 το μόνο που ξέρει να λέει είναι πως κάνει το ίδιο multitasking και έχει την ίδια συμπεριφορά με i5 σε πολυνηματικά προγράμματα/περιβάλλοντα. Όσο για το gaming όχι δεν αξίζει να πας σε i5 και να χάσεις από κάρτα, έτσι και εξάλλου σιγά τις διαφορές που θα έχεις αν πας σε 4690k, εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα κλαίς τα λεφτά σου γιατί δεν θα πάρες το ποσοστό δύναμης που περίμενες. Η κάρτα θα κάνει την διαφορά στο gaming τελία και παύλα. Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα με fx και καλές κάρτες γραφικών εδώ στο insomnia και ξέρουμε πραγματικά ότι ο fx δεν μασάει, αν είχαν όλοι intel εδώ μέσα θα είχαμε καταντήσει σαν το forum του anandtech, του tom's hardware και του linus tech tips, όπου αν έχεις fx 8350 και r9 290 και πεις ότι θες κάτι καλύτερο για gaming σε παροτρύνουν να πας σε i5 και nvidia, η ας πούμε αν ρωτήσεις αν θα κάνει bottleneck ο 4690k 2x980ti θα σου πουν δεν θα έχει θέμα και στην πραγματικότητα και λίγο bottleneck να υπάρχει δεν θα δώσουν σημασία, γιατί είναι intel. Αυτά τα ολίγα από εμένα :P.

• Like 5
Δημοσ.

Νομιζω δεν αξιζει. Αν σου περισσευουν τα λεφτα τοτε ναι γιατι οχι.

Δεν μου περισσεύουν όχι. Και γι'αυτό ζήτησα τη γνώμη σας εδώ στο φόρουμ. :)

Αδερφε αποκλειεται να σε κοβει ο επεξεργαστης, με τι αλλες ρυθμισεις παιζεις; Κατω απο 60 δεν εχω σχεδον ποτε εγω, αν θες ανεβαζω και video.

Καλυτερα ριξε τα λεφτα σε καρτα γραφικων.

Ακόμα και στα low πέφτω στα 40-45fps όταν είμαι στην πόλη και έχει πολύ κίνηση... (gta v). Δε ξέρω τι να πω.

Φυσικά και αξίζει να αλλάξεις gpu, μάλιστα πούλα την 280x και έπειτα πάρε την 390 ώστε να κάνεις μια απόσβεση. Πραγματικά αυτό που έχω πει για το multitasking παιδιά δεν το παίρνω πίσω, δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια τι μπορεί να κάνει αυτός ο επεξεργαστής και όποιος δεν έχει δουλέψει 8320 το μόνο που ξέρει να λέει είναι πως κάνει το ίδιο multitasking και έχει την ίδια συμπεριφορά με i5 σε πολυνηματικά προγράμματα/περιβάλλοντα. Όσο για το gaming όχι δεν αξίζει να πας σε i5 και να χάσεις από κάρτα, έτσι και εξάλλου σιγά τις διαφορές που θα έχεις αν πας σε 4690k, εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα κλαίς τα λεφτά σου γιατί δεν θα πάρες το ποσοστό δύναμης που περίμενες. Η κάρτα θα κάνει την διαφορά στο gaming τελία και παύλα. Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα με fx και καλές κάρτες γραφικών εδώ στο insomnia και ξέρουμε πραγματικά ότι ο fx δεν μασάει, αν είχαν όλοι intel εδώ μέσα θα είχαμε καταντήσει σαν το forum του anandtech, του tom's hardware και του linus tech tips, όπου αν έχεις fx 8350 και r9 290 και πεις ότι θες κάτι καλύτερο για gaming σε παροτρύνουν να πας σε i5 και nvidia, η ας πούμε αν ρωτήσεις αν θα κάνει bottleneck ο 4690k 2x980ti θα σου πουν δεν θα έχει θέμα και στην πραγματικότητα και λίγο bottleneck να υπάρχει δεν θα δώσουν σημασία, γιατί είναι intel. Αυτά τα ολίγα από εμένα :P.

Για το multitasking είσαι σωστός. Η ποιο vfm επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Τουλάχιστον θα αγοράσω μια καρτούλα που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κανα χρόνο που θα γίνει αναβάθμιση (εκτός και τα πηγαίνει περίφημα ο 8320 και τότε).

Η R9 390 8GB είναι καλύτερη από την GTX 970; Δηλαδή να αγοράσω 390 ή 970;

• Like 2
Δημοσ.

Άμα έχεις ανοιχτό το extended distance scaling , καταναλώνει πολλή επεξεργαστική ισχύ . Με stock 2600k δε κρατάει 60fps για κανένα λόγο.

Γενικά δεν αξίζει να αλλάξεις επεξεργαστή για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Με μια καλύτερη κάρτα όμως , θα δεις διαφορά σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε ένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου περισσεύουν όχι. Και γι'αυτό ζήτησα τη γνώμη σας εδώ στο φόρουμ. :)

Ακόμα και στα low πέφτω στα 40-45fps όταν είμαι στην πόλη και έχει πολύ κίνηση... (gta v). Δε ξέρω τι να πω.

Για το multitasking είσαι σωστός. Η ποιο vfm επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Τουλάχιστον θα αγοράσω μια καρτούλα που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κανα χρόνο που θα γίνει αναβάθμιση (εκτός και τα πηγαίνει περίφημα ο 8320 και τότε).

Οποια βρεις σε καλυτερη τιμη, και με τις δυο δεν θα απογοητευτεις. Εγω στην θεση σου θα επερνα 390 λογω τον 8 gb.

• Like 2
Δημοσ.

με τα WIN 10 + DX12, το συστημα σου με μια καλη καρτα (390-390x), ΙΣΩΣ να πηγαινει και καλυτερα......!!!!!  ;)

• Like 3
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7073569/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-WindForce-2X-GV-R939G1-GAMING-8GD.html

Είναι καλή υλοποίηση αυτή;

Άμα έχεις ανοιχτό το extended distance scaling , καταναλώνει πολλή επεξεργαστική ισχύ . Με stock 2600k δε κρατάει 60fps για κανένα λόγο.

Γενικά δεν αξίζει να αλλάξεις επεξεργαστή για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Με μια καλύτερη κάρτα όμως , θα δεις διαφορά σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε ένα.

Κλειστό το έχω. Οπότε πάω για κάρτα. Θα μείνει για κανα χρόνο ο 8320 ακόμα... :P

Οποια βρεις σε καλυτερη τιμη, και με τις δυο δεν θα απογοητευτεις. Εγω στην θεση σου θα επερνα 390 λογω τον 8 gb.

Αν και είναι υπερβολικά τα 8GB τα το 1080p monitor θα πάρω την R9 390 γι'αυτό ακριβώς που λέει ο Multicorecpu παρακάτω γιατί δεν θα ήθελα να ξανα αλλάξω gpu σύντομα. Σε 2 με 2.5 χρόνια το συζητάμε.

Η 390 έχει περισσότερη ζωή μπροστά της και είναι και δυνατότερη από την 970, η δόξα της 970 κάπου εδώ αρχίζει να τελειώνει.

με τα WIN 10 + DX12, το συστημα σου με μια καλη καρτα (390-390x), ΙΣΩΣ να πηγαινει και καλυτερα......!!!!!  ;)

Μακάρι να αρχίσουν τα καινούρια games να αξιοποιούν το DX12 να δούμε... :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε κανα χρονο που λες θα εχεις και περισσοτερες επιλογες και απο τις 2 πλευρες πλεον, λογικα θα αξιζει περισσοτερο η αναβαθμιση τοτε.

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου είναι το Coolermaster GX 650W . Σηκώνει αυτην την κάρτας https://www.skroutz.gr/s/7073569/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-WindForce-2X-GV-R939G1-GAMING-8GD.html

Σε κανα χρονο που λες θα εχεις και περισσοτερες επιλογες και απο τις 2 πλευρες πλεον, λογικα θα αξιζει περισσοτερο η αναβαθμιση τοτε.

Μάλλον ναι... :)

Δημοσ.

Ok είναι το τροφοδοτικό.H Plus Bronze έκδοση είναι; Και το tv monitor κρατάει πίσω το σύστημα σου πάντως όπως σου πα.Θα δεις ουσιαστική αναβάθμιση με αλλαγή του την οποία πρέπει να τη σκεφτείς και να τη βάλεις στο πρόγραμμα imo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...